mike.omega Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Iata ca a venit si primavara, momentan! Avand in vedere acest lucru va astept in parcare la Cafe D'art incepand cu ora 17:00, tot sambata @Immortal: te vrei pescuit?! Link to comment
ToPser Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 1.mike.omega 2.Topser Sr. 3.Topser Jr. 4.RenatRemo 5.Th3_Grimreaper 6.Ionut ...mai scrieti si voi mai departe Link to comment
mike.omega Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 Aoleo! Iar prezenta 200%?! Sper ca de data asta Topser jr. se mandreste cu plasticul ca de nu va ies barfe cu proxima ocazie PS: RenatRemo: vreau si eu incarcator de masina pentru Motorola C385 Link to comment
raskala Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Sambata asta vin si eu la intalnire sa bag la botezat noua achizitie, asta doar in cazul in care nu intervine ceva la serviciu (cica e bine daca esti promovat)... pe dracu Link to comment
ga^dele Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 1.mike.omega 2.Topser Sr. 3.Topser Jr. 4.RenatRemo 5.Th3_Grimreaper 6.Ionut 7.Ga^dele -macar in trecere Link to comment
ToPser Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Musiu Mike ce primavara bre? Ai vazut prognoza meteo pt urmatoarele doua saptamani ? Link to comment
mike.omega Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 (edited) Conform yahoo vremea ar trebui, macar, sa fie frumoasa sapt asta Edited March 7, 2007 by mike.omega Link to comment
sebian Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Iata ca a venit si primavara, momentan! Pai daca vine primavara atunci vine si sebianu', cu a sa dragutza )"> Link to comment
MethodRO Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 (edited) Sa te culeg in drumul meu Sebiane? Edited March 7, 2007 by MethodRO Link to comment
ToPser Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Vad ca se anunta prezenta numeroasa,propun sa punem de o contributie pt. forumul nostru iubit ,ca sa facem un singur drum la banca ! Cine este pentru sa ridice mana ! >- Link to comment
mike.omega Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Si eu care vroiam sa ajung maine Eu sunt de accord in principiu insa sa se ofere mai multa lume, altfel maine ma duc si imi depun contributia promisa, e nevoie nu de alta! Link to comment
ga^dele Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 daca vreti fac eu totul de acasa prin homebank. si facem o mica lista acolo cheers Link to comment
ToPser Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 OK ! Mike ca de obicei ai obiectii de facut ! Link to comment
mike.omega Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Alo! Domn sofer! Eu incerca sa ma organizez mai bine Link to comment
ga^dele Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 in alta oridine de ideei...ce doriti de la Abramburel? zice-ti pana samabata de dim...si ii dau un PM sa incerce sa le faca pana joia viitoare cand ma vad cu el in Buc. Cheers Link to comment
sebian Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Sa te culeg in drumul meu Sebiane?Sar'na dar cred ca o sa fiu prin oras, cu fata, la plimbarika...ne auzim la tf Link to comment
free_spirit Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 1.mike.omega 2.Topser Sr. 3.Topser Jr. 4.RenatRemo 5.Th3_Grimreaper 6.Ionut 7.Ga^dele -macar in trecere 8.free_spirit Link to comment
sebian Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 si ep tataie sebian unde l-ai lasat? Link to comment
ToPser Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Salut! Ma scuzati , dar maine nu pot sa vin la intalnire Am ft. mult de lucru la cel de-al doilea Tico , e ft mult de munca si mi-am propus sa-l termin pana Luni. La momentul potrivit o sa pun si poze cu el sambata viitoare sper sa ajung ! numai bine! Link to comment
paul_marines Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Se anuntza o intalnire cam usurica la prima vedere si la yahoo zice-se ca va bate vantul. Kalosi nimic? Intr-o alta ordine de idei, nici eu nu pot inca sa vin ca am masina la revizie pana luni ca si ToPserul. Pot face un efort doar daca Mikey ma pescuieste si pe mine. Salutare si pe foarte curand, chiar mai putin de 30 de zile. "> Link to comment
mike.omega Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 (edited) Pot sa te vanez vanatorule?! (ti)Kalosi vor fi! Am vorbit azi cu Mihai si mi-a confirmat ca vine, iar Immortal n-are de ales! Ma duc si-l dau jos din pat 1. mike.omega 2. MCojo 3. Immortal 4. RenatRemo 5. Th3_Grimreaper 6. Ionut 7. Ga^dele -macar in trecere 8. free_spirit 9. Sebian PS: vremea: "A few clouds in the morning, but mainly sunny for the afternoon. High 52F. Winds NE at 5 to 10 mph." Edited March 9, 2007 by mike.omega Link to comment
ga^dele Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 (edited) mike are si varianta in grade celsius..cum mai da si la tv Edited March 9, 2007 by ga^dele Link to comment
Immortal Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Mama ce rapid e matizu' ala cu portiere tari... @mike, i'm in, da' numa' daca nu ma iei iar de la 4 Dai un apel cu cateva minute inainte, sa ma scobor? Danke schon! PS: hey hunterila! Link to comment
free_spirit Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 (edited) Vreau si eu turometruuuuu !!!!!!!!!!!!!!!! Crezi ca ajungi la intalnire ca sa ma minunezi si pe mine cu jucaria aia?? P.S. Mike, daca intarzii juma' de ora, cred ca nu-i problemna , nu?? Va gasesc inauntru, da?? Si daca mai vrea cineva sa fie...."pescuit" de pe traseul Mangalia -C-ta,sau chiar din C-ta, sa ma anunte ca nu este nici o problema. Edited March 10, 2007 by free_spirit Link to comment
Recommended Posts