luck33ro Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ce trebuie urmarit la achizitionare? Care model e mai fiabil...ce noutati (gadgeturi) au mai aparut? Ce e moft si ce e util? Link to comment
dorucioby Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 o gluma poate proasta: pune i staniol in cuptor asta daca te supara nevasta Link to comment
tarabostes Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 nice, asta cu staniolul pai ar fi mai bine digital, sa aiba optiuni de dezghetare, eventual sa aiba si grill ( daca nu ai la cuptor pe gaz) optiuni de rumenire, sa poata fi blocat daca ai copil mic prin casa etc. Eu acasa am un Samsung cu foarte multe optiuni, atat de multe incat ma deruteaza ori de cate ori il folosesc - incalzit mancare si popcorn, pizza la micro a iesit naspa, si mai fac cartofi englezesti, rosii coapte, oricum am manualul pe aproape La serviciu am unul simplu cu 2 butoane care pt incalzit mancare mi se pare mult mai indicat. Link to comment
Lucian M Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Am si eu un jeg de Vortex, tot cu 2 butoane, are dezghetare, grill,putere max 1100 w. Il avem de la nunta, de 3 ani- niciun defect pana acum. Are o problema: daca vrei sa faci ochiuri, explodeaza si sare farfuria/vasul de deasupra oului ). M-am uitat la bRainiac (emisiunea) si am incercat si eu faze cu "don't do that at home! No, really, DON'T !!!"). A facut fata cu brio. Acum se gasesc modele variate, preturi mici. Oricum mancare decat incalzesc in el. Uneori facem si floricele de porumb, incalzim lichide etc. Si ai mei au un Samsung (vreo 4 ani) digital, toate draciile la el, gramada de functii- doar maica-mea umbla la el, cu cartea in mana. Eu doar incalzeam (mi-au iesit si ochiuri, fara explozii). Acum- s-a ars becul. Stie cineva ce becuri se folosesc la Samsung? Link to comment
dreaQ Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Sincer folosesc doar functia de incalzire. Am incercat sa dezghet ceva dar pana la urma am ramas la metoda clasica "sub jet de apa". Grill-ul nu l-am folosit pentru ca am la aragaz gril si ala e super. Cam toate sunt bune la o ciorba, o sarma, o aluna... Link to comment
dadyDei Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 I-ti dau un sfat,daca vrei sa-ti iei unul mai destept:da o fuga la bulgari(Metro de la RUSE) ! Am un coleg care,si-a cumparat saptamana trecuta Daewoo digital super misto! (este un model cu usa fumurie si acopera toate butoanele,cand o inchizi,a dat pe el cam ~300 ROn!La noi este ~650 RON! Ar fi o idee,sa mergem mai multi,ca se impart cheltuielile! Link to comment
sebian Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Pai pentru metro bulgaria nu-ti trebuie legitimatie, ca la romani? Link to comment
silviustel Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) E posibil sa fie valabila asta de aici. Cel putin alea VIP (Clienti Top sau ceva de genul) sunt valabile si in alte tari (Germania). Edited March 5, 2007 by silviustel Link to comment
laurentziu83 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Sau, daca te multumesti si cu unul SH, mi-am cumparat un Severin acum cateva luni din Galati cu 130 ron, model argintiu, afisaj digital, comenzi digitale, ceas electronic, cu grill, microunde si amestecate, singura buba e ca e mare in adancime si nu prea spatios inauntru. daca e sa se strice, mai am un Alaska luat din METRO acu vreo 6 ani, dar care e cam vai de capul lui dpdv estetic. Il dau pe 50 ron, ca n-am ce face cu el. Daca vreti sa ma mai interesez pt SH-uri, spuneti. Link to comment
dreaQ Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 www.metro.ro zice: Orice legitimatie METRO emisa in Romania este valabila in toate magazinele METRO si MAKRO din intreaga lume. Atunci cand va aflati la un magazin METRO sau MAKRO din alta tara trebuie sa prezentati legitimatia METRO din Romania personalului de la intrare clienti pentru a obtine o legitimatie valabila o zi in magazinul respectiv. Sa dau taxa la giurgiu, rovinieta la bulgari benzina timp pierdut etc doar ca sa cumpar cuptor daewoo imi pare cam deplasat. Sunt si la noi o gramada de oferte si credeti-ma ca majoritatea incalzesc ok. Chiar si cei mai pretentiosi care vor un cuptor cu design futurist pot gasi si la noi, in sutele de magazine, ceva care sa-i satisfaca. Link to comment
luck33ro Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Din ce constat toata lumea il foloseste doar ptr. incalzire (asa cum il foloseam si eu pe ala de a crapat). Acum nu cred sa am rabdare sa citesc manualul de folosinta de cate ori vreau sa fac ceva cu cuptorul. Raman pe functii (programe) cat mai putine si diametrul platan cat mai are - spre 30cm. Cred ca interiorul inox este inca prea scump si nu cred ca merita. Grilul ala foloseste la ceva sau e consum inutil de electricitate daca ai rotisor pe gaz? Chestia cu Metro in Russe cred ca e o treaba misto...am auzit f. multi care merg acolo! Cat ar ajunge taxele alea? (ce drac de rovigneta vor si bulgarii ca doar nu mergi nici 5 km de la granita)... Parca si taxa aia de la Giurgiu s-a scos! Link to comment
adrian_r5 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 (edited) Grilul ala foloseste la ceva sau e consum inutil de electricitate daca ai rotisor pe gaz?Parca si taxa aia de la Giurgiu s-a scos! eu mai fac citeodata mici la gril ... evident ca nu au gustul ala specific ca cei de pe carbune ... da merge in ceea ce priveste consumul de electricitate ... la o putere de 1.2 kW si timp de functionare 15 - 20 minute ... nu cred ca e gaura mare in buget Edited March 7, 2007 by adrian_r5 Link to comment
luck33ro Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Dap...ai dreptate nu e grilul acelasi cu rotisorul, dar mici aia cred ca ies cam fierti nu? Link to comment
steph Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Eu am unul daewoo de care sunt foarte multumit. Tot daewoo am si aspirator, combina frigorifica si televizor. Mrg toate ok. Cuptor e digital cu o groaza de optiuni. Link to comment
luck33ro Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Ideea e daca ti-au folosit toate optiunile alea, sau sunt moft... Si mie imi plac electrocasnicele coreene dar parca Samsung e mai bun. Noroc ca nu fac si automobile Samsungi ca luam si din ala Link to comment
cristi_vb Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 . Noroc ca nu fac si automobile Samsungi ca luam si din ala Ba fac si automobile. By Renault. Link to comment
laurentziu83 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Cat ar ajunge taxele alea? (ce drac de rovigneta vor si bulgarii ca doar nu mergi nici 5 km de la granita)... 5 euro pe 7 zile, mai mica nu cred ca exista. Si mai bine e sa o cumperi, spaga la politai e tot aia. Link to comment
adrian_r5 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Dap...ai dreptate nu e grilul acelasi cu rotisorul, dar mici aia cred ca ies cam fierti nu? nu sint fierti ca nu pun decit pe gril (nu pe gril combinat cu microunde), sint rumeniti Link to comment
luck33ro Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Ba fac si automobile. By Renault. Daca e (Samsung) byRenault mai bine nu! )"> Link to comment
Recommended Posts