Marius* Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Numar obisnuit am votat. Prefer sa nu stie toata lumea initialele mele, anul nasterii etc. Si e mult mai practic daca toata lumea ar opta pt numarul care se atribuie la rand, nu mai astepti confectionarea acestora, le primesti pe loc la ghiseu. Link to comment
Lucian M Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 (edited) Intr-adevar, B - 59 - GGJ e un numar foarte frumos- imi vine sa sar in cap de bucurie. Preferam astia 5 ani de leasing sa fi avut macar un nr din cifre- sau sa fi platit in plus pt o preferinta (asta insa stiu ca nu se poate). Dupa ce termin leasingul- NT - 04 sau 07 - LUC (04 de la 2004- anul nuntii, 07 de la luna iulie-- luna in care ne-am casatorit, LUC de la Lucian- simplu si clar). Edited April 23, 2007 by Lucian M Link to comment
Marius* Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Propun un numar foarte misto...binenteles preferential ! Link to comment
hawkeye Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 sau sa fi platit in plus pt o preferinta (asta insa stiu ca nu se poate). Se poate. Eu am platit 10 euro in plus pe o factura pentru numar preferential. Probabil politica difera de la o societate de leasing la alta. Link to comment
Satori Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Am mai luat inca unul, tot preferential. Ciudate numerele astea de motocicleta, nu au nici o stema, niciun insemn, niciun element de siguranta. Si mai si seamana cu placutele alea de identificare de la inchisoare ) Link to comment
RaZoR-07 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Am votat numar obisnuit. Din pacate nu pot sa votez de doua ori, desi am doua masini. Asta daca Matizul sa pune masina, ca sunt unii rautaciosi care zic ca n-ar fi. Ambele masini le-am inmatriculat in ultima zi de valabilitate a numerelor provizorii, deci in primul rand asta e motivul. Pe de alta parte, ce e in neregula cu JYN (Iancu Jianu) si RZR (RaZoR) ? ) Ar fi fost chiar haios sa fi nimerit RSR, desi nu sunt nostalgic. Murea de invidie Dinel Staicu... Link to comment
Gizmo Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 ... Asta daca Matizul sa pune masina... Salut, Am votat preferential (sau nu am votat ca scrie ca deja am votat si eu nici macar nu am dat cu batul). off topic: Apropo de cei rautaciosi: ultima oara cand am incercat sa printez niste foi la Matiz mi-a dat calculatorul eroare. Cica nu recunoaste imprimanta Numai bine "> Link to comment
EM!L Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Numar obisnuit am votat si eu! As alege preferential doar ca sa il schimb pe cel normal ce ar venii intr-o combinatie... mai putin normala! Link to comment
nonel Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 (edited) Eu am votat preferential. Nu ma deranjeaza daca cineva imi stie anul nasterii sau numele. Edited June 3, 2007 by nonel Link to comment
Zuy Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Am votat preferential. Pe Dacia 1310 luata in `98 am luat nr la rand TM 05 ZUY. Si am zis ca la Cielo sa ii pun tot ZUY sa numai trebuiasca sa memorez inca un numar , plus ca, la servici colegii imi mai spun ca sunt Zuytuc (mai uit si eu unele lucruri ). Urmatoarea daca va fi, tot ZUY se va numi. Link to comment
Venom Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 CGK, preferential. 44 tata, 45 mama. K e de la numele de familie, C e de la mine, si G de la ambii parinti Link to comment
dvd Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 PREFERENTIAL dvd e o prescurtare de la numele de familie si 96 e un fel de 69 din picioare...si oricum era singurul numar liber. Link to comment
Razv Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Preferential ... dar care nu vine de la nimic anume doar pastreaza traditia la numerele care le'am avut/am . Link to comment
Bel_Ze-but Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Stie cineva daca exista vreo modificare in metodologia de acordare a numerelor preferntiale in sensul ca nu se mai pot alege decat dintre cele deja existente la Politie sau modificarea se rezuma la faptul ca doar nu mai poti face rezervare a unor numere pt. a le pune pe o viitoare masina ? Link to comment
zeneseu Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 .... modificarea se rezuma la faptul ca doar nu mai poti face rezervare a unor numere pt. a le pune pe o viitoare masina ? Asta e modificarea Link to comment
elprypas Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 (edited) Preferential... Nu ca as fi vrut dar pe galbioara ce a ajuns la remat au fost numerele acestea si le`am pastrat plus ca mi`a placut cum suna AUH- (Am Umblat Hoinar) Edited August 29, 2007 by elprypas Link to comment
Elfu Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Mi-e indiferent. Sper doar sa nu poata fi retinut usor la prima vedere, adica prefer dinastea cu multe cifre, minim 5 si diferite una de alta. Link to comment
Elfu Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Mare pacat. Oricum inca 4 ani stau linistit cu asta. Link to comment
laurentziu83 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 (edited) mi`a placut cum suna AUH- (Am Umblat Hoinar) Eu am crezut ca esti dinamovist. Obisnuit la prima, obisnuit la a doua, la urmatoarea va fi un preferential cat mai greu de retinut, gen YVZ. Dar, daca la preferential trebuie sa astept ceva si la cele la ordine mi le da imediat, s-ar putea sa cedez tentatiei. De unde stau eu (la volan) nu se vede numarul de inmatriculare. Edited August 29, 2007 by laurentziu83 Link to comment
elprypas Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Laule dar de unde pana unde ai dedus tu aca as fi cu dinamo, eu nu am nici o treaba cu fotbalul. Link to comment
tolin Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 (edited) AUH = asa facea unul, zis Cristi Porcea, cand credea ca, vanzand o echipa intreaga si pastrand futboliatori de 3 lulele/3 surcele, poti impusca lozul de mare din CL. Doar ca acum, a venit un berbec mai mare, prin natura ocupatiei (ciuban) si i-a cantat la telefon: "Miauuuuuuuuuuu". Asa este cand lasi bani prea multi pe mana copiilor. Multumesc pentru acest offtopic explicativ. Edited August 29, 2007 by tolin Link to comment
marian1500 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 am votat nr.obisnuit nici nu stiu cit costa preferential si nici nu ma intereseaza.nu e o problema legata de bani nu mi place deranjul si nici sa astept sa mi vina numerele destul m au plimbat astia de la daewoo pina mi au adus masina . Link to comment
andreis Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 (edited) Preferential. Pe vechea masina am avut HJA si n-am mai riscat. Edited September 2, 2007 by andy Link to comment
elenyta Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Numar obisnuit. In prezent la masina am numere temporare. Link to comment
Recommended Posts