tico_RS Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 zilele trecute un bun prieten de-al meu mi-a dat o idee. zis si facut am trecut la o sedinta foto.rezultatul ramane sa-mi spuneti voi daca este pe masura asteptarilor... Link to comment
tico_RS Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 pacat ca n-am avut vreun lincoln navigator sau vreun espero ( 1.5 glx rules(bate la fund passatu)) asa ca m-am multumit cu un suzuki wagon r+ fabricat la vecinii nostrii maghiari. VAXXi: pozele în cu matale în chiloţi păstrează-le pentru prietenă/nevastă Link to comment
florinbad Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Cu burtoiul ala ce-ai de gand :? ? Parca fitosul este mai slabanog... Link to comment
tico_RS Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 sa spunem ca m-am incrucisat cu liviu ex-gutza :-D Link to comment
john Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 in cazul asta ai depasit asteptarile... Link to comment
tico_RS Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 VAXXi: pozele în cu matale în chiloţi păstrează-le pentru prietenă/nevastă mishtourile de (f.) prost gust la adresa membrilor (chiar si mai noi, fie ei) sunt tolerate fara nici o mustrare, dar pozele mele in chiloti (de firma chiar as adauga) nu. daca era poza de la mare ce faceai, mi-o cenzurai si p-aia? Link to comment
john Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Tu esti in poza aia ? Din posturi aveam impresia ca esti mai..mic. In poza esti mai...mare. p.s. daca se vede firma pe chiloti propun sa lasati pozele, dar sa fie accesibile doar de catre membre. daca nu se vede faci rost de o eticheta cu firma respectiva, o cosi pe chiloti si faci alte poze Link to comment
iso Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ...ca de , asta a iesit din generatia(cam 80%in GL) de "soimii patriei" ---- baietii de cartier : burtosi(prematur) ; fitzoshi(chiar daca n'au de ce si cu ce) , lantoshi(ca au cap doar sa aiba de ce sa'si atirne lantu') , creier lipsa , manelistii lu' peste(ca daca n'am reusit noi sa-i romanizam pe tigani , ne-au tiganit ei pe noi ) ...si altele(stiu ei mai bine ca doar isi consuma mai bine de 99% din energie pe chestiile astea) ... o interpretare ratata, balcanica , a stilui macho de'afara . Din pacate de pe urma astora vom minca o pensie ... cica Link to comment
iuzar Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ...si eu sunt de acord cu postarea pozelor cu chiloti dar numai cu conditia sa fie proaspat spalati... Link to comment
tico_RS Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 pacat ca nu doare... daca asa ma descrii pe mine nu numai ca esti superficial dar ai si serioase probleme cu perceptia realitatii... imi pare rau ca asta vezi, nu asta era intentia mea dar cred ca asta vrei sa vezi si nu ma pot c..a eu in placerea ta ca nu ar fi etic.. Link to comment
FLEX Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 tico-RS, nu te inteleg ... Te-ai expus singur comentariilor, postind acea poza cu tine in atitudine de "vedeta" (pe cele in desuuri nu le-am vazut ); ce ai urmarit? 1. sa ne ridem, ca ai facut o caterinca grozava 2. sa te admiram, ca doar semeni cu Fizz 3. fapt divers, ti-ai luat ochelari de soare si-i porti si noaptea Explica, te rog, motivatia cu care ai deschis acest subiect, daca e de ris sa ridem cu totii ... sau sa te compatimim ... sau ... PS: ii duc deja dorul lui SJB Link to comment
iso Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ...saracu' nu'i el de vina ci "socetatea" , nene , ... , ce BUR-Tico ai :!: ... Link to comment
john Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 fftopic: @TicoRS, mai bine deschideai la Cafenea un subiect nou : Ce chiloti poatra forumistii WOO. Eventual cu un poll : aveti chiloti de firma ? (Y/N). Eventual unul si cu purtatul ochelarilor de soare noaptea :coool: :nonono: Link to comment
iuzar Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Eventual un alt poll cu : cat de des va schimbati chilotii: 1zi...1saptamina...1 luna...1 an... nedefinit ... Link to comment
zalmoxis Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ...Bai Tetelu' voi nu avetzi de munca zau asa!!!!!.... Link to comment
iso Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 ...Bai Tetelu' voi nu avetzi de munca zau asa!!!!!.... ...cooorekt :!: ... Link to comment
tico_RS Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 exact la caterinka a fost deschis postu pentru ca m-a ofticat la culme asemanarea pe care mi-o gasise un retard de pe forum si am vrut sa (incerc macar) sa ma cobor la nivelul lui. probabil ca ar fi fost mai indicat sa ma spovedesc si sa regret amarnic toate pacatele, INAFARA de cele pt care a fost inchis topicu' de la statistici si sa ma rasfatati cu consolari. ei bine eu nu sunt asa. va place bine, nu va place iar bine, dar nu vad pe ce baze va permiteti sa emiteti judecati gratuite, inafara de aia cu burta, pe care o recunosc si e evidenta sper ca nu va imaginati ca poza era pe bune, pentru ca ati fi mai bolnavi ca mine. sunt un om aproape normal dar extrem de iritabil mai ales cand sunt luat la mishto de fel si fel de retarzi ingamfatzi. Link to comment
VAXXi Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Ahem... mai uşor cu apelativele te rog. Consideră acest mesaj ca un avertisment. Link to comment
tico_RS Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 s-a simtit cineva? nu poti folosi apelative daca nu nominalizezi. parerea mea Link to comment
Shenck Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 dar pozele mele in chiloti (de firma chiar as adauga) nu. daca era poza de la mare ce faceai, mi-o cenzurai si p-aia? daca poza era in chilotzi de firma ti se cenzura ca faceai reclama 2.5 Se interzice introducerea mesajelor care conţin: informaţii despre alte site-uri, magazine, firme ... Lasaind gluma la o parte, eu as strege direct topicul asta fara comentarii. Nu-si are rostul pe un forum auto, nici chiar la cafenea. Link to comment
tico_RS Posted October 28, 2004 Author Share Posted October 28, 2004 am obosit, la reevedere! "> Link to comment
NFS Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Ptii... ia uite bai ce-am pierdut! Ziceti-mi si mie... erau cu galbenu in fatza sau cu maro-ul in spate? Link to comment
VIPER Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Gata, sorry, mie mi-a ajuns... CLOSED!!! Link to comment
Recommended Posts