Jump to content

Numar preferential sau obisnuit ?

VAXXi

Am:  

387 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Eu inca stau in dubii daca la viitoarea masina ii voi pune preferential sau nu. As pune un GL xx DEX, daca ar fi liber. Daca raman cu Symboala, ii pun la ordine, ca n-o face mai frumoasa numarul preferential. A umblat 4 ani cu numar la ordine, doar schimb acu macazu'.

Edited by laurentziu83
  • Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...

Eu sunt de acord cu numerele preferentiale!Ba chiar as vrea sa le dea voie ca in State sa puna ce vor fara combinatia

de cifre-litere! Sau atunci e prea greu pentru "marmotele"din trafic (militieni)sa mai le dea (citeasca)prin statie! :uff:

Sau ofuscat ei de noua propunere legilativa sa prezinte legitimatia dar sa mai scimbe si sistemul de numerotare al masinilor!

Mie sincer asta cu numarul preferential mi se pare o mare marlanie, ... Fara suparare pentru cei care sunt adeptii numerelor preferentiale, este doar o parere personala.

Adica ma faci marlan si vrei sa-ti mai si multumesc? Nu mai bine vrei si parerea mea? Tot fara suparare, la fel mi se pare si mie faptul de a scrie pe un forum o parere ca a ta! Iar faptul ca ai o asemenea parere, nu mai spun cum mi se pare, sigur nu vrei sa afli!

Adica ma faci marlan si vrei sa-ti mai si multumesc? Nu mai bine vrei si parerea mea? Tot fara suparare, la fel mi se pare si mie faptul de a scrie pe un forum o parere ca a ta! Iar faptul ca ai o asemenea parere, nu mai spun cum mi se pare, sigur nu vrei sa afli!

Din ce stiu eu, dupa 1989 am dreptul sa spun ce gandesc si ce cred, cine te-a facut marlan si cine te-a pus sa-mi multumesti? :)

Daca am incalcat cumva regulamentul forumului pentru ca mi-am expus o parere, rog sa fiu aspru pedepsit. :)

Ileana, tu ai spus-o nu eu.

A jigni pe cei de alta parere/mentalitate/conceptie cu tine nu e acelasi lucru cu a expune o parere.

Mai bine spuneai ca erai nervos si ai scapat acolo si tu o prostie; sa insisti insa si sa mai faci si bascalie ieftina

nu denota nici bun simt, nici buna crestere, nici vreo vita nobila.

Edited by Tommy

Nu intru in polemica cu nimeni pe acest forum nici cu tine nici cu altcineva, niciodata nu am facut-o si nu o sa o fac nici acum, cert este ca sensibilismul omoara romanul asta. Gata cu offtopic-ul din partea mea.

Pai Nasul meu are VDM (initialele membrilor familiei, nu Vadim ala cu medicamentele :) ), varul meu are AGE (de la firma lui AGEr soft), etc. Marlanie mi se pare cum avea ala de pagina trecu B 05 UGI, numele cu BOS, SEX, NIK, si tot asa. Mai sunt si unii saracii de le pica la intamplare cate un nr deasta, e ghinionul lor.

Si ca sa inchei tot asa intr-o nota de "offtopic": Numerele tip moto (cum avea Dl. Topser pe tico) sunt legale si pt. masini? Ca imi trece prin cap sa imi pun pe matizake > :)

... dar chestia asta a devenit o banalitate, oriunde intorci capul vezi cate un Alexandru (ALX), cate un Bogdan (BGD) cate o Cristina (CRI) si tot asa...

Propun o mica variatie: GL 02 HLR

Mie sincer asta cu numarul preferential mi se pare o mare marlanie, m-am saturat sa vad la tot pasul numere cu KRI de la Cristina, cu GL nu stiu cat ADY, GL nu stiu cat BGD de la bogdan si asa mai departe.

Studiile tale aprofundate in psihologia numerelor de inamtriculare te-au dus la aceasta concluzie? Sau pur si simplu ti se pare o chestie de bun dimt sa transmiti la peste 1/2 de forum ca is o gasca de marlani?