florin_pch Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Mah eu sincer ma asteptam la ceva si am gasit altceva la intalnire N-ai zice ca e o intalnire a pasionatilor Daewoo&Chevy. Link to comment
Satori Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Depinde in ce cercuri te invarti ) Cel mai bine e... sa te invarti in toate. Link to comment
ileana Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Si mai bine ar fi sa se invarta cercurile in jurul tau! Dar ai de mancat muuuulteee seminte Link to comment
Sharpe Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Mah eu sincer ma asteptam la ceva si am gasit altceva la intalnire N-ai zice ca e o intalnire a pasionatilor Daewoo&Chevy. Ce facee? La ce intalnire ai fost mah omule? Ca inca nu e joi... Link to comment
florin_pch Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 (edited) Hmmm, de ce ai tras tu concluzia ca eu vb de intalnirea asta? Am fost data trecuta. Venisem fericit sa imi montez blue visionurile pt pozitii, suportii si autocolantele. Evident Senna s-a chinuit singur sa puna becurile si m-au ajutat ce-i drept ga^dele si smsorinxp sa pun un (1) autocolant si un(1) suport. Am plecat cu masina pe jumatate cosmetizata Ah, sa nu mai spun ca am fost luat drept prietena lui Senna si am fost mustrat ca incerc sa mituiesc cu suc negru si galben (tind sa cred ca de ala galben ati uitat; a ramas acolo langa masina pana la plecare). Cand m-am trezit sa incerc prajiturile mult laudate (care s-au consumat pe portbagajul masinii mele ) era prea tarziu. Ma bucur ca am ajutat la stransul gunoiului de pe masina mea Edited March 14, 2007 by florin_pch Link to comment
Tommy Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Asa-i la prajituri.. nu-ti place.. nu mananci.. Link to comment
ileana Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 @florin_pch, considera ca ala a fost botezul. Te-ai comportat multumitor. La urmatoarea intalnire adu tu prajituri si promit ca le mancam pe portbagajul meu Link to comment
florin_pch Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 (edited) Daca aduc prajituri, pot sa las portbagajul acasa? @Tommy: de fapt am intarziat intentionat, sperand sa nu mai gasesc. Nu de alta dar nu vreau sa lucrez abdomenul degeaba @all: "Si Dumnezeu a zis: <<Sa fie gunoi!>> si membrii daewooclub.ro s-au intalnit." Edited March 14, 2007 by florin_pch Link to comment
ileana Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 "Si Dumnezeu a zis: > si membrii daewooclub.ro s-au intalnit." Ne faci gunoi?!!! Si apropo, mi-am amintit. Am strans impreuna cu tine gunoiul de pe portbagajul tau, l-am pus intr-o punga si l-am lasat langa un rond de flori, sa poate fi ridicat usor de gunoieri. Nu cred ca vei vedea, daca vei mai veni la intalniri, parcarea de la Polivalenta plina de gunoaie dupa plecarea noastra. Intotdeauna facem curat la "bataliei". Cu exceptia cojilor de seminte care sunt biodegradabile. Link to comment
dreaQ Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 ...in plus te mai gandesti si la vrăbiuţe...sa mănâncă si ciocu lor. Maine incerc sa ajung pe la 7-8... Link to comment
Pedala Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Maine sper sa apar si eu ca n-am mai trecut de multicel Link to comment
xenna Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Daca nu ma trec pe lista, ma primiti? Link to comment
SMSorinXP Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 puneti-ma si pe mine la vii Link to comment
Tommy Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Voi inca nu v-ati prins ca topicul asta nu este pentru a anunta cine vine si cine nu Link to comment
Senna Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Da pt ce mai nou? Mai demult asa era, se anunta cine vine si ce operatiuni tehnice se vor desfasura... Link to comment
Catalint Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 (edited) Vreau si eu autocolant cu Daewooclub.ro sa imi ziceti cat ma costa!! " Multam Fain" Edited March 15, 2007 by Catalint Link to comment
Tommy Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Da pt ce mai nou? Mai demult asa era, se anunta cine vine si ce operatiuni tehnice se vor desfasura... Mai citeste si tu presa.. Link to comment
Senna Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ete na, imi faci mie program? Hai ca la mistouri sunt buni multi. Link to comment
Marynu Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Vreau si eu autocolant cu Daewooclub.ro sa imi ziceti cat ma costa!! " Multam Fain" Pentru autocolant vezi aici. Link to comment
iulia Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ah, sa nu mai spun ca am fost luat drept prietena lui Senna Poti sa pui aici o poza cu tine? Asa ceva nu vedem des. Recunosc, m-ai facut (extrem de) curioasa. Link to comment
florin_pch Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 (edited) E clar ca astazi, joi 15 martie 2007, IO, florin_pch, posesor din voia Tatalui (chiar taica-miu) al unui Cielo GLE, o s-o incasez. Cojile de seminte sunt biodegradabile dar sa vedem cat va dura procesul pe asfalt. Mentionez ca nu voi matura, nu voi aduce prajituri, nu voi pune poza cu mine ba mai mult vin cu o cagula pe fata sau poate nu va zic cine sunt ca oricum nu ma mai recunoasteti Si ca sa fiu sigur, las masina la baza dealului @Iulia poza am in avatar l.e.: Cum erau titulaturile alea? Mai stie cineva? Edited March 15, 2007 by florin_pch Link to comment
closchkutza Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 O sa apar si eu astazi, pe la 20:00, ca saptamana trecuta n-am stat decat o ora . Link to comment
Catalint Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Pe mine ma recunoasteti... ca las urma de fum in spate ( nu de la cauciuc ) de la motor!! Link to comment
LYM Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Incerc sa ajung si eu astazi, ca n-am mai fost de mult. Link to comment
Recommended Posts