dreamlike Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 (edited) TM 46 PHO46 - Numarul Favorit dela MotoGp. Pt cunoscatori = The Doctor Valentino Rossi "> Pai dupa cat sport consum eu mi se pare ca rossi e "sofer" pe motocicleta! Edited March 14, 2006 by dreamlike Link to comment
dreaQ Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Un numar smecher. Nice one... Link to comment
dreaQ Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Postez consecutiv nu-l mai pot edita pe cel de sus. Exista combinatii de litere pe care cei de la inmatriculari nu le dau? Un coleg si-a inmatriculat masina si a primit PUL. NU-mi pare normal. Nu-i venea sa creada a zis ca nu a putut refuza ca nu au vrut aia. Acum cred ca poate cere schimbarea nu? Oricum amuzanta faza am ras toti copios... Link to comment
semit Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 putea cere pe loc sa-i dea alt numar... bine ca nu i-a dat C 0 I Link to comment
Mircea Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 De o saptamana am trecut si eu pe preferential Link to comment
svr Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Pe Cielo am pus numar la rand fiindca cel preferntial a ramas pe Smart. Si altul cu initialele mele nu am mai gasit. Link to comment
Juliaen Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 (edited) Preferential - nu m-am riscat sa primesc un numar de genul PRT, ZWX, QWX si sa dau in balba cand ii spun cuiva numarul masinii. La Dacie am avut NT-10-SET, mi-a placut la nebunie numarul, l-am luat odata cu masina de la o firma si am renuntat la el cand am vandut-o. Acum am NT-83-SYM: eu am ales masina, sotia numarul (Simona, v-ati prins, SIM nu mai erau disponibile pe Neamt). Edited May 19, 2006 by Juliaen Link to comment
LupiiBah Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Preferentzial, BIC. E a 4a masina din familie cu nr. AG-xx-BIC Si o sa pastrez traditzia (xx = 04, 59, 99 - 04 a fost pe 2 masini ) Nu`i asa de mult de platit in plus (chiar nesemnificativ) si s`au miscat repede aia de la Inmatriculari Pitesti. Nu mai scrie in limbaj IRC Link to comment
CARABUSU Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 La Tico nu am preferential,NT-03-NCI,dar merge si asta,la Golf mi-am pus preferential NT-XX-KVJ. Link to comment
speedygonzales Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 (edited) Cel mai bine,pentru mine, e un numar preferential. Diferenta nu e mare la banuti dar satisfactia e totala. Cand voi avea banuti sa imi iau o masina, Tico fiind de la firma, voi alege ceva cu B 29 XXX - nu m-am hotarat inca, dar din pacate cel putin doi ani nu imi voi face probleme Edited October 3, 2006 by sppedygonzales Link to comment
Bel_Ze-but Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Pai am cumparat masina tocmai pentru numarul care-l avea pe ea. Separat nu voia sa-l vanda, banditu'. Altfel acum defilam cu vreun x5 sau ML... Dar daca nr. preferat era deja luat, ce puteam face : am luat si cieloul ! Link to comment
Marynu Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Numar preferential B-25-AFK (pentru cei care nu stiu AFK este prescurtarea de la "Away from keyboard"). Link to comment
valiman Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 La prima (Cielo) s-a nimerit DBG, la a doua (Matiz) am ales acelasi DBG. In traducere, Da-i Bice Gogomane ! Link to comment
MariusZMC Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Mi-am pus si eu numar preferential de o luna B 86 ZMC (initialele mele ) Link to comment
Bel_Ze-but Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Da-i Bice Gogomane ! Gogomane sau G... [ termenul presedential] ? Daca tot e la moda. Si ca sa nu te superi, poate fi si "Geniule"... Link to comment
valiman Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Gogomane sau G... [ termenul presedential] ? Daca tot e la moda.Si ca sa nu te superi, poate fi si "Geniule"... Depinde: "Gogomane", daca ma gandesc la cel din fata mea (cel mai adesea), "Geniule" daca ma gandesc la mine (merci, nici nu gandisem la varianta asta) si de ce nu, "Gagico" daca este vorba de sotie. Link to comment
EM!L Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Mi se pare fitza inutila.Am votat la nr.obisnuit.NU vad justificare de pret si statul la coada mult mai mare decat la ghiseul cu cele obisnuite. Link to comment
alx Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 O justificare ar fi, il retii usor, te reprezinta. Dar nu e extrem de important, e o "fitza" accesibila. Link to comment
rm.popa Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 (edited) Nu mi se pare deloc o fiţă un număr preferenţial. Am urmărit în ultimele zile ce flame a iscat schimbarea adresei forumului, tocmai pentru că vechea adresă ne reprezenta iar cea nouă nu ar mai face-o. Cam aşa e şi cu numărul, ajunge să te reprezinte, şi dacă ai mai multe maşini (sau ai o firmă - cu mai multe maşini) devine chiar utilă "botezarea" lor cu aceeaşi combinaţie de litere. Plus că, la ordine, poţi primi un număr gen B XX LBG (sau la cerere?) ori B XX WHK. Şi cum e să trebuiască să te întâneşti cu cineva, care să te aştepte undeva pe marginea drumlui şi să te recunoască după număr, când ai vreun WHK, ori ceva de genul ăsta? Sigur că nu e imposibil, dar nici comod. Acu' nu înseamnă că sunt adeptul la alde B 69 SEX B XX SRI şi alte combinaţii dintr-astea mortale... Deci număr preferenţial, dar preferinţe normale. Edited December 10, 2006 by rzvpopa Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Mi se pare fitza inutila.Am votat la nr.obisnuit.NU vad justificare de pret si statul la coada mult mai mare decat la ghiseul cu cele obisnuite. Nu e aceeasi coada? Eu asa tin minte. Link to comment
aztec Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Parca s-a rezolvat problema.. nu se mai dau preferentiale.. Link to comment
SMS Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 De la 1 decembrie... Nu ma mai lasa sa-mi aleg... (acum fac eu actele...) Link to comment
Moshu Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Asa cum am mai zis am preferential. A costat inca 20 lei si decat sa ma vad cu WTF, GAY, FUR, KKT ... Un prieten a luat numar la rand si era GL-XX- ZDA. Te ducea cu gandul imediat. A zis ca vrea altul. "Nu mai avem decat ZDE". Si asa a ramas pana a vandut masina. Link to comment
laurentziu83 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Plus că, la ordine, poţi primi un număr gen B XX LBG (sau la cerere?) Dintr-asta nu pun nici sa mi-l dea moka. Link to comment
Recommended Posts