VAXXi Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Poze de la o intalnire Espero Club din Polonia Link to comment
iuzar Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 WOOOOWWWWW...siinca catevacaractere Link to comment
hellcat Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 ai facut bine ca ai pus pozele din polonia. sa le vada toata lumea. oare pe cand si la noi... Link to comment
van den plas Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ei sunt doisprezece. Noi cati suntem ? Nu ne putem strange o data mai multi sa facem niste fotografii, intr-o locatie mai deosebita ? Link to comment
iuzar Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ei sunt doisprezece. Noi cati suntem ? Nu ne putem strange o data mai multi sa facem niste fotografii, intr-o locatie mai deosebita ? ...intr-o locatie mai deosebita unde?... in Polonia?... Link to comment
van den plas Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Cu putin efort , sunt convins ca gasim in Romania locatii mai interesante decat in Polonia , oricum mai bune decat platoul pe care s-au pozat ei. Se pare ca se gasesc in fata unui complex expozitional. In lipsa de alte idei, am putea sa ne intalnim si noi pe platoul din fata complexului expozitional de la Casa Presei Libere. Cu siguranta fotografiile ar iesi mai bine, avand drept fundal pavilionul central. Problema ar fi numarul celor care ar putea veni . Tu ar trebui sa stii mai bine cati suntem. Link to comment
Shenck Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 PAi n-am fost mai la Moeciu Link to comment
hellcat Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ei sunt doisprezece. Noi cati suntem ? Nu ne putem strange o data mai multi sa facem niste fotografii, intr-o locatie mai deosebita ? poate in bucuresti, dar anunta-ma cand va strangeti 12 posesori de espero. in restul tarii mai trebuie sa treaca timp. a, si cu ocazia asta salut intalnirea de la Moeciu. la urmatoarea, daca se mai tin, vin si eu. a fost ziua lu maica-mea. Link to comment
Satori Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Eu nu inteleg care e ideea. Suntem in competitie cu ei? Vrem sa facem poze mai bune decat ale lor? :? Pai atunci pe cand ? Ca nu am vazut niciodata pe viu si de aproape asa ceva. Link to comment
hitman Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Pe cind o intilnire Noi-Ei, adica Daewoo Club Romania - Daewoo Club Cehia? Link to comment
VAXXi Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 E Polonia, nu Cehia. Nu-i o idee rea, mai ales ca de la anul ne baga astia Cartea Verde pe gat... macar s-o folosim, nu ? Link to comment
hitman Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Da mai, asa e dar am fost pe situl lui Milosh si mi-au placut Woo-rile tunate. Am impresia ca ei sint 'Bad Ass' dar in sensul bun al cuvintului :kiss: Link to comment
Recommended Posts