Jump to content

Filtru Cafea

Shenck

Recommended Posts

Eu am avut pe vremuri un filtru de cafea fara nici un fel de termostat. Toata schema electrica includea o rezistenta montata de o teava de apa, amandoua fiind lipite de placa pe care se aseaza cana si un intrerupator. Asta era tot. Si cred ca si acum e cam la fel la filtrele simple.

• 7 months later...

Bre nene Shenk ti-ai rezolvat problema? Uite, am un sfat pentru tine: daca vrei sa bei cea mai adevarata cafea (esspreso) din TARA (crrede-ma stiu am fost sofer de TIR) o bei la popasul dinspre Rm. Valcea spre Sibiu e pe dreapta dupa ce treci Oltul inainte de prima curba. Te duci la tanti de la bar sii ii zici ca esti sofer de TIR, ca ti-e somn si ca vrei "o injectie". Costa 6 ron (un esspreso costa 2 lei parca) are cam 60 ml dar crede-ma ca daca nu stai bine cu inima acolo mori :)

Eu am patit-o noaptea, crapam de somn si mi-a zis seful de autocoloana de pontul asta. Dupa ce am luat "injectia" n-am mai clipit pana la Baia Mare. Parca mi se lipisera pleoapee de arcada. =)) Asa ca daca vrei sa vezi ce inseamna putere cofeinei ia "injectia" de la popasul ala daca ai drum pe acolo. :) )