Jump to content

Numar preferential sau obisnuit ?

VAXXi

Am:  

387 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pai:

Fiat IS 21 CIP- nr mi-a purtat noroc, il am de la o fosta masina si e luat odata cu ea

Reno: IS 58 VIP :D

Mati: IS 61 VIP :P

Fostul VW: IS 25 VIP

Ce sa spun, am o obsesie cu nr asta. Nu as renunta la el, imi place prea mult cum suna, poate odata chiar o sa ajung VIP :) ) . [-O< [-O<

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Preferential pana si cifrele si nu am atat decat 5 min :D .

La Dacie am B-18-RGE asa a fost inmatriculata de propietar(unchiu")

La Cielo am B-81-RGE e platit si astept sa ma duc sa il iau momentan B-086105 :thumbl: .

Guest donraulo

cum saracu' clio -ul meu este un SH, iar datorita faptului ca actualul domiciliu nu corespunde cu ceea ce este in buletin, distanta fiind de 500 km distanta, am ales sa inmatricuzez masina pe numele prietenei mele care este in aceeasi situatie, insa diferenta la ea este de numai 60 km...

si au inceput problemele... eu am vrut sa-i pun <DON> evident de la donraulo, insa ea avea preferntele ei... cum nu am cazut la pace, ci la "pat" :tongue: , am decis ca luam numarul la rand... zis si facut... si cand colo... am avut bafta... respectiv acum am

PH xx DRU

(de la DONRAULO)

:drinkers:

si inca o coincidenta, amandoi lucram intr-un Departament Resurse Umane :o

• 10 months later...

B 17 TJX - la rand, probabil, pe acte nu a fost a mea...

B 23 EUK - de la fostul proprietar, si el cred ca la rand

B 59 R A K - preferential, dar si el ales de mama

probabil ca la a 4-a mea masina o sa ii pun si eu numarul meu preferential, sper la ceva din seria WPO WPR,

nu de alta dar ambele sunt SRN si peugeot 206 bleumarin...

Eu am avut intotdeauna numere obisnuite :)

GL 04 TRM (Ro)

9949 YE 06 (FR)

TSD 102 (BE)

La asta belgian mi-as fi putut alege ID-ul de pe yahoo, insa mi-a venit tarziu ideea :D

Edited by mr_

intrebare: pot schimba numerele ulterior?..nu am mai avut rabdare ptr preferentiale cand am inscris-o pe Papadia (trebuia sa mai astept cateva zile si asta insemna sa nu ma pot sui la volan de Paste)..acum parca imi pare rau de nerabdarea mea, desi m-am obisnuit cu numerele

Eu am cumparat o Dacie prin 2000 si avea numarul B 24 HIV,pt. ca sefa mea,de la care am cumparat masina a ales sa ia nr. la rand(obisnuit)!

Partea haioasa este ca de fiecare data cand ma oprea un politai era un motiv de "a-i intra pe sub piele" si scapam de amenda sau dadeam pe jumatate! ;)

intrebare: pot schimba numerele ulterior?

Da, in aceiasi situatie sunt si eu

Te duci si iei o fisa de inmatriculare. O completezi, fara insa sa o vizezi la financiar. Achiti taxa la cec pt un nou talon si cea la trezorerie pentru inmatriculare. Cu astea, numerele si talonul, te prezinti la Inmatriculari si in 3 zile ai numerele noi si talonul nou.

Edited by Mircea
Inca nu mi-ai raspuns de la ce vin literele din numarul tau... :-W

In prima faza am votat "obisnuit" mai ales gandindu-ma la numerel gen XX-XX-ION, JON, BMW, CIA, KGB, sau XX-X0-PEL. Sau gen Cioaba (SB-XX-RGE ; adica rege !!!!)

Ma dispera !!!

Mi s-a raspuns...

:D :D :D acum am aflat si noi adevarata poveste a numarului lu alezz, nu ce zicea el ca domne asa are numarul nu stiu cine din politie si deh...e numar de filaj...clar alezz e fan Cioaba :D

Stiu ca o sa supar multa lume...dar treaba asta cu numarul preferental e un balcanism ...o prostie ce s-a impamantenit pe la noi din perioada Dallas-ului cand toti prostii isi doreau sa aibe pe masina cel putin un dintre Ewings of Southfork Ranch...

Pentru mine treaba asta cu numerele este la fel de prost gust cu sunt si cateii ce dau din cap pe bord sau parbrizele cu cd-uri... nu mai zic de rapirea din serai sau cateii ce joaca poker in carpete puse pe pereti in sufragerie sub sau langa marea oglinda...

:wallbanger:

Chiar daca nu-ti pui numele pe masina (adica pe numar), tot mai bun e un nr preferential... ca poti sa ai ghinionul sa-ti pice un KKT, SUG, etc... astea numa' ce-mi amintesc c-am vazut eu pe strada.

Dacia 1310 B 83 NEK

Dacia Logan B 90 NEK

Daewoo Matiz B 45 NEK

Rulota Bergland 1100 B 92 NEC (nu mai aveau cu K)

Hyundai SantaFe B 2028/1209

Faza haioasa la mine este ca sunt confundate nr. cu alea de la Bronec :D