Jump to content

Numar preferential sau obisnuit ?

VAXXi

Am:  

387 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, am avut numai numere preferentiale.

am avut un stres cu nr. date la ghici, de cand a venit un vecin cu nr. MIJ. partea nasoala e ca daca acum mai vrei un nr. cu o combinatie de litere mai uzuale nu mai gasesti.

Numai nr. obisnuite ... culmea e ca pina la Matiz au fost in serie la cifra.

B 08 UGP - Dacia 1310

B 18 YZT - Lada 1500

B 28 RWX - Fiat 600

X 3x(nu 8!) XXX - Daewoo Matiz

S-a ajuns la 33 la numerele date la rând ?!? :shock:

Şi eu tot preferenţial, obţinut cu-alergătură dublă, pentru că cei de la poliţie au greşit şi numărul, şi literele cerute, ori asta a însemnat un nou talon :D

Eu am optat pentru numar normal din lipsa de fonduri, pentru ca atunci cand am inmatriculat masina eram intr-o groapa financiara destul de mare. Povestea cu numarul la rand a fost hazlie: ma duc la ghiseul politiei rutiere, ma intampina o doamna plinuta si-mi da tabla cu proaspatul meu numar (ardeam de nerabdare sa vad ce-mi da), dar cand l-am vazut, am tresarit nervos: era TM 09 FUF. L-am refuzat, spunand ca "nevasta-mea e femeie serioasa" :lol: iar doamna a sarit ca arsa ca daca voiam numar preferential trebuia sa platesc. S-a lasat induplecata sa mi-l dea pe urmatorul, dupa ce i-am promis o ciocolata. Asa am ajuns eu sa am TM 09 FUG. Mie mi se pare ca suna chiar bine, si toti ma intreaba daca l-am pus preferential.

:o fftopic: Daca a vazut cineva masina cu TM 09 FUF, sa-mi dea de stire, tare is curios cine l-a luat. Am vazut prin oras un Matiz rosu cu TM 09 FUE, am vazut si TM 09 FUH, dar pe FUF ala nu l-am prins. 8)

Eu am luat prima data un nr. la intamplare BZ 01 SSF.Apoi l-am pus preferential si la Oltcituri 98 si 93 SSF.Si acu daca am dat Dacia 1400 l-a luat Espero pe 01 SSF.Si in curand o sa mai vina un Matiz cu SSF( Doamne ajuta!!).

La Buzau erau doi interlopi care isi parcau masina unul langa altul si aveau asa: BZ 02 DAU cu BZ 01 MUE :lol: :lol: :lol:

Si tot la Buzau sunt tot felul de cocliti de pe la tara cu Dacii de-alea impodobite de Craciun care si-au pus SEX...ei n-au dupa ce bea apa dar le arde de sex :!:

E diferenta mare la coada. Aia de preferentiale e mai mare :lol:

Da, in Bucuresti, doar ca eu am domiciliul la Galati, deci am numar de Galati, unde oricum e un singur ghiseu. Si in plus, a fost maica-mea sa depuna actele si sa ia tablele. Chiar a fost f. haios, ca i-a dat politaiu cartea de identitate sa se duca sa scrie pe ea nr. alocat, ii da tablele, urmand ca apoi sa iau si talonul. Maica-mea, probabil cu mintea in alta parte nu a priceput exact ce trebuie sa faca, vede tablele, le ia acasa, ma suna incantata ca gata a rezolvat (era intr-o vineri), ma duc sambata acasa ca expirau provizoriile, imi da tablele, si intreb si talonul? Pai ce talon, ca atat mi-a dat, tablele + cartea de identitate. Ii zic ca nu, ca mai trebuie si talon, si se duce luni din nou. La care ala o intreaba, da unde ati fost doamna sa scrieti pe cartea de identitate? La Braila, pe jos?

ei n-au dupa ce bea apa dar le arde de sex  :!:
Pai tocmai d'aia! :D In camera mea de camin scria sus si mare:

"In the mornin' 6 o'clock

Got no money, gotta f.ck!"

Cand am zugravit sloganul asta nu l-am sters!!! 8)

Ontopic: daca masina e ROMANEASCA nr de leasing este FINAL. Doar daca nu vrei sa il schimbi. Daca masina este straina conform regulilor leasing-ului masina nu este practic inmatricutala in RSR decat formal avand in vedere ca nu i s-au platit taxele de import. Asta spuneam.

Si s-a ajuns la 37 deja cu nr la rand. In iarna era 35. In curand n-or sa mai aiba astia numere! :P