Jump to content

ESPERO - poze cu modificări

Recommended Posts

Nu, pozele le-aveam salvate de cand am luat masina, dar erau pe un HDD de care uitasem. O sa-ncerc si la japonezi (nu cumva vrei sa zici coreeni ?) dar e mai greu cu cititul acolo :)

• 4 weeks later...

Si cum facem sa schimbam lumina din bord...!??!?!?ha ca in poza de mai sus

Eu unul mi-am schimbat toate ledurile din butoane (alea verzi) cu unele albe. Culoarea luminii percepute este acum alb neon...Frumos...si inca ceva am ascuns leduri in scoicile de la manerele de deschidere a usilor ...am sa fac niste poze sa le postez pentru cei interesati

D-acord cu NFS: nu e genul de maşină pe care să pui tatoo-uri, eleroane şi alte năzbâtii, ci o vopsea închisă, geamuri fumurii şi eventual nişte crom ;)

De complicat nu e complicat. Eu acum le am rosii cu butoanele de pe langa bord albastre. trebuie sa dai bordul jos si se da destul de usor . cam in 30 de min ar fi gata. eu am pus leduri din alea cu lupa de se folosesc la pozitii in far. le-am luat din vitan (in jur de 300 000 2 buc). pt bord iti trebuie 4 din alea si un bec micut pe care am pus un capison rosu. cam asta ar fi in principiu. pt butoanele de pe langa bord am folosit leduri albastre mici.

Momentan nu am o poza sa-ti arat cum se vede dar o se o postez cat de curand.

Eeeh... Dau bordul jos, o nimica toata... Eu nici nu-l gasesc din prima cand il caut :oops: ! Oricum trec pe la service sambata si le zic baietzilor sa-mi arate cum se face manevra, ca SIGUR stric ceva. Merci frumos !

• 1 month later...

un espero de la nemti

proprietaru' zice ca a pus spoiler spate de calibra, spoiler fata dintr-o bara de skoda octavia. cauciuc de 215/45 R16, janta 7J

si eleronul cica ar fi cel original de audi 80. eu zic ca spatele n-arata rau.

post-190-1104785305_thumb.jpg

post-190-1104785385_thumb.jpg

post-190-1104785419_thumb.jpg

Edited by hellcat

Sincer, decât 4/2 mai mici, din care una singură scoate fum ... mai bine una cât gura de canal care are şi sunet îmbunătăţit ;)