Andr3y Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 salut baieti >- sunt mai novice pe acest forum ca sa zic asa...sunt posesorul unu tico SL an de fab decembrie 2000 si inmatriculat in feb 2001(defapt e a lu mama,eu fac 18 in mai anu asta ) si tata vrea sa dea un oltcit la programul rabla si sa ia un matiz nou cu aer airbag si lpg...norme de poluare euro 4..pret aproximativ 6600e cu abg,lpg,a/c. sau 6100e cu abg si a/c..astept parerile voastre in legatura cu achizitia auto eu ma gandeam sa ia un fiat panda la 7200..e oferta acuma...dupa cum am zis...astept parerile voastre Link to comment
tolin Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ce drumuri aveti de facut cu masina ? Link to comment
Andr3y Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 orash..si masina pt mama...ca mai avem un megane 2005 si o duba...dar alea sunt incomode pt orash si pt o femeie...si cred ca o sa merg si eu cu ea...deaia intreb ca mie nu prea imi place S"> doar 1 a raspuns ("> credeam ca sunteti si voi mai sfatuitori...daewoo`isti Link to comment
Mircea Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Am fi, daca nu ne-ai rupe cu sh-uri si tz-uri... Mati este o masina excelenta de oras, care, intretinuta corect nu-ti va baga mana adanc in buzunar. Modelul cu GPL va avea in mod clar un cost de exploatare si mai mic. Mati-ul de la profil e masina de firma care a facut in aproape 2 ani (mai 2005- martie 2007) 53000 km, cu inlocuirea unui set de cauciucuri, a doua flanse amortizor, o bascula - astea pe garantie, un set de placute, 2 de bujii, o curea de alternator, ulei si benzina. Parerea mea este ca - la momentul actual - matiz este cea mai ieftina varianta de a circula in oras. Iti recomand varianta E AC, eventual cu GPL, asa cum vrei tu, pe care-ti poti adauga la niste costuri modice restul optiunilor (mai putin servodirectia) Link to comment
Andr3y Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 ok domnu mirciu fara sh,tz...la fel gandeste si tata,la fel gandesc si eu este o masina ieftina,de oras,consum mic,intretinere ieftina,si daca o prinde si pe aia cu euro 4 si taxe mici...dar problema e ca fac misto prietenii de mine deaia nu prea sunt eu axat din start pe matiz...mai astept ceva pareri ms mirciu daca`o iau ne vedem la o bere Link to comment
Tommy Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Pai daca fac prietenii si fetele misto de tine.. cu bmw ai rupe gura targului? Link to comment
Andr3y Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 (edited) cred...nu neaparat...dar nu ar mai commenta...in fine... Nu mai cita inutil postul anterior ! Edited March 6, 2007 by tolin Link to comment
Mircea Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 la fel gandeste si tata,la fel gandesc si eu este o masina ieftina,de oras,consum mic,intretinere ieftina,si daca o prinde si pe aia cu euro 4 si taxe mici...dar problema e ca fac misto prietenii de mine Aaaa, pai de ce nu spui asa? Pai atunci recomand cu incredere un BMW x5, musai motor in v pe benzina. N-o sa ai bani sa-i pui benzina, n-o sa ai bani sa platesti RCA, casco etc, cand se va toci un cauciuc sau il vei taia in minunatele gropi ale asfaltului romanesc, vei face credit sa-l inlocuiesti, vei da 100 ron pe un litru de ulei etc etc... Aaa, si nu-ti vor mai ramane bani nici pentru o bere cu prietenii, dar o pot admira din poze ) Fii serios! Prietenii vin si se duc, daca-s prieteni cu adevarat, n-or sa faca misto si vor intelege ratiunea pentru care ai cumparat o masina ieftina si usor de intretinut. Link to comment
alx Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Matiz, deocamdata, este doar EURO3. Ai vazut tu pe vreundeva Euro4? Link to comment
guru Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Am stat de vorba cu cineva din uzina, si spunea ca instalatia GPL de la Matiz este foarte bine gandita, au fost rezolvate problemele care au aparut la Cielo, iar consumul este aproape acelasi ca si la benzina. Cand ma mai intalnesc cu respectivul am sa-i cer mai multe amanunte, mai ales ca si pe mine ma bate un gand, sa schimb matizul meu, cu unul din asta cu GPL Link to comment
Andr3y Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 (edited) Matiz, deocamdata, este doar EURO3. Ai vazut tu pe vreundeva Euro4? da a vorbit cu o doama care se ocupa de vanzari la radacini otopeni( de unde l`a achizitionat si pe TICAlos ) si a zis ca sunt ocupati cu omologarea la rar pt versiunea euro 4 later edit : nu merita mai bine un spark ? care costa 7100 si are ABS,a/c,geamuri electrice,pregatire audio,computer de bord... Edited March 7, 2007 by Andr3y Link to comment
ovidiuc Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ala de 7.100 nu cred ca are toate cele enumerate de tine. Link to comment
picka Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Matiz Euro 4 http://www.daewoo.ro/comunicat/c64.php Link to comment
Andr3y Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Ala de 7.100 nu cred ca are toate cele enumerate de tine. salut ovidiu...are pentru ca a luat un prieten unu si m`am plimbat cu el...e mult mai silentioasa ca matizu,intra mai bine in viteze si are dotarile mentionate mai sus !! Matiz Euro 4http://www.daewoo.ro/comunicat/c64.php stiam ca se va face euro4,am si mentionat cand am deschis thread`ul asta...cand am depus actele pt matiz au spus cei de la radacini otopeni ca momentan nu au masini pe stoc din cauza ca se trec la euro4 P.S. Ce model ce matiz merita ? adika cu ce dotari...astept raspuns,numai bine ! Link to comment
ovidiuc Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Sa nu vorbim in termeni diferiti:7.100 cip sau ddp? Link to comment
strutzzy Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Salut! Intentionez sa cumpar peste vreo 3 luni un Matiz euro4 cu lpg si AC. Are cineva asa ceva? Poate ne spune si noua niste impresii. Multumesc. Link to comment
Illusi0n Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 O intrebare si de la mine: ce sa fie: Matiz Euro4 sau Spark? Se vrea o masina mai mult pentru mers in oras, consum mic si intretinere acceptabila. Link to comment
EM!L Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Amandoua corespund cerintelor astea! Link to comment
Illusi0n Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 In conditiile in care Matiz e la capatul drumului merita oare? Link to comment
EM!L Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 (edited) Sunt multe pagini cu impresii despre matiz... daca le citesti iti vei da seama de corespunde sau nu cerintelor tale! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=impresii+matiz http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=impresii+matiz Matiz E4 : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=impresii+matiz Impresii despre spark : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...=impresii+matiz Edited May 17, 2007 by Emil Popescu Link to comment
Illusi0n Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Emil, multumesc pentru ajutor. Masina nu e pentru mine, e pentru mama mea. Eu incerc sa o directionez spre Spark, dar ea si tata sunt chititi pe Matiz, desi le-am zis ca viitorul fabricii de la Craiova e incert. Contraargumentul lor e ca Spark e mai scump la aceleasi dotari. Link to comment
Recommended Posts