Jump to content

Un Vot Pentru Ligia

Wolfman

Recommended Posts

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce card Paul, sa vezi ce vin mi-a adus uskt la Bicaz, si mai am vreo 30 l... :) )

Si il tinusi la blat Viorele?! Nu zisesi si tu de vineri ca ma faceam de un drum la Bacau!!! :D

Edited by MCojo

Pai daca nu vazui oferta?! de unde sa lansez cererea... :P

Tine-l la rece pana dupa Pasti... :)

Paule cred ca dupa ce verificam, conduci tu la intoarcere... =))

Edited by MCojo
Numai sa nu ploua, ...

Si ce o sa ne mai ploua in gura dupa atata praf african pe gat.. =)) hai sa fie asta grija ta ca de restul te descurcam usor.

Mishulica, fie si asa am doua permise, iar unul sta 1 an nefolosit, :) >- poate sa stea si in custodie.

Sfaturi pt tanti:

1. nu fa copii la 12 ani!

2. xanax

3. cursuri intensive de scriere/gramatica

4. barbat care sa faca performante mai bune (din cat de frustrata e se pare ca exista pb in domeniu)

5. xanax

=)) =)) =)) Ai fost tare de tot ... Vive la France :) )

Inca un vot si de la mine :)

=)) Ai fost tare de tot ... Vive la France

Inca un vot si de la mine :)

Auzi bey asta micu, cand votam si pentru tine? Ma refer aici la nepotii lui Moshu, ca pentru tine trebuiesc cam multi pixeli sa incapi in avatarul de la top 20 ? =))

Lasa nepotii, sa mai copilarim si noi (ma refer la NOI) :D

M-am prins Moshule cum nu, doar literele majuscule vin de la cei MARI.

In incheiere, am pus punct unei alte zile de munca la 5000 km de casa, nu inainte de a pune al 580-lea vot pentru Ligioara si vinul de aur al USKT-ului, pe care il face cinste Viorel. Parca asa, nu? :uff:

Edited by safari hunter
Auzi bey asta micu, cand votam si pentru tine? Ma refer aici la nepotii lui Moshu, ca pentru tine trebuiesc cam multi pixeli sa incapi in avatarul de la top 20 ? =))

Mai devreme decat se asteapta lumea > :)

Glumesc ... in curand ... nu stiu.

...si vinul de aur al USKT-ului, pe care il face cinste Viorel. Parca asa, nu? :uff:
Daca mai stai mult pe-acolo cred ca-ti pastrez din "recolta de toamna", daca i-o mai ramane ceva dupa nunta uskt-ului...
Daca mai stai mult pe-acolo cred ca-ti pastrez din "recolta de toamna",

Pai ... s-au inventat concediile de studii viticole. :drinkers: Si deja am cumparat biletele de avion care costa ceva peste 1000 de coco, ce fac le tin sau le returnez? :scarpin:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...