brusli Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 cum se scoate volanul la tico? va rog nu din auzite... mai concret : cum se scoate capacul ala pe care claxonezi????? "> Link to comment
NFS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Se forteaza nitel din parti... pe principiul "nu vrei, te obligam"! Link to comment
ticolino Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 da, eu l-am scos cu degetele la un stop, ca eram curios daca dedesubt e airbag si cand l-am pus la loc bineinteles ca am claxonat prelung, de s-a panicat ala din fata si a dat sa plece Link to comment
brusli Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 joia asta...as vrea sa va vad cum scoateti capacul de la volanul meu. dau o br Link to comment
Shenck Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Daca tragi de el iese."balamaua" e pe partea de sus. Mi mi-a iesit cind stateam la semafor. :spume: Link to comment
Leutzu Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 si ai grija cum scoti capacul ala sa nu se rupa chestiile alea de-l tin ca dup-aia ajunge sa stea ca al meu. Vezi tu joi Link to comment
cristicaz Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Capacul in discutie se scoate si se pune la loc usor, evident claxonand! Mai greu o sa fie cu volanul ca e pe con fa-i un semn sa il poti pune la loc in aceeasi pozitie Link to comment
ToPser Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Capacul ala despre care vb. voi este prins in partea de sus in 2 suruburi. Tre sa dai volanul jos ca sa-l poti scoate de tot!!! Link to comment
YoYo_man Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 la mine cand merg drept volanul sta putin intors spre stanga..cum fac sa il indrept? merci Link to comment
Focsa_daniel Posted December 8, 2004 Share Posted December 8, 2004 wow, vreau si eu cadrane albe, si d'alea rosii Link to comment
Recommended Posts