Tommy Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Si o categorie "cel mai infocat fan chevy" Lucian M Mare FAN Link to comment
Lucian M Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ce vreti, bey, daca-mi plac masinile GM. Totusi, a ma pune la un loc cu Mircea- pot spune ca e o onoare pentru mine. Ma inclin! Link to comment
Gica Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Ma inclin! Eu ma inchin ! ) Sa spun si parerea mea... parere formata pe forum, nu la intalnirile din viata reala... 1. Cel mai aberant membru - Zeu 2. Cel mai off-topic membru - LucianM 3. Cel mai indoctrinat membru - Allezz (doctrina "cu cielo ii fac pe toti") 4. Cel mai glumet membru - claz 5. Cea mai faina masina de pe forum - hawkeye 6. Cea mai tunata masina de pe forum - nu se stie 7. Cel mai tehnic membru - tolin 8. Cel mai suparacios membru - memcar 9. Cel mai guraliv membru - tommy 10. Cel mai activ membru - satori 11. Cel mai obiectiv membru - alx 12. Cel mai agramat membru - marius eug. 13. Cel mai bun moderator/admin - NFS 14. Cel mai rau moderator/admin - strumfuadi 15. Cel mai consumator membru - moshu 16. Cel mai sexy membru - sebian 17. Cel mai bun driver - Wolfmann Link to comment
xenna Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 (edited) 1. Cel mai aberant membru -marius eugen 2. Cel mai off-topic membru -SMS 3. Cel mai indoctrinat membru -lucian 14 4. Cel mai glumet membru -sharpe 5. Cea mai faina masina de pe forum - coyota 6. Cea mai tunata masina de pe forum -radu erd 7. Cel mai tehnic membru -ovi jer 8. Cel mai suparacios membru -mari d 9. Cel mai guraliv membru - sharpe 10. Cel mai activ membru - satori 11. Cel mai obiectiv membru -NFS 12. Cel mai agramat membru - marius eugen 13. Cel mai bun moderator/admin -romulus 14. Cel mai rau moderator/admin -mircea 15. Cel mai consumator membru -senna 16. Cel mai sexy membru - greu de spus si totusi:iulia 17. Cel mai bun driver -iulia Edited March 17, 2007 by xenna Link to comment
sebian Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Gica, ma faci sa intru la banuieli cu cel mai sexy membru Link to comment
_romulus_ Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 xenna, multumesc pentru nominalizare ) Eu am sa ma pronunt numai la cateva categorii 4. Cel mai glumet membru -sharpe 5. Cea mai faina masina de pe forum - ileana 7. Cel mai tehnic membru -ovi jer 10. Cel mai activ membru - satori 11. Cel mai obiectiv membru - alx 13. Cel mai bun moderator/admin - NFS 14. Cel mai rau moderator/admin -mircea 16. Cel mai sexy membru - iulia Parerea mea, care este... Link to comment
ileana Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Eu nu inteleg un lucru: femeile voteaza cel mai sexy membru tot o femeie si barbatii barbati Link to comment
Gizmo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 ... femeile voteaza cel mai sexy membru tot o femeie si barbatii barbati Eeeeeeeeeee, ...nu se stie niciodata Apropo: sunteti CRIMINALI la faza asta!!! Numai bine "> Link to comment
Gica Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 (edited) Gica, ma faci sa intru la banuieli cu cel mai sexy membru Pai asa mi s-a parut mie la ce-am vazut eu pe forum, plus ca si tommy a mai dat linkul ala... Edited March 18, 2007 by Gica Link to comment
EM!L Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 1. Cel mai aberant membru - marius eugen 2. Cel mai off-topic membru -SMS 3. Cel mai indoctrinat membru - Alezz 4. Cel mai glumet membru - NFS 5. Cea mai faina masina de pe forum bonvang 6. Cea mai tunata masina de pe forum raduERD 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - Tommy 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - satori 11. Cel mai obiectiv membru - Tolin 12. Cel mai agramat membru - djespero_costel 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru- Tommy 16. Cel mai sexy membru - Iulia 17. Cel mai bun driver - Link to comment
Satori Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Ne explici si noua in ce constau cele 2 stiluri diferite? Care ar mai fi placerea? Te las sa descoperi Link to comment
Tommy Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 15. Cel mai consumator membru- Tommy Nu e nici o suparare.. dar ce te face sa spui asta? ) Link to comment
Moshu Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 8. Cel mai suparacios membru - Tommy Asta-i cea mai tare Link to comment
MCojo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Stim si pe cine e cel mai suparat... ) Link to comment
Tommy Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Pas du tout Dar reciproca ar putea fi corecta Link to comment
MCojo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 (edited) Putem include si varianta asta... Edited March 18, 2007 by MCojo Link to comment
EM!L Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Stim si pe cine e cel mai suparat... ) Dar reciproca ar putea fi corecta Nu e nici reciproca corecta. Asa mi s-a parut mie. Si cel mai consumator... ca mai tot timpul cand intru pe forum este si Tommy. "> . Fara suparare "> Link to comment
Tommy Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Chiar nu era vorba de tine Emile, e doar un banc ) Link to comment
EM!L Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Zisei si eu sa specific sa nu se supere lumea. "> . Si ma bucur sa constat ca nu e nici o suparare de nici una din parti. Link to comment
ToPser Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Ati uitat pe cel mai AntiLogan membru !!! Link to comment
steph Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Deci vreau si eu un premiu, ma incadrez la cel mai spargator de cauciucuri, cel mai consumator de benzina, cel mai verde... gasiti voi ceva Link to comment
remix Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 ... cel mai milog... si lista poate continua Link to comment
paul_marines Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Am vazut ca m-am inscris doar la sectiunea de glume . Buna gluma, oare ce o zice GME-ul de glumele mele cu nea Wayne Brannon? Si cum vad ca unii tin sa glumeasca in continuare pe atitudinea mea, hai sa vedem ce sanse aveti sa-mi trimiteti UN, repet, UN eventual premiu. Pentru DHL nu am inca PO BOX .., pentru tridimensionalii de la FedEx 3D (Door to Door Delivery) nu prea au la ce sa bata.. . ce sa zic de cei de la UUUPS' pentru care inca nu s-a facut harta unde sa ma gaseseasca Vedeti si voi cum sta treaba si va rog sa va mai ganditi... Link to comment
sebian Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Presupun ca n-ai unde sa-ti montezi AC Link to comment
paul_marines Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Presupun ca n-ai unde sa-ti montezi AC Glumesti, abia daca poate tine dish-ul de la DSTV Link to comment
Recommended Posts