zalmoxis Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Fost sambata la Anet ptr revizie de 30K ..Mi-au tras-o in freza cu "nu avem timp" (deci schimbat ulei filtre trei rahatzi 1 ora ar fi durat)...Ma rog fitze, chestii!!...Plec cu dracii pe mine si-mi aduc aminte ca revizia la 10K mi-am facut-o la Radacini undeva pe Calea Grivitei str Iacob Negruzzi de la gara a treia pe dreapta !...Dau un tel erau liberi ma duc facut revizia cand sa plec... propunere de la seful service-ului !...Propunerea e cea de mai sus !!Cred ca vor si ei un banner ceva in schimb. Asta CRED... ce vor sigur e sa mergem TOTI sau macar UN GRUP important la ei...Astept opiniii!!! Link to comment
brusli Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 bravo tie si lor. dar termina treaba mai zeulache. trebuie sa ne prezinti ceva concret. cit reducere? cite masini minim la reparat? etc Link to comment
NFS Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Aaaaa... nu putem sa mergem cu oferta asta la Autonet? Adica sa le zicem, bah baieti, noi am vrea sa venim la voi, da' uite ce ne fac astia! Reducere! Link to comment
strumfuadi Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 nfs, adevar graeshti! autonet ar trebui vizat mai intai.. Link to comment
FLEX Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Parerea mea e ca neavind reprezentare juridica o sa ne fie greu de negociat ceva cu ei. Si n-am inteles cum e cu grupul, adica vor sa facem cu ei un fel de abonament pe flota? Link to comment
Shenck Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Din ce am priceput eu de la Zeu vor un banner contra unui discount. Nu conteaza cit de mic e discountul. Daca ne au in vizor pt reclama insemna ca vor tine sema de impresiile scrise despre ei aici, asta implica un pic mai multa seriozitate. sper macar. Ideal ar fi sa negocieze cu ei o reducere pentru MANOPERA sau DIAGNOSTICARI GRATUITE, piesele le gasim si singuri mai ieftin. Joi sera le facem o vizita Link to comment
ovidiuc Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Ala e celebrul Arian.Eu nu sunt asa de magulit din ce am auzit despre ei. Link to comment
sprite Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 ...asta implica un pic mai multa seriozitate. sper macar. Seriozitate, da! ...asta m-ar bucura mai mult decat o reducere... Link to comment
Ana Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 daca e la fel ca la asociatiile de locatari, atunci treaba e destul de simpla (pentru judetul ilfov...). eu as vrea diagnosticari gratuite si vouchere pentru lucrarile curente - la manopera mi-e greu sa cred ca or sa lase la pret pentru ca din asta isi castiga painea, iar in ce priveste piesele, dupa cum zice si shenck, reducerea nu ajuta cu nimic. pentru lucrarile non-uzuale, iarasi nu cred ca avem de castigat pentru ca n% din ceva ce faci o data la 3 ani e ca si cum n-ar fi, pe cand n% din ce faci o data la 3-4 luni (uleiul?) deja devine optimist. Link to comment
aztec Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 nu stiu cum e treaba cu membrii , eu postez dar nu cred ca ma face automat membru :-D dar daca vor un banner in schimbul a ceva, ...tot e veva decat nimic, nu? acum depinde de membrii ce cred ca pot obtine... Link to comment
hitman Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 nu stiu cum e treaba cu membrii , eu postez dar nu cred ca ma face automat membru :-D ... Ai pus punctul pe I !!!! Cine e mebru si cine nu e membru DaewooClub! Cine poate sa ne lumineze va rog??????!!!! In perspectiva, care e chiar interesanta, de a obtine reduceri de la service apare o provocare. Cine e mebru DCR????? Un abtzibild pe geam e suficient sa te faca membru??? PS: Chiar acum am observat ca am pus mesajul cu nr. 3000 ! Link to comment
Shenck Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 @Hitman: vouchere pentru lucrarile curente Se impart la intilnire/prin posta etc. Facem un topic etc. Asta sa fie singura problema. Link to comment
NFS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Mi-ar place sa avem niste carduri cum sunt alea de la Shell sau de la Sensiblu sau Gima Link to comment
ticolino Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Mi-ar place sa avem niste carduri cum sunt alea de la Shell sau de la Sensiblu sau Gima hahaha... din ala cu care aduni puncte, nu? extrapoland un pic, oare nu putem aranja ceva asemanator cu un magazin de piese? unul care deja are preturi foarte mici, de preferat Link to comment
cchrism Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 extrapoland un pic, oare nu putem aranja ceva asemanator cu un magazin de piese? unul care deja are preturi foarte mici, de preferat Da, dar vezi tu, magazinele care au deja preturi foarte mici nu au nevoie sa ofere avantaje suplimentare, ca deja au vanzare suficienta. Dar nu se stie nici o data, merita incercat. Link to comment
Focsa_daniel Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 aflu lucruri noi abia acum ? Pai am platit 17.390.000 acum 10 zile la Automec ------> inlocuit lonjeroane fata, inlocuit capetele de planetara + inlocuit sonda de benzina Link to comment
guru Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 La Autonet il cunosc pe director, domnul Dorin Dranga, caruia i-am povestit despre forum si despre aprecierile pozitive la adresa service-ului. A fost foarte surprins, pentru ca nu stia de existenta forumului si s-a bucurat sa afle ca multi forumisti sunt clienti fideli acolo. A mai afirmat ca acest forum este o foarte buna forma de reclama pentru service. Era foarte incantat de forum si Alex, inginerul de acolo, de la care am inteles ca a si participat la intalnirile de la Polivalenta, invitat de NFS. Directorul este genul de om cu care se poate discuta despre un eventual discount pt DAEWOOCLUB, insa eu sunt prea nou pe aici ca sa pot face o astfel de propunere in numele forumului. Daca stafful forumului este de acord, rog pe unul sau mai multi moderatori sa ma contacteze si putem merge impreuna la dl director. Sansele de reusita cred ca sunt destul de mari. Link to comment
tico_RS Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 arian e service-ul meu de casa cand e vorba de tinichigerie-vopsitorie, ma stiu cu tipu de la receptie pe numele mic si ma cunoaste dupa voce, de cate ori am fost la ei. super de treaba la capitolul sus mentionat, dar foarte aiuriti la mecanica, am gasit suruburi lipsa, suruburi nestranse, etc. un singur lucru bun: de fiecare data cand semnalam cate ceva, nu se mai repeta dar faceau ei altceva, si asta nu din rautate ci probabil din... prostie? in vopsitorie sunt cei mai tari, dar cam atat... Link to comment
Recommended Posts