Jump to content

A Doua Mare Intalnire Nationala

Recommended Posts

Pai nu stiu, pare foarte simplu. Eu zic sa incerci, pare banal. Si, partea cea mai frumoasa, la final o sa te alegi si cu suturi in fund in loc de multumiri. Cu siguranta va fi ceva distractiv.

Nu mai ajunge tastatura de mandrie si aere? Nu ma aleg cu nimic ca n-am cu ce. Si nu mai fa tu preziceri ca nu esti Nostradamus ;) doar ca sa aperi lenea

Si care au fost premiile? Premiile urmau sa fie inmanate la Costinesti si nu a fost asa

Senna, premiile constau oricum in ceva simbolic (ecusoane, dupa cum am spus) si daca te asteptai la ceva fizic (vreo sticla de palinca), asta era doar in imaginatia ta, nimeni n-a promis asa ceva (insa pentru tine voi face o exceptie si-ti voi aduce la prima intalnire nationala o sticla de vin de vreo 4 ani vechime, primita de la cineva din Germania). Si cu ecuson sau fara, acum stim care este "cel mai" la fiecare categorie...

Mea culpa, imi recunosc lenea, insa in zilele premergatoare intalnirii am fost foarte ocupat si nu am reusit sa ma ocup si de acele ecusoane... :mrgreen:

Edited by Wolfman

Deci de urmatoarea intalnire se va ocupa d-nul Senna. Ar trebui sa deschizi noul topic, fiindca asa e obiceiul. Si pune bani la saltea, sa platesti avansul. S-ar putea sa fie nevoie de o suma mare, fiindca prevad o participare numeroasa daca te vei ocupa tu de detaliile intalnirii.

Ecusoane, da, pai nu asa scrie negru pe alb in primul post al topicului dedicat? Dar era frumos sa aud scuze, eu sunt serios si pretind ca si ceilalti sa-mi raspunda cu aceeasi moneda. Poate am pretentii prea mari.

Crezi ca n-am stransi vreo 500-1000ron? Ca doar nu muncesc pe boabe de fasole. Si apoi poate nu mai sunt interesat de intalnirile nationale DaewooClub, sorry.

Edited by Senna

Eu zic ca nu merita sa ne certam pt. niste ecusoane drept premii! (eu n-am luat niciun premiu si tot nu ma supar :D )

@Senna - crededeam ca ti-a placut intalnirea; cel putin asa mi-ai lasat impresia, si daca asa e, chiar nu merita atata tam-tam pt. niste hartii.

Mie, cel putin, mi-a placut compania celorlalti co-forumisti (putinii pe care i-am mai prins) si asta conteaza cel mai mult!

Da, corect, mi-a placut incepand de sambata de dimineata, poate si pt ca m-am dus la culcare relativ devreme in acea noapte caci eram obosit (grele mai erau rotile lui Pepinno :) ). Am avut doar pretentia ca cei avizati sa-si faca treaba promisa.

Edited by Senna
Da, corect, mi-a placut incepand de sambata de dimineata, poate si pt ca m-am dus la culcare relativ devreme in acea noapte caci eram obosit (grele mai erau rotile lui Pepinno :) ). Am avut doar pretentia ca cei avizati sa-si faca treaba promisa.

Ma Senna, sincer, pana acum poate am fost printre putinii/putinele care nu au comentat , dar prea aberezi cu ecusoanele alea, ce scria frate pe al tau ? jur ca-ti fac eu unul si-l primesti la prima intalnire de joi la care voi ajunge, parol, iar cei ce ma cunosc stiu ca nu am toate capsele puse.

Deja de aproape o pagina citesc doar cum te plangi tu si nu cum s-au distrat colegii nostri forumisti prezenti, lasa-ne sa vedem si altceva decat plansetul tau continuu pentru o amarata de hartie.

Multumesc anticipat pentru intelege, cred ca ne-ai satisface pe majoritatea daca ai inchide acest subiect aberant "ecuson"

Scuzele de rigoare, dar ...chiar ai depasit limita, recunoaste !

@senna: Vad ca esti suparat tare, asa ca retrag oferta; pana una alta da fuga la non-stop, poate o sa te inveselesti nitel... =))

Intr-o comunitate daca vii numai cu pretentii ajungi sa fii ridiculizat si nimeni nu te obliga sa vii la intalniri daca nu te simti bine.

Edited by Wolfman

Lasati-l mai sa vorbeasca, doar stiti ca incearca sa glumeasca :D Ajuns la Brasov. Dupa o mica escala aici, voi pleca la Tg. Mures. Abia astept sa descarc pozele. Impresia mea: a fost frumos. Pacat ca nu am fost mai multi. Mi-au lipsit gratarul de vineri si sambata seara, muzica si prezenta persoanelor cu care ma obisnuisem sa le vad la intalniri. Sato, am inteles ca la tine s-a comis un eveniment deosebit si cu ocazia asta, doresc sa-mi exprim bucuria si sa-ti transmit sincerele mele felicitari. Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire, indiferent cine o va organiza (Senna, sa nu ma dezamagesti :P ) si unde va fi ea. Sper ca perioada sa fie convenabila pentru mine.

Am inteles, sunt numai pretentii. Singura pretentie era fireasca, sa primesc ce mi s-a promis, si anume ecusonul. Alte pretentii??? Io cred c-am muncit destul pt clubul asta, din pacate doar pt cei "amarati" care se chinuie sa le mearga Tico-urile bine, si nu si pt cei care vin la nationale. Am obosit, voi lua o pauza pe o perioada nedeterminata, va multumesc.

fack me!!!!!...ce roti are Coyota asta bre...si ce nebuni si-au pus mintea cu Tomy.... :) ) ca de` trebuia vindecat si nesanatosu`...ca cine stie poate nu mai dadea randament omu in conditi de stres...asa ca am pus mana de la mana ..si cric de la crik...o piulita de colo alta de dincolo...mai o cheie de la vecini...si i-am facut hataru omului...Omu serios a plecat in probe si s-a intors cu beri...KOREKT!!! ca asa mii se facuse o seteeeeeee...Si acu ca tot venii vorba...despre ce dreaq de premii vb. omenii astia ca eu nu priimii nika!!!! oi fi io mai fraierel dar nici chiar asa...BA!!! voi sa imi datzi premiu` ca daca nu va ia mama dreaq si imi iau jucarelele si o rad de pe forumu` asta!!!!ma duc unde oi vedea cu ochii si promit ca il iau si pe Senna cu mine....(poate am noroc si se rataceste stresu` de mine "just Kiding" )

Si sa va zic una buna???? Fratilor asa de tare M-AM ARS!!!! ca nu am dormit delok duminika noaptea...si acuma sant zombiii..Si devina e numai Bogdan G ca m-a tinut in soarele ala smeker de ora 14-15 sa jukam table...makar am o satisfactie ..l-am distrus...hahahahahahaaaaa

Edited by Pepinno

Am ajuns cu bine acasa. Obositi dar incantati de intalnire.

Costinesti:

post-3297-1180383937_thumb.jpgpost-3297-1180383988_thumb.jpgpost-3297-1180384059_thumb.jpgpost-3297-1180384230_thumb.jpg

post-3297-1180384532_thumb.jpg

Cumparaturi la 3 dimineata

post-3297-1180384125_thumb.jpg

S-a terminat si intalnirea asta...

post-3297-1180384176_thumb.jpg

Edited by _romulus_
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...