Jump to content

A Doua Mare Intalnire Nationala

Recommended Posts

Grupa de plecare vineri dupa-masa.

1. alx

2. iulia

3. Senna+1

Cel tarziu la orele 17 mi-am luat prietena din Aparatorii Patriei si am zburat, apoi ce ziceti, sa merg in continuare spre Popesti si apoi stanga pe centura, sau inapoi la targ si dreapta pe chei?

Si grupul de dupa-amiaza, la cat estimeaza ca ajunge in Cernavoda? :) V-as lua de la Drajna, da nu ma pot tine dupa voi.

1h later.

Va anunt ca pe autostrada vreau sa alerg. Dar nu e pb daca vreti sa mereti mai incet, va astept la Cernavoda la o cafia cu laurentiu.

Laur, ne vedem la popasul de tiruri de la intrarea in Stefan cel Mare?

Sefu Senna, 17 e preeeeea tarliu. 16.00 max. pliiiizzz!

@ami: nu te starni prea tare ca potolirea starnelii pe autostrada e interzisa

Edited by alx

Aaaha, hmm, am 160 de km de acasa pana la Cernavoda, deci vreo 2 ore si ceva de drum. Trebuie sa plec in jur de ora 15 din Galati, ceea ce nu prea garantez, intrucat la ora 13 trebuie sa fiu la spital, dar cu putin efort si ceva talpa cred ca m-as descurca, intrucat vin cu tractorul fumigen B 90917 :D

Alx: te sun pana in ora 16 sa-ti zic cum ajung ca sa nu ma astepti degeaba.

Parcarea de tiruri de care spui e dupa Cernavoda, nu? Sa stiu dupa ce sa ma uit, intrucat e a doua oara cand fac drumul asta, normal eu trebuia sa vin pe la Macin-Cerna, sau Harsova, dar imi place sa ma plimb.

A, si vin cu un prieten, asa ca nu fac colocare.

Edited by laurentziu83

V-as ruga sa-mi dati si mie cateva nr. de telefon pe PM, pt. ca, in caz ca o sa pot veni sambata dimineata, sa va pot localiza usor in Costinesti.

Btw, vremea se cam anunta a fi ploioasa in weekend ... :grumpy:

Edited by LYM

Pe la 8.00 dimineata, maxim 9.00. Dat fiind ca nu gonesc cine stie ce, grupul care pleaca in jurul orei 10 (Pixel & Co.) ma vor ajunge din urma.

Si promit sa fiu cuminte, cel putin pe autostrada...

Edited by Ami

Apa este mai mult decat suportabila (cineva estima ca are 17-18 grade), dupa cateva minute nu-ti vine sa mai iesi afara, soarele ne-a cam ars astazi, desi am stat doar cateva ore dupa amiaza pe plaja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...