_romulus_ Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Cine e amator de pescuit? Propun o iesire cu familiile la o partida de pescuit la Zau de Campie, Taureni sau alta locatie. Gratare, mititei, bere cu sau fara alcool, sucuri mai mult sau mai putin naturale. Ganditi-va, joi discutam detalii. In principiu, m-am gandit la sambata sau duminica viitoare, adica 17 sau 18 martie. Daca nu suntem multi amatori de pescuit, putem sa iesim pur si simplu la un picknic. Link to comment
cdmov Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Suna bine daca si vremea tine cu noi. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ca idee de viitor, e super. Ma lamuriti si pe mine cum e faza cu pescuitul? Trebuie permis? Nu am mai fost la pescuit de ani de zile, ca la orsova e ceva banal. Dar stiu ca era fain. Daca tot sunt prin zona asta, ma pregatesc: o mulineta de la unu, ace de la altul, o lanseta... Banuiesc ca in mures nu se pescuieste la dinamita. Daca trebuie, gasim si asa ceva Link to comment
_romulus_ Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Depinde unde mergem. Sus, pe Valea Muresului se pescuieste la cabluri (CFR) Noi vom merge, cand si daca vom merge, undeva la balta. Nu trebuie permis, iti vei plati pe loc "dreptul" de a pescui Asta seara am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai asteptam putin... Link to comment
sorin_frumuseanu Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Fara curent pls Sunt satul de cat ma curentam cand ieseam din vechea dacie. Nu stiu ce minuni de huse sintetice aveam (am, ca tot acolo au ramas) dar in ultima perioada trebuia sa ma tin de ceva metalic din masina pana coboram )"> Mai multe detalii pls: ce peste se (poate) prinde acolo? Sa stiu si eu ce utilaje sa rechizitionez din zona asta. Link to comment
_romulus_ Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Ziceau ieri, la TV, la stirile locale ca au bagat nu`s cate tone de peste in lac, la Zau de Campie. Duminica? 25.03.2007? plecare la ora 5:00 din Tg Mures, loc de intalnire benzinaria MOL din fata hotelului Voiajor (fosta autogara). Traseu: Tg Mures - Iernut - Ludus - Zau de Campie. Conform informatiilor de la TV, taxa de pescuit este de 20 lei/4 bete. Nu se merge daca ploua sau daca sunt conditii favorabile de ploaie. Mergem numai daca e senin la acea ora. In fond, mergem sa ne simtim bine, nu? Detalii discutam deseara, la intalnire. Link to comment
Recommended Posts