mike.omega Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Horatiu va transmite salutari, spune ca apa la mare e calda )"> Link to comment
uskt2005 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 M-am intalnit si eu cu Horatiu & staf la mareunde am primit cu acesta ocazie apa de foc care face margele pe pahar Multumiri @Horatiu, exceptionala Link to comment
zeneseu Posted August 2, 2007 Author Share Posted August 2, 2007 (edited) Asa...si m-am intors de la mare... Probabil ca acest post nu isi are locul aici dar nu stiu unde altundeva as putea sa il pun. Deci: Tin sa il felicit pe colegul @manuelos pentru noua achizitie si anume un Aveo 1.4 full. Felicitari si cati mai multi kilometri fara probleme. L.E. Multumesc colegilor @Juliaen si @ mike.omega pentru ajutorul dat in concediu - prietenii stiu de ce! De asemenea confirm si intalnirea avuta cu @uskt care chiar nu s-a asteptat sa primeasca "apa de foc" Ma bucur ca a fost pe gustul tau Edited August 2, 2007 by BH ZNS Link to comment
zeneseu Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 S-au cam terminat si concediile.. Are cineva chef de un suc/bere fara alcool saptamana viitoare? Veniti cu propuneri...in afara de marti, joi si vineri(eventual) > Eu propun sa schimbam locul intalnirii...adica sa ne mutam la vreo 200 de metri - in parcarea din fata Casei Tineretului aka Casa Casatoriilor (tot in Iosia). Astept propuneri. P.S.1 Pentru carcotasi...nu am nimic in plan cu Casa Casatoriilor P.S.2 Sunt asteptati si noii membri. Sper sa nu se mai rusineze ca pana acum Link to comment
zeneseu Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 A inceput saptamana cu pricina. O propunere ...nimic?? Hai fratilor ca de miercuri vine vremea buna. Link to comment
zeneseu Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 Hai baieti...inca un apel miercuri 12 septembrie ora 19.00. Deschid lista 1. BH ZNS . . . Hai baieti...mana pe lopeti si hai la intalnire. Link to comment
grigsound Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Ce de-a lume... Horatiu, cre' ca trebuie sa schimbam ceva. Ce anume, nu stiu, dar parca prea suntem multi la intalnirile astea Link to comment
EM!L Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Mutati-le la Craiova )"> . "> Link to comment
zeneseu Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 (edited) Ce de-a lume......parca prea suntem multi la intalnirile astea Mda...parca au dat navala turcii. Mai incet bre, cate unul nu toti odata Mutati-le la Craiova )"> . "> Ete pozna...e scump gazu' dom'le P.S. Poate ar trebui sa ne clonam. Cine stie...poate-poate s-ar misca ceva. Edited September 22, 2007 by BH ZNS Link to comment
zeneseu Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Mda...si pentru ca uneori parca vorbesc singur... Ieri a avut loc si a 4-a intalnire DWCR de la Oradea. Prezenti au fost: subsemnatul, uskt2005, si raduXXL ambii din...FOCSANI. Poze(a) mai tarziu. Link to comment
perfidus Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Bravo Uskt & Radu ... "> E la moda tipul asta de intalniri "la distanta" - Prin Craiova se aunta sosirea Ilenei Link to comment
uskt2005 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Poate ne vedem si pe 1.12.2007 dar nu sunt sigur , de aceea nici nu mi-am anuntat prezenta la intalnirea nationala P.S. Pozele le voi pune cand ajung acasa Link to comment
zeneseu Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 (edited) @ uskt Multumim pentru poze. Macar se convinge lumea ca a fost pe bune In alta ordine de idei...de ce nu mi-ai fotografiat si pantofii cei noi (de vreo 3 saptamani) ????? P.S. Si mai zicea Dan ca nu incapem in poza ... Edited October 25, 2007 by BH ZNS Link to comment
uskt2005 Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Pai...dupa 900 de km pe care ii aveam in acel moment la activ, numai la pantofii tai nu ma uitam eu Fa-le tu o poza si pune-o aici (la pantofi bineinteles) Link to comment
zeneseu Posted October 25, 2007 Author Share Posted October 25, 2007 Neah...acum nu mai are farmec Link to comment
zeneseu Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 (edited) Lumee lumeeeeeee! Se propune o intalnire a membrilor clubului din Oradea, joia asta 08.11.2007 ora 19.00. Locatia ramane aceeasi deocamdata. Ce ziceti? Ne bagam la o ciocolata calda sau ce-o fi? Asteptam prezenta tuturor care vor sa vina. Poate apare si @abigel & @manuelos sa le vedem noile masini, ca se cam ascund de ceva vreme Deschid lista ... ca de obicei. 1 ZeNeSeu P.S. Daca vreti sa veniti, va rog sa va inscrieti pe lista. De unul singur nu ma plimb pe acolo Edited November 6, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
Abigel Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 1 ZeNeSeu 2 Abigel Joi ora 19 - "prezentare Ford Fusion" - Live Link to comment
zeneseu Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Eu unul abia astept Link to comment
bmjean Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Eu unul abia astept Salut tuturor! Vreau sa vin si eu la intalnire! 1 ZeNeSeu 2 Abigel 3 bmjean Link to comment
grigsound Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Eu unul abia astept Ma bag si eu, sa vedem cati ajungem... 1 ZeNeSeu 2 Abigel 3 bmjean 4 grigsound Link to comment
Manuelos Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 1 ZeNeSeu 2 Abigel 3 bmjean 4 grigsound 5 manuelos Vin si eu cu Chevroletu' Link to comment
rezzo Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 1 ZeNeSeu2 Abigel 3 bmjean 4 grigsound 5 manuelos 6rezzo Vin si eu cu Chevroletu' Link to comment
zeneseu Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 O completare pentru cei care vin prima data la intalnire. Locul de intalnire e in cartierul Iosia pe platoul din fata salii sporturilor, in fata terenului de fotbal 5x5. Ca reper, imi veti vedea masina-un cielo alb cu colant Daewooclub.ro pe luneta. Pentru cei care vor intarzia am sa las pe bord numerele mele de telefon. Pentru eventuale nelamuriri, dati un PM sau postati-le fara jena. Link to comment
zeneseu Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 (edited) Tocmai ce ne-am miscat mai cu talent "Dorele" Tin sa va anunt ca ce-a de-a 4a intalnire oficiala de la Oradea, a fost un succes. Lipsa de la apel a fost @rezzo, pe care il iertam de aceasta data intrucat se mai intampla Cu toate ca initiatorul intalnirilor s-a prezentat cu 5 minute dupa sfertul academic, echipa de soc a asteptat cuminte indurand frigul, si a profitat de aceasta ocazie pentru a-si prezenta masinutele. Sa le folositi sanatosi baieti. Si daca tot au fost invatati sa astepte, i-am mai lasat putin singuri pana desteptul de mine a mers sa scoata ceva leuti de la bancomat intrucat mi-am uitat banii acasa. Dupa sosirea lui @grigsound, oradenii dwc au luat-o la picior spre localul care se pare ca va deveni gazda oficiala a intalnirilor, cel putin iarna. @Abigel Te rog sa imi dai un PM cu adresa ta de mail. Din cauza frigului si a parului des, am uitat-o pana acasa Edited November 8, 2007 by ZeNeSeu Link to comment
Recommended Posts