Pepinno Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Este ora 23:10...i circa o ora plec de acasa...sper sa ma prinda ploaia pe drum..asa de mult imi place...si in jur de 3 dimineatza o sa ajung acolo...sa vedem pe cine reusesc sa trezesc E cineva doritor de inbarcare??...sa sune repede 0744*******3 PEP`u Edited May 28, 2007 by Mircea Link to comment
iulia Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Am auzit ca de fapt a ajuns pe la 2.30 Gata, pentru mine s-a terminat si inatalnirea asta; acum o jumatate de ora am ajuns acasa. Imi pare sincer rau ca n-am prins mare lucru - nici plaja ieri, nici prea multe discutii. Masa de aseara a fost insa ca de obicei - distractie si rasete, dar am fost cam putini si parca lipsea ceva. Nici barca nu mai era la locul ei, pe plaja. Si nici poze n-am apucat sa fac, in schimb i-am vazut pe altii cu aparatele si ma bazez pe ei ca vom avea ce vedea. Distractie placuta celor care au ramas! Link to comment
Wolfman Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 (edited) Am ajuns si noi in buna stare pe la 18.30 in Bacau dupa o partida de shopping prin Mamaia de unde am plecat la ora 14.00. Am mai pierdut si vreo 40 min la trecerea cu bacul si vreo 30 de minute pentru alimentat sau ...golit rezervoarele, asa ca doar cu ajutorul statiei radio am reusit sa ajung la timp acasa (mers 120-150 pe drumuri nationale si 170-190 pe E85, nici un radar luat din cele 4-5 semnalate de colegii de trafic. A trecut inca o intalnire super, trebuie sa o punem rapid pe tapet pe urmatoarea! Edited May 27, 2007 by Wolfman Link to comment
Abram Burel Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 (edited) Cateva abrambureli... Edited May 27, 2007 by Abram Burel Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 A fost o intalnire cu un puternic caracter automobilistic, chit ca nu neaparat caracter "Daewoo" sau "Chevrolet". Cei prezenti spera totusi ca s-a vindecat Tommy de curiozitate. Link to comment
Wolfman Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Da-da, Coyota cu jantele pe 18" ale megane-ului lui Pep'u si piulite de roti de leganza mea! . La urmatoarea intalnire nationala urmeaza grefarea pe Coyota a caroseriei de Espero si a motorului de SantaFe. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ai uitat de rotile de la megane-ul gazdei, de cheia de roti de prin vecini si de cricurile de la n masini. Link to comment
Tommy Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Pentru conformitate Ah.. si multumesc tuturoe celor care m-au ajutat Link to comment
Senna Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 (edited) Prima poza e de album; ilustreaza mirarea asistentei la dezamagirea mea provocata de epuizarea inainte de termen a celebrei palinci de Ardeal asa ca am fost nevoit sa ma consolez cu o poshirca ordinara Edited May 27, 2007 by Senna Link to comment
Ami Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Am ajuns si eu acasa, in jururl orei 23, dupa ce in prealabil am predat Mama Ileana in buna stare familiei si motanului Vali. Ne-am bucurat de vreme, soare si mare. Am fost incredibil de cuminti, ceea ce inseamna ca ne vom dezlantui la viitoare intalnire. Promit poze maine. "> Link to comment
Satori Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Senna said: Prima poza e de album; ilustreaza mirarea asistentei la dezamagirea mea provocata de epuizarea inainte de termen a celebrei palinci de Ardeal asa ca am fost nevoit sa ma consolez cu o poshirca ordinara Haide mai, Senna, ce ti-au facut raii astia? Ti-au bagat ordinara pe gat? Link to comment
Abram Burel Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Omu' a fost complet nemultumit si... Dar dupa ce a pus la baza... Si-a revenit Link to comment
mike.omega Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Am fost si eu prezent Sambata! Super intalnirea, ca de fiecare data de altfel! Am mers pe plaja, am stat la barfa, am mancat si cel mai important: am pus bazele pentru o viitoare intalnire la Vadu Link to comment
Mircea Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Mai, eu ma bucur ca v-ati distrat, da' unde-i premiul meu? Si unde-s fotografiile de la decernarea premiilor? Link to comment
mike.omega Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Care premiu?! Care premiu?! Eu cred ca l-au baut Link to comment
Tommy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Da repede te mai grabesti ca fata la maritat.. se stie, ce-i al tau e pus deoparte Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Mircea said: Mai, eu ma bucur ca v-ati distrat, da' unde-i premiul meu? Si unde-s fotografiile de la decernarea premiilor? Senna stie. ) Link to comment
Wolfman Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Am facut ecusoanele, insa din lipsa de timp nu le-am mai plasticat, asa ca o sa le primiti la urmatoarea intalnire, probabil. ) Link to comment
Senna Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) Dap...Wolfman stie...adaug ca nici macar n-au fost personalizate ("> pe motiv ca nu este carioci Drumul My Hardware La locul faptei Pe plaja Edited May 28, 2007 by Senna Link to comment
andreib Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Bag de seama ca a fost frumos, pacat ca nu am putut ajunge. Wolfman said: Da-da, Coyota cu jantele pe 18" ale megane-ului lui Pep'u si piulite de roti de leganza mea! Cat despre coyota... Nu stiam ca tommy a vrut initial land-cruiser . Link to comment
Wolfman Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Senna said: Dap...Wolfman stie...adaug ca nici macar n-au fost personalizate ("> pe motiv ca nu este carioci Aveam marker, insa cui i-a stat capul la scris ecusoane... Link to comment
Senna Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Pai, eu unul nu m-as apuca sa organizez un concurs cu premii daca nu am chef sa le dau Parerea mea, kare este Link to comment
Satori Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 First of all, nu a fost concurs. Erau un fel de premii pentru ceea ce ai facut deja. In al doilea rand, spune-mi, e foarte usor sa critici sau ti se pare greu? Sunt foarte curios. Poate organizezi tu urmatoarea intalnire, nu? Link to comment
Senna Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) Si care au fost premiile? Premiile urmau sa fie inmanate la Costinesti si nu a fost asa Si apoi ce e asa mare lucru sa rezervi cateva camere pt un anumit wknd? Si sa trimiti un avans prin posta? Edited May 28, 2007 by Senna Link to comment
Recommended Posts