BAD_MF Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 O cerere, un document pe care il completezi, spui ca esti de acord sa predai numerele, scrii nume date bultetin si semnezi! Link to comment
dreamlike Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 BMF e la mare moda acum, probabil s-au terminat GXG, BOS, BOX, GUV, SPR, SEN, DEP, PRM ... Cine are numere rosii si nu are ce face cu ele sa le dea cadou carutasilor, in felul asta ei isi tuneaza carutele iar noi ne facem viata mai usoara noaptea pe sosea cand umbla aborigenii ca bezmeticii. Link to comment
Mircea Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Va mai spun o data! Daca mai aveti placi cu numere rosii, inainte de a le arunca, dona ec, taiati-le in doua sau mai multe bucati! Link to comment
Cristaky Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Va mai spun o data! Daca mai aveti placi cu numere rosii, inainte de a le arunca, dona ec, taiati-le in doua sau mai multe bucati! Are dreptate Mirciulica. Ia un "satean" numerele voastre rosii, le planteaza la caruta/masina si apoi da peste "militieni" ... ghiciti urmarea Link to comment
tkd29 Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 M-am pus numere preferentiale , avand in vedere ca costa cam la fel ce rost avea sa iau un numar pe care sa nu il tin minte ? Link to comment
sebian Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 (edited) hmmm.cred ca o sa imi devastez si eu numerele rosii, sa nu am surprize Edited January 17, 2006 by sebian Link to comment
dreaQ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Daca nu le returnezi nu-i problema ca se vor produce din nou. Se repeta acele numere si nu numai tu le-ai avut. Asa ca sa le puna la caruta treaba lui. Si in plus de asta fara certificatul de inmatriculare provizorie acele numere sunt nule (decor). Cine le foloseste le foloseste pe barba lui. Nu stiu de ce va agitati. Link to comment
Mircea Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Se repeta cand le vine randul! Dupa o combinatie matematica simpla randul lor vine o data la cativa ani. Nedistrugandu-le favorizezi o infractiune si ghici ce simplu va fi sa descopere cine le-a avut? Nu e mai simplu sa le rupi in doua? Sunt de aluminiu si daca le indoi de cateva ori se rup. Cat priveste barba alora de le folosesc pe neveu, te asigur ca in caz de ceva se vor rupe si cateva fire din barba ta... Link to comment
cchrism Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Cel putin in Bucuresti cred ca se repeta o data la cateva luni. Link to comment
dreaQ Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 @Mircea: Odata ce a au expirat (la 30 de zile) nu mai au nici o valoare si nici tu nu mai ai vreun drept asupra lor, nu mai respunzi de ce se intampla pe viitor cu ele. Le poti arunca linistit la gunoi normal daca vrei le poti taia ca nu e mare branza. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Asta o fi numar preferential? Link to comment
GaGauTa Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Asta o fi numar preferential? de ce te atrage ??? ) glumesc probabil ca da Link to comment
mikken Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Preferential de cand ma stiu, numarul asta o sa fie al meu 4 life pe orice masina mi-as lua B-82-MKN Link to comment
dxr Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Preferential. DXR vine de la numele masinii: Dexter. Link to comment
mdascalu Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Preferential AKI; ACD Link to comment
bobo77 Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Preferential, din 8 masini cite am avut pina acum,este prima oara cind mi-am pus . Link to comment
DjDuncan Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Primul numar pe care-l am, e preferential: B xx DMX Link to comment
dannyluy Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 preferintiale, ca asa a vrut nevasta-mea, ca sa nu uit anu' in care m-am insurat. Link to comment
Maniaku Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Stai linistit Sergiu, esti unic !!! Link to comment
laurentziu83 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 (edited) La mine la Reno e la ordine la pol. Bucuresti, mi-am smuls paru' din cap cand am vazut CePU... pe numar, dar n-am avut ce face si le-am acceptat, eram multumit ca mi-au venit la timp pana sa schimb numerele rosii si sa pot sa circul. Momentan au cam vazut indoituri. Sunt multumit ca prin Bucuresti nu primesc claxoane de dulce cum primeam cand mergeam cu matizul. La Passat e pe leasing, dintr-ala cu multe cifre si zgariat in incercarea de a deschide portiera unui anume matiz galben.. La Dacie numarul de inmatriculare are anul si initialele numelui meu, dar nu ma tenteaza sa-l preiau. DELOC. La Lada a pus bunica-miu initialele la toti 3: NDL : bunica-miu, taica-miu, eu. O sa urmeze un KGB la numar. "> ca vreau sa-l schimb in viitor. Ca preferinte de cifre, as vrea ca toate sa fie cu 13, e numarul meu norocos. Edited March 13, 2006 by laurentziu83 Link to comment
5orin Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 La Dacie am avut numarul "la rind" si s-a nimerit a fi PXS...nu prea imi placea... La Espero am vrut sa imi pun BV50RIN, dar nu mai era disponibil...am vazut pe urma un Opel Kadett prin oras cu numarul asta... Pina la urma a iesit SSS... Link to comment
pmhoria Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 TM 46 PHO 46 - Numarul Favorit dela MotoGp. Pt cunoscatori = The Doctor Valentino Rossi "> Link to comment
Recommended Posts