ileana Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Vad ca nici un membru nu se incumeta sa deschida topicul > Eu vin, cu prajiturele! Link to comment
Ami Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Prajituri, zici? Pai...conteaza pe mine!!!! Link to comment
_romulus_ Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Eu as veni cu flori. Dar e departe si inainte de salariu... editat de ileana > Link to comment
Tommy Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ileano.. degeaba ai editat, cred ca florile erau pentru Ami Apropo, bucurestiu putem cotiza la tine direct, da? Link to comment
ileana Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 Veniti cu pix (sa va notez) ca eu am buzunare Link to comment
Ami Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 fftopic: Ileano.. degeaba ai editat, cred ca florile erau pentru Ami Sa inteleg ca am actiunile in crestere ? fftopic: Link to comment
_romulus_ Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ileano.. degeaba ai editat, cred ca florile erau pentru Ami Florile erau pentru toate doamnele si domnisoarele, membre ale forumului. Ileana stie! Sa inteleg ca am actiunile in crestere ? Probabil, dar eu nu intentionez sa devin actionar Link to comment
marius_eugen Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 S-ar putea sa ajung si eu pe la voi , si sa ne intalnim si cativa dacioti prin acea parcare . Sper sa nu ploua ... deci Alezzu : jos carpa de pe masina ! Link to comment
Ami Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Probabil, dar eu nu intentionez sa devin actionar Stiu, glumeam si eu! Link to comment
iulia Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Deci vine cineva cu flori sau nu? Ca sa stim. Link to comment
sebian Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Nu, ca si-au luat teapa saptamina trecuta, cu martisoarele Link to comment
steph Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 S-ar putea sa ajung si eu pe la voi , si sa ne intalnim si cativa dacioti prin acea parcare . Sper sa nu ploua ... deci Alezzu : jos carpa de pe masina ! O sa fie ceva rugina in acelasi loc. Link to comment
iulia Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Nu, ca si-au luat teapa saptamina trecuta, cu martisoarele Cand am ajuns eu, ei erau toti la culcare deja . Deh, varsta... Link to comment
apropo_000 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ileana...daca se muta 8 martie duminica, vin si eu si poate rezolv si problema mea( sa devin actionar ) Link to comment
sebian Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 actionar la...Ami? ...ca ei i-au crescut...actiunile Link to comment
marius_eugen Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Da , Clorofila ... daca vii si tu , cu siguranta va fi si mai multa ! ( Clorofila = nume de alint ! ) La multi ani tuturor mamicilor ! Link to comment
Alezz Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Din cauza unor drumuri care le am de facut cred ca azi ajung la 18:00 in parcare deoarece nu mai are rost sa me duc acasa si sa ma intorc daca la 18:00 sunt in zona Ploivalenta. Link to comment
closchkutza Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 (edited) O sa ajung si eu astazi, daca nu intervine ceva naspa, mai ales ca trebuie sa aduc si banii promisi. Nu stiu ora, depinde de traficul din oras, mai ales ca trebuie sa traversez tot centrul. In alta ordinde de idei, are cineva sa-mi aduca si mie un autocolant cu DaewooClub pentru exterior(sa-l lipesc pe luneta)? Il platesc . Edited March 8, 2007 by closchkutza Link to comment
Marynu Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ajung si eu in jur de ora 19.00 pe acolo. Link to comment
Satori Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ...Ploivalenta. Tu ai o obsesie. Link to comment
SMSorinXP Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Un oltean va bate azi in portile Polivalentei... Il primiti? Am descoperit ca-s vecin cu Alezz. Link to comment
Recommended Posts