Jump to content

Culore Pretentioasa

chevybabe

Recommended Posts

Salut! Voi ce culori preferati /aveti la masini?

Eu personal am un Aveo negru care arata f bine doar o juma de ora dupa spalare X( . Este o culoare ff pretentiosa si cred ca mi-am cam luat tzeapa :wallbanger: . Mai are cineva Aveo negru si cum se descurca cu culoarea? Cred ca o culoare mai deschisa este mai putin pretentioasa -gen gri sau gri sobolan.

Mai bine decat silver grey cod de culoare U92 nu cred sa fie vreo vopsea mai rezistenta la mizerie si praf , iar aici ma refer la estetic

Gri-ul metalizat cred ca tine cel mai bine la mardarie si chiar la mici 'ciupituri' ale lacului. O alta vopsea pretentioasa este albastrul metalizat pe care il am eu, "Sky Blue" pe care se vede fiecare firicel de praf, fiecare scama lasata de carpa si daca atingi cu unghia mai tare, semnul lasat sigur iti va sari in ochi de fiecare data cand te apropii de ea.

Edited by closchkutza

Si eu am tot negru, pe Lacetti, si e a draq de pretentioasa. Vara se pastreaza f bine culoarea daca ai o prelata, si daca dai cu ceara lichida la spalatorie, dupa ce o speli. Face un strat subtire pe care se aseaza praful si-l sufli sau il iei cu o carpa fina de praf, fara sa zgarii masina, si praful nu se mai lipeste de masina, ci de stratul de ceara.

Edited by Alinutz
... Mai are cineva Aveo negru si cum se descurca cu culoarea? Cred ca o culoare mai deschisa este mai putin pretentioasa -gen gri sau gri sobolan.

Bucura-te de culoarea masinii tale si spal-o mai des.

Eu am avut Matizul sky blue, Clio il am Albastru Otoman, ceea ce e cam tot aia. Urmatoarea masina va fi gri sobolan sau alba. Adica ma va durea undeva de ce culoare am la masina, majoritatea timpului am condus masini jumate maro, deci trebuie sa caut ori o culoare sa se imbine, ori sa vina bine in combinatie cu ea.