george.bita Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Are cineva idee unde gasesc in Bucuresti o janta de tabla argintie la cel mai mic pret? Fara sh-uri. Link to comment
NFS Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Acu' ceva vreme, erau la Radacini Gara de Nord, cu 500.000 lei. De curind, am intrat pe acolo, am vazut jantele, dar nu m-am uitat si la pret. Link to comment
george.bita Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Merg fara rezerva si n-am janta. Cauciuc am comandat, 155/70/R13 nu ar fi problema pt janta normala de Matiz, nu? Link to comment
NFS Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Nu e, doar ca e cu vreo 7 mm mai inalta! Link to comment
george.bita Posted March 9, 2007 Author Share Posted March 9, 2007 Problema e ca am intrebat la service la Autozone si mi-au zis ca e in jur de 90ron o janta. In caz ca nu gasesc mai ieftina iau asa dar sunt convins ca poate fi si mai ieftina. O sa incerc la Gara de Nord. Mersi. Problema e ca am intrebat la service la Autozone si mi-au zis ca e in jur de 90ron o janta. In caz ca nu gasesc mai ieftina iau asa dar sunt convins ca poate fi si mai ieftina. O sa incerc la Gara de Nord. Mersi. Pardon! Am intrebat la Autosoft-Fundeni. Tocmai am vorbit la Radacini si mi-au spus ca ma costa 68ron o janta de tabla argintie. Nu aveau pe stoc decat la Gara de Nord. Link to comment
Reverse Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Am eu janta nou nouta cu cauciuc la fel Matador MP12 numai ca e pe 165/70-13 si e neagra janta , 150 RON cu totul...daca vrei da-mi un PM , sau pe messenger ID : madmvp Link to comment
Recommended Posts