Tommy Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 (edited) m-as distra sa vad un logan cu ARO ) dar am vazut cum ziceai tu, pe baba novac o dacie : IS-10-KKT Edited January 10, 2006 by Tommy Link to comment
razvanclub1 Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 nr preferential B-10-ROT Link to comment
iulia Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Si la mine tot preferential deocamdata (anul nasterii si o parte din nume - LIA). Din pacate in curand voi renunta la el si voi trece la unul d-ala urat de leasing, cu cifre only Nu sunt de acord cu ideea ca ar fi de prost gust; e un mod de a-ti personaliza masina pana la urma, si mult mai putin suparator pentru ochi decat unele tuning-uri Iar despre cele care vin la rand, uneori iti e rusine sa porti asa ceva pe masina...depinde de noroc sau de valoarea ciocolatei pe care o dai. Link to comment
NFS Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 @Lia : Poti sa-l pastrezi daca vrei... 100.000 pe luna sau 500.000 pe viata! Eu asa am de gand sa fac cu asta de la Matiz, cind o fi sa-l marit. Link to comment
iulia Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 @Lia : Poti sa-l pastrezi daca vrei... 100.000 pe luna sau 500.000 pe viata! Eu asa am de gand sa fac cu asta de la Matiz, cind o fi sa-l marit. M-am gandit si eu NFS, dar la ce bun? Nu va mai avea rost sa mai am numere de AG in 3 ani Link to comment
mugur Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 corect e" mi-ar placea" au scris cateva pers, la inceput, fara suparare dar aud frecvent asa ceva , iar numerele normale sunt cele mai bune...nu le retin usor politistii.la tico am normale. 37-jxu nr. de chinez, iar la dacie cred ca sunt preferentiale 12-ddd, dar asa am luat-o. Link to comment
dreamlike Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Preferential: CT 99 GRY (anul casatoriei si primele 3 litere ale numelui de familie dar cu y - mi s-a parut mai misto). Nici mie nu mi se pare o prostie nr. preferential, tot asa cum iti pui capace la roti sau un parasolar, tot un fel de personalizare se cheama. Nu mai vorbesc sa nimeresti vreun nr. exemplificat mai sus. Un prieten si-a vandut masina pe care avea numere preferentiale si si-a luat una in leasing. Numerele preferentiale le tine acasa si plateste o taxa de 300 000 lei anual. Link to comment
BAD_MF Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Un pic OFF topic.. nu mai retin exact cum este..maine ma duc sa iau numerele noi, daca duc pe cele rosii inapoi imi da vreun ban?? Link to comment
NFS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Da, iti iei vreo 200.000 pe ele. Link to comment
BAD_MF Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Mersi NFS. Atunci le duc sigur..cu 200 de mii bei un metru de bere ) Link to comment
NFS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Sa ai pofta! Vezi ca daca e coada si nu-ti vine sa stai, tine minte ca pe masura ce trec saptamanile se mai taie cite o sticla din ratia de bere! Io asa am ramas fara bere, dar cu numere! ) Link to comment
alx Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 am si eu 2 (sau 3?) seturi de numere rosii in garaj... Imi dau astia banii pe ele fara dovada de circulatie care le insotea sau nu? Link to comment
MCojo Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Tocmai ti s-a taiat portia la bere, asa cum spunea si NFS mai sus!!! ) Link to comment
tico_RS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 tocmai am insfacat si eu numarul pentru SRN : un rar WPS, culmea direct de la ghiseu si cu "plata" pe loc... Link to comment
Mircea Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 @alx, daca nu le predai in 45 de zile poti sa le pui la caruciorul de butelii Si daca nu ai autorizatia nu-ti da banii Link to comment
alx Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 aha... pai am aproape 4 ani de cand stau cu dansele in garaj... Fiare vechi numerotate vindeeeeeem! Link to comment
Mircea Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Inainte de a le vinde la fiare vechi taie-le si tu in doua sau in mai multe bucati. Link to comment
Frankie_Carbone Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Preferential, a fost mai greu de gasit, am avut mai multe variante, pana la urma de abia ultima ... a mers, ca restul nu aveau. Am incercar ALX, NFS, RMS ... pana la urma am gasit altceva. Link to comment
Alezz Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 tocmai am insfacat si eu numarul pentru SRN : un rar WPS, culmea direct de la ghiseu si cu "plata" pe loc... N-are nici o valoare,si degeaba zici rar ca daca insemna ceva nu il vedea nimeni la ghiseu > . Link to comment
BAD_MF Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 GATA! AM fost la politie, dupa jumatate de ora de stat la coada am primit numerele noi ..si le-am predat si pe cele rosii primind suma de 240 de mii Un sfat: cand ridicati numerele noi si vreti sa le predati pe cele rosii ca sa va dea banii nu uitati sa cumparati o cere(sunt la chioscurile din fata politiei) care costa 2 mii de lei vechi. Link to comment
Tommy Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 (edited) ala codificatu' ? nu ne-ai zis de unde vine 'bad_mf'.. ai ramas dator Edited January 16, 2006 by Tommy Link to comment
BAD_MF Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Ba am zis tommy..dar s-a sters postul asa ca degeaba mai zic! Link to comment
NFS Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Un sfat: cand ridicati numerele noi si vreti sa le predati pe cele rosii ca sa va dea banii nu uitati sa cumparati o cere(sunt la chioscurile din fata politiei) care costa 2 mii de lei vechi. O ce? Link to comment
Recommended Posts