Salex Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Ce sa mai zici de BC-XX-MUE, cum am vazut la o cioarsa de dacie berlina, ala chiar o fi platit pt. combinatia aia? Nu cred ... probabil ca ala si-a luat-o ... la rind, desigur Link to comment
adostar Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Aceste litere v-ar fi pe plac ? Link to comment
andrew Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Drept sa zic sunt cam de... kkt. Link to comment
Sam Chuck Yin Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Dar de numarul B-XX-DUH ce ziceti? Link to comment
Myg Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Aceste litere v-ar fi pe plac ? Ma intreb or fi numere preferentiale? Am vazut si in alte parti. Oare cei care au "gandit" legea nu au prevazut expres ce combinatii de...kkt pot iesi? Link to comment
banzay Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Apropo, e un preot la o biserica de langa bunici cu un mertan vechi, si are nr CT XX JOV. O fi si ala marlan, nu? Ca doar e nr. personalizat Link to comment
martiz Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Are plinul "full" sau e "foul" ca nu a inchis capacul? Link to comment
Mircea Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Numere la intamplare, vazute pe strazi: B-HOE ... as da 1 milion, numai sa nu am HOE la numar. O solenza alba? )"> Link to comment
ciolanus Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Intre 50ron nr obisnuit si 90ron nr preferential plus o saptamana de asteptare si inca un drum, am ales nr preferential. Plus ca doresc sa tin ceva timp masina asta. Link to comment
Miste_R Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 (edited) In Bucuresti in curand ne vom pune 3 cifre pe placuta de inmatriculare,s-au epuizat combinatiile cu doua. Pacat ca nu se adauga o litera Edited May 12, 2009 by Miste_R Link to comment
DGT Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Crezi? Sunt o gramada de numere la masinile radiate care nu s-au repartizat inca o data. Cel putin la noi.Dacca vrei iti cauta numar cu 01.02...dar il platesti ca preferential. Link to comment
EM!L Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 http://www.realitatea.net/in-bucuresti--nu...fre_515641.html Link to comment
zack Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Am terminat leasingul si am optat pentru numar preferential. Cum B xx ZAK nu exista...am optat pentru B 21 ZKU Avea varul meu o toyota acum ceva ani...avea numarul B XX LWC [la wc] Link to comment
Recommended Posts