ing3r Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 (edited) Pentru ? Edited October 12, 2009 by ing3r Link to comment
nicu_ene01 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 (edited) sa va arat si eu achizitia mea.poate stiti ceva despre ea.deocamdata o las asa ca nu sunt bani pentru altele "> .are modificari la interior,suspensii,motor,mai multe detalli nu va dau...prietenii stiu de ce Edited November 16, 2012 by nicu_ene01 Link to comment
nicu_ene01 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 sau cam terminat finantele.dar m-am cam razgandit in privinta vanzarii Link to comment
nicu_ene01 Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 asa arata avionul meu in momentul de fata.a suferit modificari la motor,la cutia de viteza,esapament,folii pe geamurii,niste luminite la interior,jante de alumiu pe 16 cu 7.5 j Link to comment
big2shae Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Invidiosii ar spune ca e prea galbena. Botul e de Calibra? Daca i-ai da jos "parasolarul" de pe luneta si dungile fortiuning chiar poti zice ca e avion. Eleronul cu ce ti-a gresit? Deschide topic la "Masina mea" si prezinta si modificarile de sub capota, cred ca ar fi interesati. Link to comment
Dj_Dark Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 (edited) Prea incarcata si tipatoare pentru gustul meu. Asta pe langa faptul ca nimic nu se aliniaza cum trebuie (incepand cu portbagajul, trecand pe la aripa stanga fata si terminand cu capota), sau cel putin asa se vede din poze. PS Jantele vechi "dadeau" mult mai bine. ET-ul era exact ce trebuie pentru body kit-ul ala. Astea sunt prea "bagate". Edited January 10, 2014 by Dj_Dark 1 Link to comment
big2shae Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Prea incarcata si tipatoare pentru gustul meu. Asta pe langa faptul ca nimic nu se aliniaza cum trebuie (incepand cu portbagajul, trecand pe la aripa stanga fata si terminand cu capota), sau cel putin asa se vede din poze. PS Jantele vechi "dadeau" mult mai bine. ET-ul era exact ce trebuie pentru body kit-ul ala. Astea sunt prea "bagate". Vezi, a aparut deja primul invidios. Dj-ule recunoaste, masina e avion! Link to comment
Salex Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Gusturile nu se discuta ! Am fost si sunt fan Espero insa masina asta mie nu-mi place deloc. Si nu am o problema doar cu culoarea Deh, invidios ... 1 Link to comment
nicu_ene01 Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 culoarea e facuta aparte fata de toate nuantele de galben pe care le vezi zi de zi,mie unul imi place masina asa cum e:fiecare e gusturile lui,oricum pt ca sa arate masina asa sau bagat ceva banuti in ea.daca e masina cu tuning pai atunci sa facem o masina cu tuning.mie asa imi place gen nfs.parerile si gusturile sunt impartite Link to comment
leonardjunior16 Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Mai bine ar fi s.o lasi cat mai stock pe afara si pui un c20xe de calibra s.a zberie un pic Link to comment
Recommended Posts