iso Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Bine , bine va tot n*nominalizati p'aci pret de 4 "foi" , da' care's premiile , cine le tine si ... unde ? ) Link to comment
Wolfman Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 ... Premiile se vor inmana la Costinesti si vor consta din ecusoane cu categoria invingatorului...Votarea se desfasoara facand copy/paste cu cele 17 categorii, in dreptul fiecareia punandu-se un singur nume. Pe 20 mai se numara voturile si se desemneaza castigatorii. Link to comment
tolin Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Nu mai scrie Viorele, tot nu citeste cineva. Link to comment
Wolfman Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 Marti 22 mai este ultima zi in care puteti vota, ca sa am timp sa pregatesc premiile. Link to comment
laurentziu83 Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Fac si eu clasamentul: 1. Cel mai aberant membru - Alezz 2. Cel mai off-topic membru - lucian14 3. Cel mai indoctrinat membru - LucianM 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum - Dinoc 6. Cea mai tunata masina de pe forum raduERD 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - marius_eugen 9. Cel mai guraliv membru - Sssharpe 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS 12. Cel mai agramat membru - marius_eugen 13. Cel mai bun moderator/admin - nu pot vota 14. Cel mai rau moderator/admin - idem 15. Cel mai consumator membru - WTF? 16. Cel mai sexy membru - Iulia 17. Cel mai bun driver - Cielofan Link to comment
uskt2005 Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 17. Cel mai bun driver - Cielofan Sigur nu-i LucianM? ; dar pentru asta mai bine ne poate spune Mihai "> 1. Cel mai aberant membru - Alezz 2. Cel mai off-topic membru - lucian14 3. Cel mai indoctrinat membru - LucianM 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum - A mea 6. Cea mai tunata masina de pe forum raduERD 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - marius_eugen 9. Cel mai guraliv membru - Sssharpe 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS 12. Cel mai agramat membru - marius_eugen 13. Cel mai bun moderator/admin - VAXXI 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru - Tot eu (dar de GAZ) 16. Cel mai sexy membru - Iulia 17. Cel mai bun driver - Wolfman Link to comment
laurentziu83 Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Nu stiu, eram cam atunci... Link to comment
feryci Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Fara sa vrea sa supar in vreu fel, se pot posta poze cu cel mai sexi membru????????? > Link to comment
andreib Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) Nu, pentru asta trebuie: 1. ori sa participi la intalniri 2. ori sa folosesti functia , poate gasesti pozele dorite Edited May 16, 2007 by andreib Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 3. Nu imi place sa fiu fotografiat. Link to comment
Mircea Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Intrucat nu voi participa live la decernarea premiilor ("> ("> rog sa-mi fie trimise diploma si trofeul prin posta sau curier. Conduc detasat la sectiunea ''Cel mai rau moderator admin'', asa ca ma simt ca Dinamo in ultimele 5 etape. Asa, acu' sa mai dau vreo 2-3 warn-uri ca sa-mi asigur victoria )"> Link to comment
CristiP Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 OFFTOPIC ai Dinamo nu a castigat in ultimile etape, tu de ce dai warn? Link to comment
Mircea Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 ON Topic: Pentru incalcarea Regulamentului, bineinteles. Link to comment
CristiP Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Am inteles, nu ma mai bag. Eu cunosc prea putini personal pentru a putea nominaliza, nu am bifat decat doua (sau trei) intalniri Link to comment
Mircea Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 ) Nu s-a vrut o amenintare, imi pare rau daca s-a perceput asa Am vrut sa zic ca, in ciuda faptului ca sunt castigator detasat la respectiva categorie, nu fac altceva decat sa aplic Regulamentul. Ghinionul meu ca-s moderator la bursa, unde apar foarte multe incalcari ale Regulamentului. Si de acolo titulatura, dar asta e, Keep Walkin' Stiu vreo cativa de p-aci care nu s-ar multumi doar sa ma nominalizeze, mi-ar trage si vreo cateva pe cocoasa ) Si acum back to vote, scuze de off-topic Link to comment
CristiP Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Atunci votez si eu la o singura categorie: 4. Cel mai glumet membru - Mircea As mai putea sa-mi dau cu parerea la cateva categorii dar mai bine ma abtin. Ce bine ca nu poti da warn aici Link to comment
Mircea Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Ce bine ca nu poti da warn aici Pui pariu? http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...mp;CODE=leaders Link to comment
sebian Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ce ti-e si cu globalizarea asta... )"> Link to comment
Ami Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ia sa mai starnim si nopi apele un pic... 1. Cel mai aberant membru -pyc 2. Cel mai off-topic membru - 3. Cel mai indoctrinat membru - 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum - nu exista masina mai buna decat matizu' meu 6. Cea mai tunata masina de pe forum 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - eu, asa ca atentie ce spuneti!!! 9. Cel mai guraliv membru - Mama Ileana si eu! 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS 12. Cel mai agramat membru - pyc 13. Cel mai bun moderator/admin - VAXXI 14. Cel mai rau moderator/admin - exista asa ceva? 15. Cel mai consumator membru - Senna 16. Cel mai sexy membru - Ileana (si nu cred ca va da mana sa ma contraziceti...) 17. Cel mai bun driver - Guru, cu conditia sa nu fie gropi pe drum... Link to comment
pixelconscious Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 (edited) 1. Cel mai aberant membru - dsign 2. Cel mai off-topic membru - Moshu 3. Cel mai indoctrinat membru - 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum - Lao 6. Cea mai tunata masina de pe forum - 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - maximus 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - 11. Cel mai obiectiv membru - NFS, Shenck 12. Cel mai agramat membru - 13. Cel mai bun moderator/admin - VAXXI, Tolin, Ovi 14. Cel mai rau moderator/admin - 15. Cel mai consumator membru - Senna 16. Cel mai sexy membru - Mari, Mari.D 17. Cel mai bun driver - xenna LE: 18. Cel mai de baza membru: Mircea (caruia as vrea sa-i multumesc pentru suportul neconditionat pe care mi l-a acordat de fiecare data cand am avut nevoie) Edited May 17, 2007 by pixelconscious Link to comment
feryci Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 La cel mai rau moderator merg pe MIRCEA! Am simtit-o pe pielea mea, dar omul a fost corect, reconosc. "> Link to comment
laurentziu83 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Pai atunci de ce e rau? Rau nu e un moderator cand iti da warn pe merit, rau e cand ajunge sa-l urasca toata lumea. Link to comment
Senna Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 (edited) E uite ca mie imi da mana sa contrazic. Ileana, cel mai sexy membru??? Xenna, cel mai bun driver, cand nu stie sa piarda o banala liniuta cu tot cu startul ciupit? Plus ca mai pierde puncte valoroase la proba de indemanare:evitarea craterelor de pe carosabil! Asa, si eu is cel mai betivan da? Se pare ca 3-4 beri intr-o seara petrecuta in oras reprezinta o cantitate industriala pt unii 1. Cel mai aberant membru - Maximus 2. Cel mai off-topic membru - Sebian 3. Cel mai indoctrinat membru - Eu 4. Cel mai glumet membru - Mircea 5. Cea mai faina masina de pe forum - Hawkeye 6. Cea mai tunata masina de pe forum - Vlad (vechea si actuala) 7. Cel mai tehnic membru - Tolin_afc, ovi_jer (in orice ordine) 8. Cel mai suparacios membru - SMS 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS, Shenck 12. Cel mai agramat membru - aiurel 13. Cel mai bun moderator/admin - VAXXI, Wolfman 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea (a se citi sever) 15. Cel mai consumator membru - Tommy 16. Cel mai sexy membru(a) - Eu, Xenna 17. Cel mai bun driver - Eu, stil sportiv (exemplificarea la intalnirea nationala) 18. Cel mai de baza membru: Eu (pe partea clasica, a se citi Ticozauri, tin pe aceasta cale sa multumesc atat multora membri care au avut incredere sa ma lase sa le surubaresc masina cat si celor care m-au pomenit pt tot ce am facut bun si util pe acest forum si pe trotuare/prin curti, a fost si este o experienta deosebita pt mine!) Edited May 18, 2007 by Senna Link to comment
Satori Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Fiecare are dreptul la parerea lui, Senna. Nu prea stii sa respecti acest lucru. Ai face un parlamentar grozav! ) Link to comment
Alezz Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 (edited) 1. Cel mai aberant membru - Maximus,AND 2. Cel mai off-topic membru - Sebian/Iuzar 3. Cel mai indoctrinat membru - Eu (Nu de alta da vreau premiu ) 4. Cel mai glumet membru - Obi Wan (cunoscatorii stiu de ce) 5. Cea mai faina masina de pe forum - Maniaku 6. Cea mai tunata masina de pe forum - Vlad,Radu ERD,Tico RS (nu conteaza ordinea) 7. Cel mai tehnic membru - Tolin_afc, ovi_jer (in orice ordine) uneori Alezz 8. Cel mai suparacios membru - 9. Cel mai guraliv membru - Sharpe (schimba ochelarii sa vezi mai bine noaptea ) 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS, Shenck 12. Cel mai agramat membru - Marius Eugen 13. Cel mai bun moderator/admin - VAXXI, Wolfman 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru - Tommy,OvidiuC 16. Cel mai sexy membru(a) -Pixel&Mari D 17. Cel mai bun driver - Tico RS (stiu despre ce vb > 18. Cel mai de baza membru: Habar nu am . Se poate considera X2.Au votat 2 persoane . 19.Cei mai fericiti membri - Alezz & Cristina Boboc Edited May 19, 2007 by Alezz Link to comment
Recommended Posts