Satori Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 :-D exact asta am facut eu ieri, Shenck, asa ca daca vrei... te ajut cu placere Eu nu am gasit in jurul radioului surub care sa nu poata fi scos. Mai greu este sa il pui inapoi ca mai trebuie sa nimeresti si gaura. Link to comment
Shenck Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Radioul l-am scos, am descris mai sus exact ce trebuei facut. Problema era al firele alea. Acolo m-am oprit. Link to comment
Leutzu Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ba ce dracu??? Lucman, spui tu ca la radoiul tau nu ai gasit nici un fir sa tai??? Ue stau acum cu ala vechi al meu si ma uit la el. Am 1 buc mufa (antena), 1 buc mufa (3 fire alb,gri, negru) -boxele si inca 4 fire fara mufa (negru, salb, galben, rosu) - alimentarea. Poate ca la Tico SL or fi pus numai mufe???, dar eu stiu ce am taiat si de ce am fost nevoit sa tai. Link to comment
Lucman Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Asta e deosebirea, eu am numai mufe, asa ca nu am avut nici o problema sa il demufez. Link to comment
Shenck Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Quote Ba ce dracu???Lucman, spui tu ca la radoiul tau nu ai gasit nici un fir sa tai??? Ue stau acum cu ala vechi al meu si ma uit la el. Am 1 buc mufa (antena), 1 buc mufa (3 fire alb,gri, negru) -boxele si inca 4 fire fara mufa (negru, salb, galben, rosu) - alimentarea. Poate ca la Tico SL or fi pus numai mufe???, dar eu stiu ce am taiat si de ce am fost nevoit sa tai. Te rog mult poti sa-l aduci joi sa arunc un oki pe el? Link to comment
none Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Salut. Daca tot se discuta de radio tico, cum se potriveste ceasul ca nu am reusit sa descopar. (radio Tico SL, fara casetofon). Multumesc. Link to comment
Shenck Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Cu radioul oprit, tinind apasat butonul de memorie si invirtind de butonul de regalare frecventza post. Intr-un sens modifica minutele in celalalt orele. Link to comment
brusli Posted October 29, 2004 Author Share Posted October 29, 2004 cind ati desfacut radio ati scos intii plasticul ala gri de linga radio? adica bucata de bord??? Link to comment
Shenck Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 NU e nevoie, merge fara. Da tu cum scoti firele? Ai mufe sau ai de gind sa le tai Link to comment
brusli Posted October 30, 2004 Author Share Posted October 30, 2004 mii de multumiri lui SORAN. a scos radio-ul in 2 timpi si 3 miscari(arta nene). basca si capacul de la volan bravo lui Link to comment
Shenck Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 CA se poata inchide topicul: - Partea de suruburi se scoate cum am descris - Firele sint pe mufe. La mine firul de la antena desi e pe mufa , mufa este IN INTERIORUL partii de chimatizare, ai ar trebuei demontata complet. Se inchide. Link to comment
brusli Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 deci am incercat radio acasa si ...culmea merge si pe fm nu numai pe am. nu mergea pe fm ca nu avea antena i-am bagat o sirma si mergea. buuuuun acum l-am montat pe tico. aceeasi poveste cind merge cind nu merge pe fm. pe am merge in continuare. alta smecherie: daca nu-i bagi mufa de la antena nu se alimenteaza cu curent deloc...o timpenie zic eu. deci shenck sa nu-ti tai firul de antena probabil la mine e un contact naspa Link to comment
adostar Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Am scos si eu acum 10 min radio de pe tico. mi-a luat cam 10 min sa-l dau jos. Nu am desfacut decat 2 suruburi dintr-o pozitie cam naspa cu o surubelnita potrivit de lunga..nu scurta! s-au desfacut usor, firele au mufe, deci nu trebuie taiat nici un fir. firul negru de masa este prins cu un surub sub bord. am pus si cateva poze pt. a se vedea ca nu trebuie taiat nici un fir. Acum sa vad daca intra noul cd player, este mai lung cu 1,5cm. cred ca o sa folosesc suportul ramas de la radio asa o sa fie mai greu de ciordit Link to comment
adostar Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 din cauza unei mufe de la spatele cd-player-ului nu intra de-al dreaq ce e...nu stiu ce sa fac cred ca o sa demontez cd-player-ul si o sa-i scot mufa afara din el. ca ma dispera ! Link to comment
AAdorjan Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Cat m-am chinuit se eu cu mufa aia de mi s-a facut parul alb. Nu scot cd-playerul din masina nici de imi dai un Kenwood din state Spor la lucru si vezi ca o sa te doara spatele vreo 2 zile dupa ce inserezi playeru. Link to comment
aztec Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 poate sa jeneze antena si mufa generala.. la mine a intrat la limita, dar am aranjat foarte atent firele din mufa mare.. incearca sa eviti desfacerea lui, ca pierzi garantia Link to comment
adostar Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 @AAdorjan. pai si ce i-ai facut ca sa intre ? eu ma gandesc sa scot mufa si sa trag fire din placa de baza a player-ului. Link to comment
AAdorjan Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Fac o poza in seara asta ca sa vezi ca ii greu de explicat in cuvinte. Link to comment
ToPser Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Intra , intra trebuie aranjate bine firele din spate ,Aztec are dreptate ,prima data nu a intrat nici la mine !!! Link to comment
adostar Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 m-a chinuit talentul pana pe la ora 18.30 si nu am reusit sa-l introduc player-ul din cauza mufei ... acum ma apuc sa tai putin din mufa ca sa pot plia firele mai bine..sper sa intre maine. Link to comment
adostar Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Am taiat putin din mufa de la spate si pana la urma a intrat, i-am prins surubul lateral si cel de sus..ufff...la antena radio am tras un cablu TV pt. ca mufa nu avea loc. Acum ma gandesc pe unde sa trag firele pentru boxele din spate. Link to comment
Stefania77 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 stie careva cum se demonteaza antena de tico? ca sa o inlocuiesc? Link to comment
Dr.L Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Vezi in manual cum vine Trebuie sa scoti mufa din radio,sa tragi de fir sa ajunga tot in partea stanga,apoi scoti surubul de sus al antenei si tragi din nou de fir S-ar putea bloca prin zona ceasurilor,ai grije Link to comment
Stefania77 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 nu am manual... daca ai, poti pune o poza scanata? sau indrumati-ma de unde fac rost de un manual... Link to comment
ToPser Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Poti inlocui antena fara sa scoti si cablul (fara sa tragi de el ) ai nevoie de un letcon ! Cablul trece prin stalp ,demontezi antena si pui pe cineva sa traga usor de antena ,vei depista usor traseul ! Eu am scos scaunul ca sa lucrez mai usor ! Link to comment
Recommended Posts