Stefania77 Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 s-a rezolvat... sotul mi-a inlocuit antena complet...nici nu a fost foarte greu..in circa 15..20 minute a schimbat-o. acu prind o gama larga de posturi de radio... multumesc oricum! Link to comment
CatalinC Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 ce metode paici scos scaune ptr demontata antena tico ) Link to comment
Espy Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Deci pana la urma ma poate lamuri cineva si pe mine si nu numai pe mine cum se demonteaza un cass "tank" de pe un tico? eventual sa faceti un tutorial si dupa aceea sa inchideti topicul...va rog... Link to comment
Viorel84 Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 O intrebare pentru cine a mai demontat radioul tank ... Are 2 suruburi pe partea stanga care se pot desface de sub volan daca am inteles eu bine, si unul mai exact unde anume?Noul aparat se poate prinde tot in cele 2 suruburi de pe partea stanga?stima Link to comment
BZN Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Daca imi mai aduc eu bine aminte, e ceva de genul asta: Sper sa intelegi. Link to comment
Recommended Posts