Jump to content

Numar preferential sau obisnuit ?

VAXXi

Am:  

387 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vazut azi noapte in parcarea spitalului unde lucrez una bucata Dacia Break bleumarin cu nr. DJ-10-PUL...care dracu i l-o fi dat asa? Ca la noi numaratoarea a ajuns pe la DJ-08, parca, deci zic eu ca e exclus sa fie la nimereala.

Pai intreaba-i si pe aia de la Politie daca s-au hotarat sa il aiba sau nu liber !

Pai o sa ma duc, dar momentan nu am buletin - e la schimbat; pe 4 sau 5 o sa depun actele pentru numere. Pâna atunci circul într-o veselie fara rovigneta cât mai pot. :P :) 85 de lei. Cam scump! Când le-am luat eu pe cele aleatoare in iunie 2006 am dat 24 de lei pe ele.

Edited by Laurycã

Linisteste-te gandindu-te ca macar pt banii aia capeti ceva. Pt banii de rovinieta si accizele din carburant nu capeti nimic, eventual borduri prea inalte in care sa iti spargi masca si gropi samd.

Faza reala (cica) cu un politist, povestita de alti polititsti. Da merge la bancuri, de nu se poate! Isi ia omu masina, se duce s-o inmatriculeze.

- De care numere doriti, preferentiale sau la rind?

- Preferentiale!

- Achitati la casa. Se duce omul, achita. Vine inapoi.

- Bun, ce numar doriti?

- Nu conteaza, domne, care-o fi!

Edited by NFS
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Am avut un pedagog in liceu care a luat nr la rand si i-a picat il xx URT . Dupa vreo 2-3 saptamani si l-a schimbat si a luat preferential :) )  . Probabil s-au uitat la fata lui cand i l-au dat. Asa ca de frica sa nu o patesc mi-am tras preferential. Nu-i de gluma, te vede vreun gay-utz cu nr xx-GAY, sa vezi claxoane de amor si flash-uri. Asa ca mai bine ca am facut risipa de 30 lei decat sa imi fie conFUNDate inclinatiile.

Mie sincer asta cu numarul preferential mi se pare o mare marlanie, m-am saturat sa vad la tot pasul numere cu KRI de la Cristina, cu GL nu stiu cat ADY, GL nu stiu cat BGD de la bogdan si asa mai departe. Fara suparare pentru cei care sunt adeptii numerelor preferentiale, este doar o parere personala.

Stie cineva unde se fac numerele cu distanta intre litere? Imi propusese cineva sa-mi faca numerele cu scris nemteste dar n-am vrut deoarece nu stiu sigur daca sunt legale.

Nu sunt legale.

@yaz: si te enerveaza ca pe respectivii ii cheama Cristina sau Bogdan sau cum?

Nu am nimic cu numele oamenilor dar chestia asta a devenit o banalitate, oriunde intorci capul vezi cate un Alexandru (ALX), cate un Bogdan (BGD) cate o Cristina (CRI) si tot asa...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...