andreib Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 Pai: Fiat IS 21 CIP- nr mi-a purtat noroc, il am de la o fosta masina si e luat odata cu ea Reno: IS 58 VIP Mati: IS 61 VIP Fostul VW: IS 25 VIP Ce sa spun, am o obsesie cu nr asta. Nu as renunta la el, imi place prea mult cum suna, poate odata chiar o sa ajung VIP ) . Link to comment
Alezz Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Preferential pana si cifrele si nu am atat decat 5 min . La Dacie am B-18-RGE asa a fost inmatriculata de propietar(unchiu") La Cielo am B-81-RGE e platit si astept sa ma duc sa il iau momentan B-086105 . Link to comment
Guest donraulo Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 cum saracu' clio -ul meu este un SH, iar datorita faptului ca actualul domiciliu nu corespunde cu ceea ce este in buletin, distanta fiind de 500 km distanta, am ales sa inmatricuzez masina pe numele prietenei mele care este in aceeasi situatie, insa diferenta la ea este de numai 60 km... si au inceput problemele... eu am vrut sa-i pun <DON> evident de la donraulo, insa ea avea preferntele ei... cum nu am cazut la pace, ci la "pat" , am decis ca luam numarul la rand... zis si facut... si cand colo... am avut bafta... respectiv acum am PH xx DRU (de la DONRAULO) si inca o coincidenta, amandoi lucram intr-un Departament Resurse Umane Link to comment
Alezz Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Gata au venit dovada e avatarul meu . Link to comment
vio.p Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 numar obijnuit: dacie B 24 UPX matiz B 41 HVV Link to comment
tico_RS Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 B 17 TJX - la rand, probabil, pe acte nu a fost a mea... B 23 EUK - de la fostul proprietar, si el cred ca la rand B 59 R A K - preferential, dar si el ales de mama probabil ca la a 4-a mea masina o sa ii pun si eu numarul meu preferential, sper la ceva din seria WPO WPR, nu de alta dar ambele sunt SRN si peugeot 206 bleumarin... Link to comment
tolin Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Bai, despre HR-1799 ati auzit ceva? Nici nu aveati cum, e numarul meu. Link to comment
XXL Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 XXL, cred ca spune totul si despre masina si despre proprietar!! Link to comment
mr_ Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 (edited) Eu am avut intotdeauna numere obisnuite GL 04 TRM (Ro) 9949 YE 06 (FR) TSD 102 (BE) La asta belgian mi-as fi putut alege ID-ul de pe yahoo, insa mi-a venit tarziu ideea Edited January 7, 2006 by mr_ Link to comment
ileana Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 intrebare: pot schimba numerele ulterior?..nu am mai avut rabdare ptr preferentiale cand am inscris-o pe Papadia (trebuia sa mai astept cateva zile si asta insemna sa nu ma pot sui la volan de Paste)..acum parca imi pare rau de nerabdarea mea, desi m-am obisnuit cu numerele Link to comment
dadyDei Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Eu am cumparat o Dacie prin 2000 si avea numarul B 24 HIV,pt. ca sefa mea,de la care am cumparat masina a ales sa ia nr. la rand(obisnuit)! Partea haioasa este ca de fiecare data cand ma oprea un politai era un motiv de "a-i intra pe sub piele" si scapam de amenda sau dadeam pe jumatate! Link to comment
Mircea Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 (edited) intrebare: pot schimba numerele ulterior? Da, in aceiasi situatie sunt si eu Te duci si iei o fisa de inmatriculare. O completezi, fara insa sa o vizezi la financiar. Achiti taxa la cec pt un nou talon si cea la trezorerie pentru inmatriculare. Cu astea, numerele si talonul, te prezinti la Inmatriculari si in 3 zile ai numerele noi si talonul nou. Edited January 9, 2006 by Mircea Link to comment
Leutzu Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 B-60-FLB...trebuia sa fie FLR dar dintr-o scriere de medic R-ul a devenit B. La masina lu taicamiu acum este tot cu FLB. Link to comment
alx Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Gata au venit dovada e avatarul meu . Inca nu mi-ai raspuns de la ce vin literele din numarul tau... Link to comment
BAD_MF Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Azi mi-am depus actele pentru FORD, numere preferentiale IS-XX-COD, la logan la fel IS-XX-COD, COD de la Codreanu , numele de familie! Link to comment
marr Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 In prima faza am votat "obisnuit" mai ales gandindu-ma la numerel gen XX-XX-ION, JON, BMW, CIA, KGB, sau XX-X0-PEL. Sau gen Cioaba (SB-XX-RGE ; adica rege !!!!) Ma dispera !!! Link to comment
alx Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Inca nu mi-ai raspuns de la ce vin literele din numarul tau... In prima faza am votat "obisnuit" mai ales gandindu-ma la numerel gen XX-XX-ION, JON, BMW, CIA, KGB, sau XX-X0-PEL. Sau gen Cioaba (SB-XX-RGE ; adica rege !!!!)Ma dispera !!! Mi s-a raspuns... Link to comment
Leutzu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 acum am aflat si noi adevarata poveste a numarului lu alezz, nu ce zicea el ca domne asa are numarul nu stiu cine din politie si deh...e numar de filaj...clar alezz e fan Cioaba Link to comment
masterbobs Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Stiu ca o sa supar multa lume...dar treaba asta cu numarul preferental e un balcanism ...o prostie ce s-a impamantenit pe la noi din perioada Dallas-ului cand toti prostii isi doreau sa aibe pe masina cel putin un dintre Ewings of Southfork Ranch... Pentru mine treaba asta cu numerele este la fel de prost gust cu sunt si cateii ce dau din cap pe bord sau parbrizele cu cd-uri... nu mai zic de rapirea din serai sau cateii ce joaca poker in carpete puse pe pereti in sufragerie sub sau langa marea oglinda... Link to comment
NFS Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Chiar daca nu-ti pui numele pe masina (adica pe numar), tot mai bun e un nr preferential... ca poti sa ai ghinionul sa-ti pice un KKT, SUG, etc... astea numa' ce-mi amintesc c-am vazut eu pe strada. Link to comment
Tommy Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 nu-i chiar asa ca te intreaba militianul ce numar vrei.. intr-o plaja, ce-i drept, din cele care sunt la rand Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Pan' la urma tot un fel de tuning e. Parerea mea... Link to comment
Maniaku Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Dacia 1310 B 83 NEK Dacia Logan B 90 NEK Daewoo Matiz B 45 NEK Rulota Bergland 1100 B 92 NEC (nu mai aveau cu K) Hyundai SantaFe B 2028/1209 Faza haioasa la mine este ca sunt confundate nr. cu alea de la Bronec Link to comment
NFS Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 nu-i chiar asa ca te intreaba militianul ce numar vrei.. intr-o plaja, ce-i drept, din cele care sunt la rand N-o fi chiar asa, da' tocmai ce am vazut o supernova cu URO ! Link to comment
Recommended Posts