Jump to content

A Doua Mare Intalnire Nationala

Recommended Posts

Si totusi, eu cu cine votez, recte: ce inseamna daca ma inscriu pe lista? Nu de alta, dar vad ca se merge pe... uninominal. Incep sa inteleg ca e mai bine sa... nu votezi (desi asta stiam) :D

Te poti hotari si acolo, stai linistit... Insa anul trecut erau niste preturi asa de mici la mancarea de la pensiune ca merita sa te bagi la gratar doar daca erai tare dorit de asa ceva... Eu sunt cam plictisit de gratare, am facut ultimele 2 luni cate doua pe week-end.

...nu stie nimeni nimic despre ea. Nimeni exceptand-o pe Iulia si pe cei 40 de participanti la intalnirea de la Costinesti de anul trecut, evident...

Oauuu 40 erati cu ochii pe noi?! :o ... Si eu care credeam ca va "inghitise" intunericul care incotro...

Da' noi, furam "cuminti", din cate mi-aduc eu aminte, nu-i asa Iulia :mrgreen: ?!

Deci, daca nu stiai, se face lista dinainte pentru a se sti ce cantitate de carne sa se cumpere pentru gratare :D

Apropo, mai facem gratare sau servim o pizza, ceva... Poate rezolvam la pensiune. Ca diversificare a meniurilor la intalniri :)

Nu asa se da comanda.

Trebuie sa strigi la alx, sa se sperie: "Patru portii!!! Sa fie gata intr-un ceas, bun?!?"

Edited by claz
Daca se intampla o minune si reusesc sa ajung de vineri, sigur va fi gratar, veti vedea ;)

Deci aduci poze??

Si eu s-ar putea sa ajung, dar cred ca de sambata, nu mai vin cu dacia, sivoi fi ochii pe telefon.

Da, ai grija, ca se fura ceva de groaza in autobuz.

=))

Edited by NFS
Deci aduci poze??

Nope, poze voi face celor care doresc, mi-am luat si filtru UV pt o mai buna pozare la soare ;) Aduc altceva :)

Bannerul oficial? <:-P

Edited by Senna

Anno Domini 2007, las' ca se intelege :)

Cine se inscrie la plecarea de joi noapte, direct spre mare ? mers relaxat, noapte, racoare, un midnight talkshow pe 22, dimineata in Vama, cazare pe la pranz in Costinesti.

Baiatul pleaca la aceasta ora spre Italia sa faca export de Matiz. Cu parere de rau ca nu pot participa la eveniment, va doresc sa aveti parte de mult soare si distractie placuta.

Cine se inscrie la plecarea de joi noapte, direct spre mare ? mers relaxat, noapte, racoare, un midnight talkshow pe 22, dimineata in Vama, cazare pe la pranz in Costinesti.

Estem ;)

Eu revin la default, deci de vineri, inca nu stiu la ce ora, nu depinde de serv-ul meu :| gratarul oricum il prind ;)

Edited by Senna

Grupa de plecare vineri dupa-masa.

1. alx

2. iulia

In urma negocierilor cu alx, a ramas ca loc de intalnire benzinaria de la inceputul autostrazii (Mol sau OMV), pe la 15.30-16.

Alti doritori? Alte idei?

Eu!

Sper sa ma lasati sa va incant cu repertoriul meu international de cantece patriotice :D Bineinteles la statie, sa fiu auzita pe 22 :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...