steph Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 In dimineata asta in jur de 5 pe la balotesti vreo 3 sau 4 masini pocnite in lant. Cam naspa inceput de an. Link to comment
mkt Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Salutare! @LYM Tramvai vs automobil 1-0 ...sa zicem ca tramvaiul si-a exercitat dreptul de a lovi orice intalneste in drumul sau... (am simtit pe pielea sau..din fericire tabla familiei un incident de gen...in care desi poate sa opreasca...are chiar statie ...el nu vrea...). Bafta multa..si pastrati distanta ...cel putin eu asta am invatat... Link to comment
drooopy Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 (edited) Taicamiu a avut un accident usor el fiind tamponat in stanga spate. acum cei care sunt din iasi si cunosc Bulevardul Poitiers cunosc ca este un singur sens de mers accesibil. Tata a facut stanga si trecuse cu 3 sferturi de masina cand unu a venit cu viteza din spate. Acum problema este ca vinovat a cazut tot taicamiu pe motiv ca nu s-a asigurat. Din pacate a si semnat procesul verbal. Ce ar putea sa faca? Se poate face o contestatie sau ceva de genu? MS. pt. ajutor PS: atasez si un desen in paint. masina rosie fiind a lui taicamiu iar cea din care pleaca sageata e cea care l-a lovit. Edited January 3, 2007 by drooopy Link to comment
Bel_Ze-but Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 (edited) Parerea mea este ca e greu sa mai poata face ceva, avand in vedere ca : 1. A semnat , recunoscand fapta , banuiesc -procesul verbal si 2. Trebuia in mod clar sa acorde prioritate si sa se incadreze pe prima banda (daca , in mod evident aceea era ocupata de masini parcate , trebuia sa-si ia toate masurile pt. a realiza manevra in siguranta(in plus , pt. intoarcere, teoretic trebuia sa opreasca, etc.) Singura sansa ar fi sa faca contestatie daca are un martor care sa confirme ca cealalta masina nu se vedea in momentul angajarii in manevra, iar dintr-un motiv sau altul (gen ocolire sau oprire pt. evitarea unui pieton) a franat puternic, moment in care din spate a venit celalat cu viteza foarte mare (aici i-ar trebui si o expertiza tehnica pt. stabilirea vitezei...) Daca i-a luat carnetul (pt. neacordare de prioritate) poate ar merita efortul, desi sanse mari nu sunt. Daca nu, las-o asa. Edited January 3, 2007 by Bel_Ze-but Link to comment
BogdanG Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Acum 2 ore m-am intors de la Tulcea, a fost jale pe drum . Mai multe masini 4x4 in sant, tamponari, parbrize sparte de craci de copac . Aveti grija cei care mergeti prin tara zilele astea, asa prapad nu am vazut de ani de zile . Pe A2 ma lua vantu ca pe frunza Link to comment
drooopy Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Parerea mea este ca e greu sa mai poata face ceva, avand in vedere ca : 1. A semnat , recunoscand fapta , banuiesc -procesul verbal si 2. Trebuia in mod clar sa acorde prioritate si sa se incadreze pe prima banda (daca , in mod evident aceea era ocupata de masini parcate , trebuia sa-si ia toate masurile pt. a realiza manevra in siguranta(in plus , pt. intoarcere, teoretic trebuia sa opreasca, etc.)Singura sansa ar fi sa faca contestatie daca are un martor care sa confirme ca cealalta masina nu se vedea in momentul angajarii in manevra, iar dintr-un motiv sau altul (gen ocolire sau oprire pt. evitarea unui pieton) a franat puternic, moment in care din spate a venit celalat cu viteza foarte mare (aici i-ar trebui si o expertiza tehnica pt. stabilirea vitezei...) Daca i-a luat carnetul (pt. neacordare de prioritate) poate ar merita efortul, desi sanse mari nu sunt. Daca nu, las-o asa. Poate sunt prea mic si de asta nu m-am prins. Batranul vroia sa intre in curtea unui centru comercial sau ce o mai fi ala facand la stanga. De pe sensul opus era o masina la mare departare si avea timp sa treaca. Dar din spate venea asta de l-a pupat in dos. Din cate stiu eu nu ar fi trebuit sa il depaseasca prin dreapta daca avea loc sau sa opreasca? Pe acea strada este linie dubla continua ea fiind taiata doar in dreptul portilor acelui "centru comercial" Link to comment
Bel_Ze-but Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Dar din spate venea asta de l-a pupat in dos. Scuze, am raspuns fara a ma uita atent la desenul postat de tine (citisem inainte de interventia ta ulterioara). Ai perfecta dreptate. Chiar sunt curios cum de l-a scos vinovat pe tatal tau si f. mirat ca el a fost de acord... Daca are timp si martor s-o puna de o contestatie. Link to comment
ileana Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Aseara, in jur de ora 18, plecam de la munca. Parbriz umed, cu zapada pe la baza, usor aburit prin interior, intuneric in parcare. Am uitat ca o lasasem cam aproape de o teava de circa 1m inaltime. Am luat virajul prea in scurt si m-am "frecat" de teava. Rezultate surprinzatoare. Papa2 se pare ca ami fost lovit in acelasi loc, fiindca tabla, mai bine zis chitul a crapat ca un plastic casabil. Nu sunt prima care ma lovesc de teava aia, azi dupa fotografie, a disparut. Link to comment
Tommy Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 .. si m-am "frecat" de teava. Rezultate surprinzatoare. Papa2 se pare ca ami fost lovit in acelasi loc, fiindca tabla, mai bine zis chitul a crapat ca un plastic casabil. Pai stiam de la Moeciu, ai cam 4-5 mm chit. Dar doar acolo pe portiera dreapta ai. (A dat cu aparatu' Ovi. Surprinzator.. dar Zmeu nu avea deloc ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Cum nu aveam? Imposibil! Link to comment
Tommy Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Pai tu n-ai schimbat reperele cu totul? Ia toarna repede ce-ai schimbat Link to comment
ileana Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Pe dreapta e lovitura. Eram parcata cu spatele la gard, cu fata spre iesire. Link to comment
SORAN Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 Logan rasturnat. Nu stiu daca avea 200km... Link to comment
VAXXi Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Pfui, da' i-a dat-o detalii despre ce s-a intamplat exista ? Link to comment
LYM Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Probabil a vrut sa verifice daca testul elanului se aplica si la MCV Anyway, sad S"> Edited January 6, 2007 by LYM Link to comment
Mircea Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Dauna totala in mod clar... Soran, poti spune cat a trecut dintre momentul accidentului si momentul fotografiilor? Link to comment
SORAN Posted January 6, 2007 Author Share Posted January 6, 2007 Ai vazut rugina...banuiesc ca de aia te intereseaza...sincer nu stiu sigur dar in mod cert sunt minim 3 saptamani de cand sta masina. Detalii despre accident nu stiu nici eu. Link to comment
Mircea Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Da, de-aia intrebam. La cel de la mine de la munca a aparut rugina in circa 5-6 zile. Link to comment
LYM Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Pai si crezi ca pe o Nubira lovita ar fi altfel ? Link to comment
Mircea Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Am usa lovita de o saptamana, a sarit vopseaua dar nu se vede rugina... Link to comment
icet Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Loganul ala,ca si mai multe masini de altfel,se pot viziona in fata la service-ul AMG.Si cam a trecut ceva vreme de cand e masina busita...eu o stiu cam de 2 saptamani.Poleiul a fost cauza accidentului. Edited January 6, 2007 by osirus Link to comment
Tommy Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Am usa lovita de o saptamana, a sarit vopseaua dar nu se vede rugina... Cam spre 2 saptamani a aparut si la Cielo cand il lovisem (5 cm aripa stanga fata). Credeam ca nu o sa apara asa curand.. dar a aparut. Tot asa, la o saptamana inca se tinea bine Link to comment
vio.p Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 A pierdut controlul in viraj . Link to comment
Mircea Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 http://www.protv.ro/filme/masina-unui-echi..._file=9718#9718 Le doresc celor care nu dau prioritate ambulantelor sa aiba nevoie de ele... Link to comment
mike.omega Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Azi de dimineata un Kalos Sedan(taxi) s-a infipt intr-o bordura de beton, ceva de 30x30, mareee! de la intrare din Palazu Mare(cartier anexa CT). Din treacat, pacat ca n-am avut camera foto dupa mine, am observat airbag-ul sarit, capota, aripi, spoiler, faruri stricate. Cred ca si lonjeroanele nu sunt intregi. Cel mai probabil si avarii la AC si la sistemul de racire, curgea ceva sub masina si nu era ulei Pe lista ar mai fi o janta si un cauciuc. Fara victime Link to comment
Recommended Posts