Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma prezint si eu la 17:00

@arry..daca aduci un spray de degresat si o carpa ti-l fac eu.

:o fftopic:

Cine mai vrea becuri de la ASPAD sau "dopuri" & stuff de la Abram Burel sa se gandeasca si sa-mi zica sambata. plata in avans ;)

H4 vision plus - 41 ron

H4 blue vision - in jur de 75 ron, nu mai tin minte pretul exact.

Edited by ga^dele

Sambata ma prezint si eu la ora 17.00.

Ieri am vazut prin oras doua autocolante: un matiz verde de la BPR (nu stiu cine e, l-am claxonat dar nu s-a insemnat) si kalosul fratior cu al lui Immortal, cel al lui gangboy care, se vede treaba, dupa ce si-a umflat autocolantul si-a vazut de viata lui. Sa-i fie de bine!

Edited by dreamlike

In principiu apar si eu maine...aduc gripa la pachet, doritorii ii rog sa faca lista!

P.S. Dreamlike erai cat pe ce sa nu ma vezi, fapt de altfel neconsemnat si in postul de mai sus! :D

@Dreamlike.. eu eram, dar nu te-am auzit... Dealtfel autocolantul pentru BPR mi l-ai inmanat personal la intalnire inainte de revelion ;)

Din pacate dupa revelion nu prea am mai avut timp sa trec, si este destul de probabil ca nici saptamana asta sa nu particip, poate daca era la ora 15, dar asta e... Poate pe saptamana viitoare

@Mike stau la curte si am 2 catele, din care una mai aduce... daca gasesti mai multi doritori poate le faci legatura cu mine

P.S. nu te speria de nr... e de la fostu' proprietar :D

Edited by andrew

Ce de lume! Ce de lume! Asa mai da, cred ca eram mai mult de 15 persoane, cel putin la Cafe dArt a trebuit sa unim vreo 4 sau 5 mese sa incapem toti. Sa speram ca odata cu caldura se vor inmultii participantii la intalniri.

Domnilor, mi`a facut placere sa va cunosc pe unii dintre dumneavoastra. Am reusit in sfarsit sa vad bijuteria lui TopSer. Arata mult mai bine decat in pozele postate aici.

Cer scuze ca am disparut fara sa scot o vorba.

Astept cu nerabdare intoarcerea CPF`ului.

Respect.

Toooaaaaarrrshuuuuu Misuuuuu!!!!!

Unde-i bre cronica?!!! Sau iar nu-ti merge UTP-ul?!

Furam multi, muuuulti asa cum nu ne adunaram pana acum decat in zilele cele mai calduroase de vara cand mai veneau si "rataciti" din tara...

Enumar fara a tine cont de numerele de pe tricou : Dreamlike, Topser Jr.& Sr., Ovidiu51, Mike-unmega, Immo-xxx, Free shpirit, Renatremo, Arry, Vector, Grimreaper, Ionut, Methodu, Ga^dele, subsemnatul bineinteles, Safari Hunter (prin interventie telefonica, Immo poate spune de urecheala primita pentru cele 13 :) ) puncte). Sper ca nu am uitat pe nimeni, de fapt mai fu' cineva de la Tulcea caruia nu i-am retinut numele si inca cineva din Constanta care a zis ca are nick pasiv pe forum. Discutiile fura numeroase, curiosii sunt invitati la fata locului pentru amanunte.

post-5843-1174219239_thumb.jpg post-5843-1174219413_thumb.jpg

Salut !!!

Ete ca-mi reusi si atasatul de poze de la ultimile doua intalniri :P ( saru' mana, Mike, ca m-ai luminat).

Intr-adevar multa lume, cum nu ma asteptam si...mi-a placut.Mi-ar fi placut sa pot participa la toate discutile de acolo,dar...muzica prea tare , a facut lucrul asta imposibil. Ca de fiecare data, mi-a placut si mi-a facut placere sa cunosc oameni noi.

Ne vedem saptamana viitoare si ma rog sa fie vremea atat de calda, incat sa putem bea frappe-ul pe ...terasa.

P.S. Scuze pentru calitatea pozelor,dar sunt facute in "night mode", cu telefonul din dotare. :D

Ma bucur ca v-am intalnit in direct prin telefon si mai mult ca se stransera asa multi la intalnire. Din nefericire chiar daca pozele nu se ridicara la calitatea scontata, insa mai dupa fizic, mai dupa zambet si unii dupa burta (da matale Immo :-$ , dupa burta) am reusit in mare parte sa deslusesc participantii. Sper ca pe cei noi sa-i deslusesc cu prima ocazie. Vad ca va indopati cam nesanatos numai cu pizza, penne si frapeuri fructe ba. Cineva pentru o banana de la sursa?

Pe cand pot sa :rtfm: si o cronica pe masura evenimentului? Mikeyyy :-W

post-2099-1174247488_thumb.jpg

Cred ca mai mult de cronica facuta de mine in pagina anterioara n-ai sa primesti... :D ... Mike e indragostit si numa' de cronici nu mai are el timp... :) )

Edited by MCojo
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...