Mircea Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Agramaticalitatile maetre, vorbeste corect te rog! Link to comment
rm.popa Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 (edited) Propun sa ingropati securea, si topicul. Daca omul are capacitatea de a invata ceva din asta, o va face. De acord. Eu am încheiat ce am avut de spus în privinţa lui Puchi. Tema concursului este alta, desi, te incapatanezi sa nu intelegi. Te încăpăţânezi, deci exişti. Iată că avem un nou concurent: Danielito fftopic: Danielito, maşina din avatar e a ta? Să-ţi spun şi de ce te întreb asta. Când eram puşti, pe la 18-19 ani, împreună cu un prieten, alergam daciile părinţilor noştri, pe care le bibileam toată ziua cum puteam noi mai bine. Remarcând tendinţa "mediului înconjurător" de a trage două dungi albe de-a lungul maşinii, ne-am propus ca, atunci când vom avea maşinile noastre şi când super daciile babacilor noştri vor fi vai mama lor, să le luăm şi să le f--em şi noi câte două dungi albe, dar nu pe lung, ci pe lat: pe portiere şi pe pavilion (ziceam să fim şi noi originali). Sigur că timpul a trecut, n-am avut niciodată timp să facem asta, dar "mediul încojurător" ne aminteşte frecvent de dorinţa noastră de originalitate. Poate va veni şi ziua în care vom găsi timp şi pentru asta, că una dintre dacii încă "mişcă". Propunem, ne autopropunem, da'.... nu votează nimeni? Măcar, aşa, puţin, de vară? Edited September 3, 2008 by rm.popa Link to comment
danielito Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Parinte(popa) pentru satisfacerea curiozitatii tale te informez ca nu e masina mea,intr-o zi o sa imi prezint si eu masina. Link to comment
Adi_Iacob Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Oau, ce s-au incins spiritele pe aicea in ultima vreme. Ma declar invins si cedez de bunavoie si nesilit de nimeni locul 1 al caposilor (daca nu cumva a fost deja atribuit altuia...). Plus ca in ultima vreme am fost mai ascultator. Asadar, competitia pentru locul 1 e redeschisa, rog candidatii sa faca un pas inainte si sa se prezinte ) Link to comment
tolin Posted September 3, 2008 Author Share Posted September 3, 2008 (edited) Cedezi asa repede, la o usoara pala de vant ? Apropo, locul intai nu s-a atribuit altcuiva pentru ca s-a incapatanat sa nu mai viziteze acest forum. Edited September 3, 2008 by tolin Link to comment
john Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Scrieti bre toate conditiile (premii, sa nu aiba rude de gradul 1 cu adminii, perioada, etc) sa stie danielito cat trebuie sa munceasca pentru un ban (sau warn). Puchi vad ca pierde teren. Link to comment
Abram Burel Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 (edited) Si iaca alt topic unde ne deversam, hai sa nu le zicem complexe... poate mai frumos ar fi: anxietati, angoase, frustrari. Eu am constatat (chiar si pe propria piele) ca, de la o vreme, lumea se mai plictiseste si o ia asa pe aratura. Cand te astepti mai putin si zici ca mai revii poimaine, gasesti un post al lui puchi, dar nu numai, care te fac sa te gandesti mai bine: am zis maine sau mai bine intru peste o ora sa vad daca i-a dat cineva la oase Oricum, revin, am impresia ca am cam inceput sa ne plafonam. Stilul "s-a discutat, cauta" e bun pentru prestanta, dar nu prea e bun pentru... tonus. Si tot mai des, energia incepe sa rabufneasca. Numai moderatorii stiu probabil ce la pateste pielea. P.S. Nu va ganditi ce-am vrut sa spun. Vedeti-va de treaba Edited September 3, 2008 by Abram Burel Link to comment
iso Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Bucuria capului mic , durerea capului mare ! Despre ce cap este vorba ? Link to comment
Tommy Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Iar ai dat o tura pe centura.. Link to comment
danielito Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Scrieti bre toate conditiile (premii, sa nu aiba rude de gradul 1 cu adminii, perioada, etc) sa stie danielito cat trebuie sa munceasca pentru un ban (sau warn). Puchi vad ca pierde teren. Si pentru ce sa iau ban sau warn???Sau e din partea firmei,un mic cadou???hmm... Link to comment
Tommy Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Englezule Te-a deranjat un e .S... Da, ma !L-am cumparat de la m... > Ce ti-e si cu mintea ta popita. Puchiosule (ohh, ce nume, probabil sugestiv).. trecand peste .. puncte puncte.. gramatica ta de semi-anal-fabet .. nu crezi ca ai ramas dator cu niste raspunsuri la intrebarile de pe topicul asta? Nu-ti mai ajunge mesajul privat pentru injuraturi? Acum o faci public? Link to comment
Mircea Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Nu va poate raspunde 30 de zile. Link to comment
Abram Burel Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Hai mai, l-ati dat in gat pe puchi? A mai pierdut Romania un disident (sau cu d la coada, la dracu', ca chiar nu stiu) de la... mama natura Link to comment
tolin Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Auto-propunere: Intrebarile tehnicea le-am facut cu buna stire de incalcarea regulamentului! ... Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 (edited) Pei cum ? Nu sunt deja in top 10? Edited March 26, 2009 by Dumitru Cristian Link to comment
tolin Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 Stai linistit, dam cate putin, sa ajunga la toata lumea ! Link to comment
BogdanG Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 S-a dus dracu si forumu asta ... mi-au zis 2 vecini de-ai mei . Link to comment
sebian Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Pei cum ? Nu sunt deja in top 10? Da' tu cine esti? Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 (edited) @Sebian Eu? Un nimic... un gunoi Bogdan G daca crezi ca am contribuit la acest lucru nu ma deranjeaza sa parasesc iara forumul de tot daca e nevoie. Stiu cum e ca cineva ca mine sa strice reputatia unui forum si am incercat in ultima vreme sa nu ma mai bag... dar daca e nevoie si e pt binele forumului, ok! Edited March 27, 2009 by Dumitru Cristian Link to comment
EM!L Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Linişteşte-te, iar dacă nu reuşeşti vezi că avem Colţul Terapeutului Link to comment
andreib Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 S-a dus dracu si forumu asta ... mi-au zis 2 vecini de-ai mei . Atunci tu si cei 2 vecini nu mai postati... ,,let it be!'' Link to comment
sebian Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 @Sebian Eu? Un nimic... un gunoi Nu cred, ca nu miroase ...oricum, sa moara bibi daca stim de unde sa te luam, eu si cele 7 clone ale mele Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 "oricum, sa moara bibi daca stim de unde sa te luam, eu si cele 7 clone ale mele" Adica? (nu am inteles, oricum am avut o zi suuperba azi....) Link to comment
Recommended Posts