VAXXi Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Mda, simplu si la obiect intrebarea... sa vedem. Link to comment
Satori Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 preferential, bineinteles. deocamdata am preferential ales de ei, leasing, dar nu se pune problema despre ceea ce o sa urmeze Link to comment
VIPER Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Chiar daca e in leasing, numarul e preferential. Si final pe deasupra. Link to comment
hellcat Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 da, am avut numai numere preferentiale. am avut un stres cu nr. date la ghici, de cand a venit un vecin cu nr. MIJ. partea nasoala e ca daca acum mai vrei un nr. cu o combinatie de litere mai uzuale nu mai gasesti. Link to comment
Shenck Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Numar obisnuit Dar mi-ar place mult B 16 HEX Link to comment
FLEX Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Numai nr. obisnuite ... culmea e ca pina la Matiz au fost in serie la cifra. B 08 UGP - Dacia 1310 B 18 YZT - Lada 1500 B 28 RWX - Fiat 600 X 3x(nu 8!) XXX - Daewoo Matiz Link to comment
panzer Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 preferential la intamplare... de ce dreaq sa le dau bani si pt asta! mai bine ii beu! la leasing nr e final numai daca masina e romaneasca! Link to comment
VIPER Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Crede-ma, e in leasing si e final! Asta pentru ca masina e SH, dar luata in leasing, deci are vama platita... Tadaaaa... Link to comment
hitman Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 preferential la intamplare... de ce dreaq sa le dau bani si pt asta! mai bine ii beu! Subscriu!!!! Dar mi-ar place B-69-HIT Link to comment
claz Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Preferential. Nu mi s-a parut atat de semnificativa taxa. Decat sa puna ei cine stie ce... mai bine l-am ales eu Link to comment
Satori Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Subscriu!!!! Dar mi-ar place B-69-HIT Am eu B-XX-HIT la Dacie E preferential si ala. Link to comment
NFS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Preferentiale... si la Oltcit si acum. Link to comment
Instinkt Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Preferential. Diferenta e de 200 si ceva de mii pe care ii dai o singura data si e mai bine, decat sa iti dea ei cine stie ce combinatie, gen: "sug" (asa a primit numerele o colega de-a mamei mele)... Link to comment
brusli Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 eu la rind. @instinckt cit b-xx-sug? ca stiu si eu pe cineva cu nr. cu sug Link to comment
cchrism Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Si eu preferential. Diferenta de bani nu mi s-a parut prea mare, si daca tot am putut alege, de ce nu. Link to comment
Shenck Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 daca tot am putut alege, de ce nu. E diferenta mare la coada. Aia de preferentiale e mai mare Link to comment
iuzar Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 B-33-TKB...deci obisnuit...e prea mare stresul sa-mi aleg un nr preferential... Link to comment
VAXXi Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 S-a ajuns la 33 la numerele date la rând ?!? Şi eu tot preferenţial, obţinut cu-alergătură dublă, pentru că cei de la poliţie au greşit şi numărul, şi literele cerute, ori asta a însemnat un nou talon Link to comment
SYL Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Numar preferential. As fi vrut SYL sau SIL, dar nu mai erau. Nici DOC sau MED nu se mai gaseau. Referitor la numerele l a intampalre un vecin are cu 36, masina luata acu' vreo 3 luni. Link to comment
vbocan Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Eu am optat pentru numar normal din lipsa de fonduri, pentru ca atunci cand am inmatriculat masina eram intr-o groapa financiara destul de mare. Povestea cu numarul la rand a fost hazlie: ma duc la ghiseul politiei rutiere, ma intampina o doamna plinuta si-mi da tabla cu proaspatul meu numar (ardeam de nerabdare sa vad ce-mi da), dar cand l-am vazut, am tresarit nervos: era TM 09 FUF. L-am refuzat, spunand ca "nevasta-mea e femeie serioasa" iar doamna a sarit ca arsa ca daca voiam numar preferential trebuia sa platesc. S-a lasat induplecata sa mi-l dea pe urmatorul, dupa ce i-am promis o ciocolata. Asa am ajuns eu sa am TM 09 FUG. Mie mi se pare ca suna chiar bine, si toti ma intreaba daca l-am pus preferential. fftopic: Daca a vazut cineva masina cu TM 09 FUF, sa-mi dea de stire, tare is curios cine l-a luat. Am vazut prin oras un Matiz rosu cu TM 09 FUE, am vazut si TM 09 FUH, dar pe FUF ala nu l-am prins. 8) Link to comment
Wolfman Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Nemaigasind cu VIO (cica s-au terminat si cu Y si cu I din 95) am facut o combinatie din numele membrilor familiei si a iesit WAP (BC-10-WAP)... Link to comment
ovidiuc Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Preferential,mi-am ales pana si cifrele,nu numai literele. Link to comment
expero 16V Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Eu am luat prima data un nr. la intamplare BZ 01 SSF.Apoi l-am pus preferential si la Oltcituri 98 si 93 SSF.Si acu daca am dat Dacia 1400 l-a luat Espero pe 01 SSF.Si in curand o sa mai vina un Matiz cu SSF( Doamne ajuta!!). La Buzau erau doi interlopi care isi parcau masina unul langa altul si aveau asa: BZ 02 DAU cu BZ 01 MUE Si tot la Buzau sunt tot felul de cocliti de pe la tara cu Dacii de-alea impodobite de Craciun care si-au pus SEX...ei n-au dupa ce bea apa dar le arde de sex :!: Link to comment
cchrism Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 E diferenta mare la coada. Aia de preferentiale e mai mare Da, in Bucuresti, doar ca eu am domiciliul la Galati, deci am numar de Galati, unde oricum e un singur ghiseu. Si in plus, a fost maica-mea sa depuna actele si sa ia tablele. Chiar a fost f. haios, ca i-a dat politaiu cartea de identitate sa se duca sa scrie pe ea nr. alocat, ii da tablele, urmand ca apoi sa iau si talonul. Maica-mea, probabil cu mintea in alta parte nu a priceput exact ce trebuie sa faca, vede tablele, le ia acasa, ma suna incantata ca gata a rezolvat (era intr-o vineri), ma duc sambata acasa ca expirau provizoriile, imi da tablele, si intreb si talonul? Pai ce talon, ca atat mi-a dat, tablele + cartea de identitate. Ii zic ca nu, ca mai trebuie si talon, si se duce luni din nou. La care ala o intreaba, da unde ati fost doamna sa scrieti pe cartea de identitate? La Braila, pe jos? Link to comment
panzer Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ei n-au dupa ce bea apa dar le arde de sex :!: Pai tocmai d'aia! In camera mea de camin scria sus si mare:"In the mornin' 6 o'clock Got no money, gotta f.ck!" Cand am zugravit sloganul asta nu l-am sters!!! 8) Ontopic: daca masina e ROMANEASCA nr de leasing este FINAL. Doar daca nu vrei sa il schimbi. Daca masina este straina conform regulilor leasing-ului masina nu este practic inmatricutala in RSR decat formal avand in vedere ca nu i s-au platit taxele de import. Asta spuneam. Si s-a ajuns la 37 deja cu nr la rand. In iarna era 35. In curand n-or sa mai aiba astia numere! Link to comment
Recommended Posts