Jump to content

Plecare La Mare De 1 Mai!

Recommended Posts

Eu planuiam dar ma simt exclus pt ca am cielo. Asa ca eu voi fi cap si sfarsit de coloana. Si vin si va depasesc coloana de 10-20 de ticouri si matizuri. Si ca sa fie rusinea si mai mare...va depasesc pe gaz ;)

Florin... eu daca vin cu gagica.. o pun sa pedaleze prin gaurica care o am in podea :) ) si sa vezi ce nu a vazut parisu :) )

Oricum... Eu unul m-am anuntat ca merg.. Sper sa mai fie si altii si sa mergem daca e in Vama sau... vedem noi macar de dim pana seara...

SAlutare sunt 108 taxi matrix .baieti sa stabilim un loc de plecare io de fel sunt din mangalia dar am ramas prin bucuresti asa ca stiu tot litoralul pe din'afara. eu sunt cu leganza dar remorchez vreo 5 matizuri daca se strica vreunul :D .

As veni cu mare placere sa deschidem sezonul impreuna, dar din pacate datoria (firma) ma cheama la munte in acele zile :( . In caz ca va duceti, nu va urez distractie placuta, ar fi inutil :mrgreen: , ci doar drum bun :lavolan:

Salutare tuturor! In primul rand vreau sa ma anunt si eu pentru plecarea la mare pe 1 Mai. Tico verde-albastru (asta scrie in carte) :) In al doilea rand in fata imi sta un drum dus-intors de 2800 KM pentru ca plec in Grecia cu Tico. Sfaturi argumente, pro contra?

acte necesare : cartea verde buletinul si o bagaboanta aaa si sa ai la tine 10 euro ca sigur militienii din bulgaria te vor usura de ei (ai grija la limitarile de viteza aia stau cu radarul acolo si spaga e 10 euro indiferent ce viteza ai nu te certa cu ei)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...