ileana Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Te primim cu drag! De cand nu ne-a mai cazut in mana un bobocel oltean!! > Si vecin cu alezzu pe deasupra! Link to comment
Senna Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Apar si eu, cel tarziu la ora oficiala de incepere, 20:00. Link to comment
florin_pch Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Si in spatele lui Senna B-08-JWF Link to comment
Sharpe Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Astazi voi absenta pt prima data pe acest an. Ne vedem data viitoare. Pacat ca voi scapa barfele... Link to comment
iulia Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ...Pacat ca voi scapa barfele... Ah, am uitat ca e si ziua ta azi . Link to comment
Pepinno Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ("> Am avut parte de aja putine "fiinte gingase " in seara asta ca am ramas si cu flori si cu bonbon...dar nu-i nimik ..mai tarziu ies la agatzat...Sant singur!!!!!! Nevasta e dusa...la club cu baietei...baga bani la slipi... ("> Trebe neaparat sa imi gasesc un S.A...la care sa ma bag actionar... > Link to comment
nrares Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Si eu de ce n-am primit floricele? Ca si eu sunt "fiinta gingasa". Link to comment
Ami Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Fuse si se duse si intalnirea DwC de 8 martie. Multumim lui Pep si Zeu pentru flori si bomboane. Ii iertam pe cei care macar au venit si ne-au pupat. Restul ati face bine sa aveti motive intemeiate pentru chiul. Altfel...5 minute de rusine!!! Mai ales ca nici macar nu am fost asa multe fete acolo. Ne-ati fi facut fata cu brio! Dispensa speciala pentru Sharpe despre care stim ca era la colindat pe meleaguri europene... Link to comment
BogdanG Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Astazi voi absenta pt prima data pe acest an. Ne vedem data viitoare. Pacat ca voi scapa barfele... Da macar telefonul puteai sa-l lasi deschis > @Rares, nu esti bre asa de gingas, mai degraba pufos @Ileana, ala sigur era zahar lichid ) Link to comment
iulia Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Exact, multumim celor doi care ne-au dat flori. Si celor care ne-au pupat, cum zice Ami. Dar mai multi s-au facut ca ploua, si persoane importante. Link to comment
danker62 Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 (edited) Sorry, ca n-am putut veni, din pacate din motive intemeiate, o sa ma revansez eu cumva, ca si asa sunteti putine fete si trebuie sa avem grija de voi P.S. Sper sa ma scuze Amy ( febletzea mea ) S"> Edited March 9, 2007 by danker62 Link to comment
Sharpe Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 (edited) @BogdanG, scuze frate roamingul il am pe telefonul personal. Joia viitoare bei tu, nu am uitat. Sa ne vedem sanatosi. @Iulia, m-ai cautat tu, intr-un anume loc, si nu mi-am dat eu seama????? Edited March 9, 2007 by Sharpe Link to comment
Tommy Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Dankere Dankere.. ai sa trezesti invidia in randul celorlalte femei cu declaratii asa de publice si asa de uni-directionate Fereasca sfantu sa te ia la ochi ) Link to comment
Recommended Posts