muscarul Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Preferentiale. Deh, nevasta a vrut, si nu is nebun sa ma pun cu ea, hahaha Link to comment
SmartTony Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Preferential. Macar dupa numere si colant sa o vad in parcare Pacat ca nu le putem pune in alte limbi (chineza sau araba)...... ar fi dat mai bine pe radar. Link to comment
iaexemplu Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Cel mai tare numar il am eu )cred ca era orb cine le`a ales IS 02 hxv Link to comment
andrei_xxl Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Cel mai tare numar il am eu Ba eu, ba eu! DJ-03-NVK (sa fie initialele numelui fostului proprietar? ) Link to comment
raskala Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Preferentiale. Am pus XKL din urmatorul motiv: numerele la ordine erau 30 lei iar cele preferentiale 20 lei si m-am gandit eu asa: daca reuseste vreun politist sa confunde XKL cu XXL in vreun proces verbal - - mi-am scos diferenta de bani care am dat pe numere. Cre' ca am fost un pic cam instabil cand am gandit asta... Link to comment
Salex Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Preferential, cu initialele numelui. In plus, ma semnez asa de la gradinita ... MOS Link to comment
Adi_Iacob Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Obisnuit, ca trebuia sa las masina 5 zile pe dreapta si ma cam mancau piciorele sa-i dau talpa... Vineri am fost sa iau numerele la rand, pentru preferentiale trebuia asteptat pana joia urmatoare si sambata imi expira certificatul provizoriu. Asa ca... 05 XSN a scris pe mine! Link to comment
robert333 Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ete..da.La ce imi trebuiesc numere preferentiale ?..Ma incalzeste cu ceva o placuta de tabla ? Totusi eu sunt multumit de numerele mele ,deoarece,desi am luat-o in leasing (masina ) am primit numere normale B 73 LNY (ciudate..nu ?) si nu ceva de genul B-456757. Link to comment
Jinx Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Preferential am si eu WKM Prescurtare de la numele masinii si felul ei de a vorbi! Link to comment
CristiV Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Absolut ne-preferential... Link to comment
midmanu Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 preferentiale clar decat sa ti puna ei ceva tamp. deoarece nici taxa nu e prea mare cum a patit un prieten cu un olcit vroiau sa i puna : PUT )"> ..pana la urma a intervenit cu cineva si i l au modificat in PUX...de alt zgarcit Link to comment
topcat Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Mai luati voi numere la intamplare si poate va vine KCR... )........Mi/a ajuns, aleg preferential... Link to comment
soldoveanul Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Numarul fostului proprietar-NT-00-YXV. Link to comment
Kahn Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Mai luati voi numere la intamplare si poate va vine KCR... ) ...Mi/a ajuns, aleg preferential... Am un prieten care si-a luat un lupo si ce numar si-a pus??? B-xx-KKR La a mea am preferential : World Rally Championship sau World Rally Car La matiz au venit la intamplare, iar HBJ e chiar nasol : Hoasca Batrana si Jegoasa Link to comment
Tommy Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Mai am si eu un amic cu clio diesel.. numar B-xx- WRX Link to comment
Kahn Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Mergeau mai bine pe o Impreza ambele numere, dar deh, ajungem si acolo "> Link to comment
remix Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Tico - un numar la rand destul de imposibil LJZ Cee'd - un numar sa ma reprezinte RMX Link to comment
tico_RS Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Dupa WPS, RAK , RSU... m-a pricopsit leasing-ul cu un AOC de nu vad directia... Link to comment
anton_yo Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 fusion - WAP preferential [initiale wa-vali & p-prenumele.] tico - SGL ramas de la fosta proprietaritza oricum: S*Ge-L > Link to comment
Cumnatu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Nevasta ( Opel Tigra ) preferential obtinut la plesneala, sau mai bine zis NEpreferential dar se leaga ( B xx GHP ) de la ghepard ( cat de cat inrudite ) Eu , B-nu stiu cat-AKU, numarul vechi pe care l-am pastrat cu o oarecare mandrie idioata, totul la mine trebuie sa se intample IERI, sau asazisul AKUm ! Link to comment
Satori Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Aseara am ras copios la stop. In fata mea era un C1 sau 107 (imi pare rau, nu am mai fost atent la detalii) cu numarul B XX HOE In gandul meu mi-am zis ca ar fi perfect sa fie si blonda - deh... am auzit eu ca ar fi mai fun. Depasesc frumos si ma uit: o domnisoara super finutza si, culmea, si blonda. Oare isi facea reclama? Link to comment
TBird Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Preferential. Am mai avut doua masini si la alea era nr la intamplare, era urat de tot primu la intamplare cazuse SSZ si al doilea GYL, GYL a mai fost cum a fost da SSZ chiar ma scotea din sarite si cand mi-am luat cielo nici nu am stat pe ganduri PREFERENTIAL Link to comment
Cumnatu Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Preferential ca preferential dar, putem ( evident contra cost ) sa ajungem si la asa ceva ? http://300mclub.org/forums/viewtopic.php?t...&highlight= NU cred si nu cred pt ca daca se putea banuiesc ca erau multi "bastan" prin tara. De ce nu ar castiga statul si de aici niste bani. Aici chiar as da fericit o anumita suma. Link to comment
Amentys Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Sunt multi care isi pun numere de acest gen in SUA. De exemplu, un tip si-a pus numarul ROMANIA . Era roman, bineinteles. Link to comment
Recommended Posts