steph Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Am mai atasat o poza ok si o poza cu masina "vinovata". Aripa care se vede era deja pe jos iar capota era inchisa la maxim. Am avut un mare "noroc" pentru ca m-a lovit cred in cel mai rezstent colt al matizului. Link to comment
cuisor Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 (edited) Cteva poze cu un accident intamplat pe linia tramvaiului 41, pe la mijocul lunii febr...mai mereu sare cate unu gardul..nush cum reusesc, dar sper sa nici nu aflu. PS prima poza este facuta atunci cand incercau sa scoata masina buclucasa dintre liniile de tramvai. Edited April 17, 2007 by cuisor Link to comment
CristiP Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Tocmai ce am primit pozele pe e-mail, accident la Praktiker Link to comment
andreis Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 (edited) Accident, ieri, in cartierul Zorilor in zona Spitalul de Recuperare, un opel facut praf, se zice ca ar fi avut viteza f mare, a intrat pe contrasens si-a ajuns intr-un tir. Edited April 18, 2007 by andy Link to comment
hawkeye Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 De cate ori s-o fi rostogolit de avea var/vopsea pe toate geamurile si pe tot interiorul? Link to comment
CristiP Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Nu vreau sa ma gandesc cum aratau si pasagerii. Link to comment
EM!L Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Cred ca de la impact au sarit capacele la var/vopsea! Daca se rosogolea masina...arata mult mai rau! Nu ca acum ar arata bine! Link to comment
Brainiac Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Cu siguranta masina aia nu s-a rostogolit. Probabil ca in urma impactului frontal, asa cum zice si Emil, capacele de la bidoanele alea au sarit, iar vopseaua impreuna cu ele. Iar pasagerul/pasagerii cred ca arata/u cam ca Yeti... P.S. masina aia oricum e compromisa in totalitate, in caz ca are CASCO intra la dauna totala fara discutii. Link to comment
closchkutza Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Din pacate si din lipsa mea de atentie(90% din vina) coroborata si cu lipsa de reactie a "victimei"(10% din vina) ma vad nevoit sa postez si eu aici. Ieri dimineata in parcarea Gameloft: Intru in parcare, vad un loc cam ingust, imi zic ca trebuie sa mai fie si mai incolo(la noi parcarea este o curte unde de o parte si de alta a caii de acces parcheaza oamenii masinile; calea de acces are latimea cat cea a 2 si jumatate), o parcurg 3 sferturi si apoi ma hotarasc sa dau inapoi pentru ca sa parchez in primul loc vazut. Zis si facut. Incep sa dau inapoi pe langa masinile parcate pe partea dreapta, cu ochii in oglinda din dreapta cand la un moment dat aud un claxon scurt si apoi "buff!" Explicatia: in lateralul meu se afla un Logan, al carui sofer m-a vazut ca dau inapoi, a oprit in mijlocul drumului, crezand ca nu o sa vin pana la el si ca o sa parchez mai in fata lui si a stat si s-a uitat la mine cum vin spre el. A claxonat doar cand am ajuns la jumate de metru de el..si atunci era prea tarziu. Rezultatele se vad in poze. De asemenea, amenda 156RON/78RON in 48h si 3 puncte penalizare. Loganul nu are decat bara un pic deplasata, zgariata destul de rau si semnalizatorul ciobit. Temerea mea este: se mai poate indrepta in asa fel incat sa nu se vada ca a fost lovita, ma refer la aripa, sau trebuie neaparat taiata bucata aia si sudat alt colt? S"> Edited April 20, 2007 by closchkutza Link to comment
Mircea Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Se indreapta si se chituieste, dar n-o sa mai fie ca noua Link to comment
closchkutza Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) De asta imi este si mie frica . Uff, imi vine sa-mi dau pumni in gura! A naibii bara s-a tinut "cu dintii" de aripa aia din spate! Edited April 20, 2007 by closchkutza Link to comment
uskt2005 Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) La cum se vede aripa din poza 2 ar trebui schimbata, are cuta prea urata pentru a mai fi indreptata, iar bara deasemenea trebuie schimbata Vopsea pe calculator si e ca noua (asta in functie si de meseriasii care iti lucreaza la masina) Edited April 20, 2007 by uskt2005 Link to comment
EM!L Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Nu se schimba aripa pt. ce are el acolo! Daca gaseste un meserias bun o aranjaza bine! Ca nu mai iese ca nou... e adevarat si asta, dar mari difernte nu o sa fie! Link to comment
steph Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Am luat si eu masina miercuri de la reparat. A iesit binisor dar ca noua nu mai e. Orice ai face un mic luft undeva tot ramane. Edited April 20, 2007 by steph Link to comment
closchkutza Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Da steph, dar tu nu ai avut decat bara lovita, la mine aripa aia este destul de urat indoita. Nu prea vreau solutia cu pus alta aripa din cauza sudurii si a ruginei care o sa se formeze acolo unde a fost sudat. Bara nu ma intereseaza, nu sunt stresat de ea, oricum aia se schimba. Edited April 20, 2007 by closchkutza Link to comment
steph Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Aripa eu zic ca se indreapta si o sa arate ok. In schimb, prinderile barii nu o sa mai fie perfecte si de acolo apar imperfectiunile. Oricum, macar astea sa fie singurele accidente Link to comment
mihai72ro Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 "Unul din copii din parcare a sarit ca un ninja in aer incat nici nu mi-am dat seama ce e initial" M-au luat FIORII citind acest rand...am si eu copii si NU VREAU SA MA GANDESC cum a fost... Link to comment
Alinutz Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 (edited) Dupa raliul organizat la Bucovat (Craiova) au aparut si primele accidente ale impresiei "si eu pot fi sofer de raliu" http://img405.imageshack.us/my.php?image=22042007007df9.jpg http://img295.imageshack.us/my.php?image=photo0402dc9.jpg http://img295.imageshack.us/my.php?image=photo0400eo2.jpg Edited April 23, 2007 by Alinutz Link to comment
downlaw Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 sa mai scriu si eu ca m-am pupat cu un tir?de fapt el m-am pupat pe mine si m-a lasat fara usi pe stanga,geam si oglinda...pozele in curand ca nu sunt prea happy Link to comment
EM!L Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Dupa raliul organizat la Bucovat (Craiova) au aparut si primele accidente ale impresiei "si eu pot fi sofer de raliu" Au mai fost cateva ... oricum minore in comparatie cu VW asta... un Olticit care a intrat in sant la 2 din cele 3 ture, un alt VW ce avea capota indoita, o Dacie cu motorul spart Link to comment
Alinutz Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Inca un accident destul de urat asta-seara in Craiova, chiar in centrul orasului, jos la universitate, pe Calea Bucuresti, un Audi a facut praf un Fiat cu ... rromi, care nu au acordat prioritate. Pozele sunt facute cu telefonul, o calitate execrabila, dar asta e Au venit 3 salvari. In masina erau 7 rromi, toti au avut rani. Cred ca cel din dreptul usi, era inconstient, intins pe trotuar. Audi a avut peste 120 iar Fiat-ul este infundat mai bine de jumatete de metru in spatele stalpului central, chiar daca din poza nu se vede. Audi-ul in schimb a reusit sa-si sparga motorul (era numai ulei pe jos) si de la locul impactului, pana la locul unde a oprit erau mai bine de 25m ... Link to comment
CristiP Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Azi dimineata la ora 09:00 eram pe strada Trotusului (paralela cu Caraiman-Pta Domenii) si vroiam sa fac stanga pe Bd.ul Mihalache, acolo este semn de cedeaza trecere, cand sa intru in intersectie am observat ca masinile de pe ambele benzi erau stationate la semafor. Asadar am intrat in intersectie, in dreptul benzii a doua si la intrarea pe linia de tramvai am observat ca le-a dat verde (masina din banda I se pusese in miscare), pe linia de tramvai a venit un domn cu viteza, nici nu prea a apucat sa franeze si m-a lovit in lateral stanga spate. ("> Am fost la politie pe Grivitei si m-am ales cu permisul suspendat pe o luna, 3 puncte penalizare si amenda 234/117 RON. Agentul a decis ca a fost culpa comuna (sunt de acord cu asta), fiecare isi repara masina pe banii lui, am casco la Asiban, sper sa o rezolv cat mai repede si sa nu ramana prea multe semne. Domnul care era un cetatean strain la volanul unui Peugeot 407 s-a ales cu 3 puncte si amenda de 156/78 RON Pe autorizatia de reparatii scrie asa: portiera stanga spate-infundata, prag stanga spate-infundat, de verificat stalp mijloc+aripa stanga spate, mai tarziu am observat ca s-ar fi marit spatiu dintre porbagaj si aripa. A fost un soc destul de puternic pe care cred ca daca nu aveam centura il simteam si mai bine, doar umarul se resimte de la centura. Rezultatele accidentului se vad mai jos. Link to comment
Mircea Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 E nasoala intersectia aia... mai ales daca vrei sa faci stanga, sunt cate 3 benzi pe sens si tramvaiul. Eu evit sa fac stanga acolo, prefer dreapta si apoi fac o intoarcere. Bine ca nu te-a prins pe usa ta. Link to comment
Bel_Ze-but Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 m-am ales cu permisul suspendat pe o luna, 3 puncte penalizare si amenda 234/117 RON. Pai daca ti-a suspendat carnetul (de fapt ti l-a ridicat in vederea suspendarii) cum ti-a mai dat si 3 puncte penalizare ? Se poate si asa ? Adica daca ti-l suspenda trei luni si-ti mai dadea prin cumul alte 14 puncte erai pieton jumatate de an (aproape?) Link to comment
steph Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Cristip> Tinanad cont ca si eu am avut 2 evenimente in zona unde o ai si tu lovia am studiat destul de bine luftul de la portbagaj. A plecat un pic aripa, se vede la imbinarea cu bara spate. In zona stopului asa sta haionul la matiji. Link to comment
Recommended Posts