Mike1 Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Let's see 1. Cel mai aberant membru - AND 2. Cel mai off-topic membru - ar fi prea multi 3. Cel mai indoctrinat membru - Lucian M 4. Cel mai glumet membru - Bogdan G (cand descrie avantajele diesel) 5. Cea mai faina masina de pe forum : Leganza mea 6. Cea mai tunata masina de pe forum ...tunata: AVL lui Vlad 7. Cel mai tehnic membru - Ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - AND 9. Cel mai guraliv membru - Alezz 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - Tolin 12. Cel mai agramat membru - Il las pe Mircea sa-i enumere ) 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - Ovijer 15. Cel mai consumator membru- Senna 16. Cel mai sexy membru - Xenna 17. Cel mai bun driver - Iulia Link to comment
Senna Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 (edited) Cool, estimez ca la categoria consumatori voi ajunge la baraj cu Tommy In acest caz s-ar preta o departajare practica care cade primul sub masa ) Edited May 20, 2007 by Senna Link to comment
sebian Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 ...sau care se scapa primul pe el... Link to comment
Senna Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Dap...este cineva dispus sa centralizeze voturile? Cand se inchid "urnele"? Link to comment
Wolfman Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 Miercuri la ora 0.00 se inchid urnele! Link to comment
ovidiuc Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) 1. Cel mai aberant membru - Alezz 2. Cel mai off-topic membru - multi 3. Cel mai indoctrinat membru - Lucian M 4. Cel mai glumet membru - Zalmoxix 5. Cea mai faina masina de pe forum : Legatza Ovijer 6. Cea mai tunata masina de pe forum ...tunata: Pep-ul(pacat ca nu mai e) 7. Cel mai tehnic membru - Ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - nu stiu 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - Tolin 12. Cel mai agramat membru - nu cunosc 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - nu avem 15. Cel mai consumator membru- Senna 16. Cel mai sexy membru - Iulia 17. Cel mai bun driver - Ileana cand merge in fundul meu Edited May 21, 2007 by ovidiuc Link to comment
laurentziu83 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Asa a decis majoritatea, sorry. Link to comment
Alezz Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Cel mai aberant membru: AND - 6 buc Alezz - 4 Zeu - 3 Marius Eugen - 2 Sato - 2 Maximus - 2 Pyc,Dsign,Tommy,Zack - 1 Link to comment
Mike1 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Vezi.. te-am salvat cu votul meu daca nu era consumul ala.. Link to comment
Senna Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Asa, si consumatorii? De benzina, beutura, femei, etc, ce doriti voi. Centralizati odata ca eu nu mai stiu sa numar de cat am tot consumat! Link to comment
Senna Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Onorat Birou Electoral Central, cer aprobare sa-mi refac votul la cateva sectiuni, caci am comis cateva erori fiind in plin proces de consum ) Va multumesc 4. Cel mai glumet membru - Tommy 15. Cel mai consumator membru - Senna (de ce vreti voi; bautura, benzinare, femei second-hand etc.) 16. Cel mai sexy membru(a) - Xenna 17. Cel mai bun driver - tot Xenna, nu prea mai sunt gropi pe strazi plus ca mai nou nu mai iau in serios intrecerile cu masini sub 100CP/150Nm > Link to comment
pixelconscious Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) Te rog, inceteaza odata cu sicanele! LE: Multumesc Edited May 22, 2007 by pixelconscious Link to comment
Senna Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Nu mai stie nimeni de gluma? Da sa traiti, din pozitie de drepti va raportez ca am incetat! Link to comment
NFS Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Mai, io zic ca sunt bune glumele. El pare sa se distreze copios! Link to comment
CrisR Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 1. Cel mai aberant membru - M.E. 2. Cel mai off-topic membru - Sebian 3. Cel mai indoctrinat membru - Lucian M 4. Cel mai glumet membru - Sharpe / Obi wan 5. Cea mai faina masina de pe forum : hawkeye 6. Cea mai tunata masina de pe forum-- 7. Cel mai tehnic membru - Tolin 8. Cel mai suparacios membru - - 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - Nfs 12. Cel mai agramat membru - - 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru- Senna 16. Cel mai sexy membru - - 17. Cel mai bun driver - Wolfman Link to comment
iulia Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Si pentru ca in cateva minute se inchid urnele.... 1. Cel mai aberant membru - marius_eugen 2. Cel mai off-topic membru - Lucian14 3. Cel mai indoctrinat membru - LucianM 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum: Hawkeye 6. Cea mai tunata masina de pe forum: Vlad 7. Cel mai tehnic membru - Ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - Senna 9. Cel mai guraliv membru - Sharpe 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS 12. Cel mai agramat membru - marius_eugen 13. Cel mai bun moderator/admin - Alx 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru - Senna 16. Cel mai sexy membru - Xenna 17. Cel mai bun driver - Wolfman 18. Cea mai ingrijita masina - Mike1 Link to comment
Wolfman Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 (edited) Dupa numararea voturilor iata rezultatele: 1. Cel mai aberant membru - AND 2. Cel mai off-topic membru - SEBIAN 3. Cel mai indoctrinat membru - Lucian M 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum HAWKEYE 6. Cea mai tunata masina de pe forum raduERD 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - nu se acorda, puteti propune voi pe cineva! 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS 12. Cel mai agramat membru - marius eugen 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru- Senna 16. Cel mai sexy membru - Iulia 17. Cel mai bun driver - Wolfman Edited May 22, 2007 by Wolfman Link to comment
Wolfman Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Cine nu crede poate sa le numere, asa ma controlez si eu daca n-am gresit... ) Link to comment
sebian Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Dupa numararea voturilor iata rezultatele:2. Cel mai off-topic membru - SEBIAN Va foarte multumesc pentru aceasta onoare si accept cu mandrie titlul Edited May 23, 2007 by Sebian Link to comment
alx Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Datorita faptului ca AND nu mai este activ pe forum (a fost si banat) se modifica putin: 1. Cel mai aberant membru - Alezz 2. Cel mai off-topic membru - SEBIAN 3. Cel mai indoctrinat membru - Lucian M 4. Cel mai glumet membru - Tommy 5. Cea mai faina masina de pe forum HAWKEYE 6. Cea mai tunata masina de pe forum raduERD 7. Cel mai tehnic membru - ovi_jer 8. Cel mai suparacios membru - nu se acorda, puteti propune voi pe cineva! 9. Cel mai guraliv membru - Ileana 10. Cel mai activ membru - Satori 11. Cel mai obiectiv membru - NFS 12. Cel mai agramat membru - marius eugen 13. Cel mai bun moderator/admin - Vaxxi 14. Cel mai rau moderator/admin - Mircea 15. Cel mai consumator membru- Senna 16. Cel mai sexy membru - Iulia 17. Cel mai bun driver - Wolfman Link to comment
Senna Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Si daca tot numara cineva, sa ne zica si noua, macar unde a fost pe muchie de cutit Edited May 23, 2007 by Senna Link to comment
Recommended Posts