laurentziu83 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 (edited) Bai da forumul asta o ia razna de tot. don Raulo a plecat, intalniri nema, intalnirea de la Moeciu vad ca e cu cearta maine-poimaine o sa scriu adresa in browser si o sa-mi apara mesajul "this page cannot be displayed" doamne fereste. Edited March 10, 2005 by laurentziu83 Link to comment
claz Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 (edited) Nu e nici o problema cu forumul. Intalnirea anuala a depasit problema, si se va tine conform planului initial (doar modificari nesemnificative). Edited March 10, 2005 by claz Link to comment
ovidiuc Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Forumul exista si va exista,cel putin cat vor fi calculatoare pe pamant. Link to comment
expero 16V Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Va rog frumos sa nu mai postati in topicul meu decat fraze care incep sau contin : imi cer scuze;imi pare rau;etc . nu stricati atmosfera topicului care era una de genul ma pocaiesc!!Nu mai fac! >- Link to comment
VIPER Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Imi pare rau ca trebuie sa va spun ica o data, dar: Axa Pamantului strikes again!!! ©2005 VIPER Thinking Co., Ltd. Link to comment
alx Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 ce-ai bre cu axa aia cu came??? trebuie rectificata? Link to comment
aztec Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 da... dar iarasi printr-un cutremur mare... din pacate sorry claz ... vad ca neintelegerile au fost de la comunicare "> Link to comment
claz Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 da... dar iarasi printr-un cutremur mare... din pacate sorry claz ... vad ca neintelegerile au fost de la comunicare "> Reţiproca, monşerule Link to comment
Recommended Posts