iuzar Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 ...ce o fi nenorocirea asta de masina?????... MG????... seamana cu un Maty mai rotunjit putin... Link to comment
iuzar Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 partea 2...douajdecaractere Link to comment
iuzar Posted October 25, 2004 Author Share Posted October 25, 2004 Am dat si eu sfoara in tara,si ce-am aflat:tratativele ptr. preluarea fabricii sunt in proportie de 80 % rezolvate,GM ar prelua fabrica !(am un fost coleg acolo)Cel putin asa circula zvonul .(ce bine ar fii) Ma gindesc ca daca GM va prelua D.A.R. poate vor scoate o varianta mai ieftina la jucaria din imagine... Link to comment
hitman Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Asta e Loganul GM-ului! Da am o intrebare: cum se intra in masina? Ca io nu vad nici o usa. Poate se intra prin teleportare Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Are usi ca se vad balamalele pe dinafara. ( ). Da' ce zona! CE contrast. Si-a ales bine locul unde sa se dea mare! Cine e tipul din spate care se incalzeste la foc? Link to comment
aztec Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 parca se numeste "gilete vertigo" ... pun ghilimele ca nu stiu exact cum se scrie sau daca e corect Link to comment
iso Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 ...stilul e "de tomaso" , ...da' ce mirata se "uita" tanti Nubira Link to comment
Satori Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 si eu am vazut-o. dupa un studiu micutz am ajuns la concluzia ca trebuie sa o decapotezi cumva ca sa intri in ea Link to comment
iso Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 ...nuuu :nonono: are "fermuar"la spate... :play: Link to comment
VAXXi Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Gillet Vertigo, numere de Olanda, usi "gullwing" (pescarus), o vindea pe Autoshow unul (e ieftinache rau, 110 kEUR). Link to comment
zalmoxis Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Ii faina masina da' nu-mi dau seama unde draq mergi cu asta!?!?....Adica ar fi misto una ca asta da' facuta enduro!!.... Link to comment
Recommended Posts