costinel Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Am revazut si eu reportajul de pe ProTv...se indreptau spre Ramnicu Valcea - asa a declarat Politia Rutiera, nu catre Craiova. Si intradevar, zona aceea este ultimul km al Centurii ... practic mai avea acea curba la stanga si dupa 500 m ajungea in sensul giratoriu care te scoate catre Curtea de Arges, respectiv Ramnicu Valcea. Totusi, pana la acea curba ai limitare de viteza, numai stiu exact cat, dar soferita fie nu a observat, fie nu a interesat-o. Edited July 15, 2009 by costinel Link to comment
Dj_Dark Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Cred ca stiu curba aia, e foarte nasoala. Se vine cu viteza de pe autostrada si te surprinde. LE. Deci e aceea de care vorbesc si eu. Eu am intrat tare dinspre Ramnicu Valcea si a fost la limita. Am franat violent si am reusit sa o efectuez insa pentru asta am avut nevoie de ambele benzi. Edited July 15, 2009 by Dj_Dark Link to comment
costinel Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Dj-Dark: ai perfecta dreptate, e o curba destul de nasoala, la 90 grade. Tocmai d-aia are si limitare de viteza, ca vii tare de pe autostrada si daca nu esti atent, ai zburat de pe sosea. Link to comment
Dj_Dark Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Pentru aia ar trebui avertizoare de curba deosebit de periculoasa. Alea sunt mai mari si le vede oricine. Link to comment
Den Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Aceeasi curba m-a luat si pe mine prin surprindere prima oara,ai dreptate, niste panouri de avertizare mari ar face soferul mai atent,dar mai e cale lunga pana acolo. Edited July 15, 2009 by Denied Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ah, acum inteleg. Da, e nasoala curba aia. Ar trebui si semnalizare in asfalt, cum e pe Valea Oltului inainte de curbele periculoase. Link to comment
Den Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Pe asfalt,suspendate,cat mai multe si din timp in zone periculoase..poate,poate salvam viata unui sofer mai inconstient si a celorlalti din jur bineinteles.Din pacate abia dupa ce se intampla mai multe nenorociri in sir se aplica si aceasta metoda. Edited July 15, 2009 by Denied Link to comment
Satori Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Aceeasi curba m-a luat si pe mine prin surprindere prima oara,ai dreptate, niste panouri de avertizare mari ar face soferul mai atent,dar mai e cale lunga pana acolo. Nu vrei si un pitic mic negru care sa sara in masina sa apese frana pentru tine? Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Pai atunci ar fi bine sa nu mai semnalizeze nicio curba. Link to comment
Den Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Inteles gresit..doar m-a surprins curba in sine.Nu am avut nevoie de nici un pitic mic si negru .Poate ca vreodata o sa am nevoie de pitic,dar atunci nu a fost cazul. Link to comment
hepea Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Nu vrei si un pitic mic negru care sa sara in masina sa apese frana pentru tine? Nope, doar semnalizare corespunzatoare. Link to comment
martiz Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Dar pe acea portiune stiu ca viteza este limitata la 80km/h. Ma insel? Link to comment
wsc Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Stau si ma intreb: Oare cum reuseste Satori sa se violeze singur? Link to comment
Satori Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Este limitare de viteza acolo. Ce mai vreti in plus? Daca ati respecta limitarea de viteza, nu ati avea nici o problema. Sau vrei sa existe un semn sub ea "asta chiar e pe bune"? wsc, si? Reusesti sa iti raspunzi? Gluma e buna, foarte buna. Daca as da mai mult de o flegma plictisita pe tine ti-as si raspunde. Ah, asta mi-a adus aminte de idiotii care o ard cu 130-140kmh inainte de intrarea pe A2 imediat dupa panoul informativ cu limitele de viteza pe autostrada... ei cred ca e limitarea de viteza pe aceea zona. Si uite asa se infig in sensul giratoriu de la adevarata intrare pe autostrada si apoi dau statul in judecata. Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 La cate panouri aiurea sunt peste tot, uitate de constructori sau limitari in mijlocul campului ca sa poti opri pe la vreun han, ar trebui pus unul mare cu " E pe bune, franati, ba!". Ar merge mai bine decat platitudini de genul "Condu cu atentie, familia te asteapta acasa!". Link to comment
hepea Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 In conditiile in care au murit cel putin 2 oameni cred ca ar trebui ceva mai mult. Link to comment
Tommy Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Nu stiu ce mama naibii trebuie sa scrie, eu indiferent ca vad 30 sau 130 tot casc ochii, cine merge blindness si mai tare decat poate opri in raza vizuala, sa si-o asume. Link to comment
Satori Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Oricate semnalizari ai pune, tot se gaseste un wc de sofer neatent sa isi rupa gatul (si semnul tau). Avea limitare de viteza. A ales sa o ignore pentru ca lucra in sistemul de injustitie si scapa in cazul in care era prinsa de radar. A primit o lectie interesanta. End of story. Link to comment
hitman Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Aici e si accidentul inregistrat video Cred ca daca nu era santul ala scapau. Oricum impactul cu pamintul pare a fi mai mult lateral intr-o prima instanta. Impactul lateral poate fi mortal chiar si la viteza mica. Edited July 15, 2009 by hitman Link to comment
Satori Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Corect. Deci, de data asta, trebuiau sa faca un drum pe directia inainte ca sa aiba unde iesi idiotii care merg prea tare, fara centura, fara sa se uite pe unde, cu 3 copii in masina... nu? Link to comment
Tommy Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ce idioata.. cat mama dracului avea? Mie imi pare minim 150, dar ma rog.. filmul e inselator. Link to comment
Dj_Dark Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Avea foarte mult. Faci comparatie cu masinile de pe sensul celalat care se vad putin in filmulet. Din pacate impactul initial a fost direct pe plafon, nu avea cum sa scape. PS. Am uitat sa precizez, la patania mea era noapte si nu am vazut nimic altceva decat bordurile de care am trecut centimetric pe frana. Oricum au fost rare cazurile in care am fost surprins in halul ala. Nu contest viteza peste limita pe care o aveam insa totusi... Edited July 15, 2009 by Dj_Dark Link to comment
tolin Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 ... Mie imi pare minim 150 ... Dar curba aceea nu se putea lua cu 150 cand ai doua benzi libere ? Link to comment
Esperatul Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Mda, atentie, femeile exista in trafic. Link to comment
Salex Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Dar curba aceea nu se putea lua cu 150 cand ai doua benzi libere ? Ba da ... Insa numai cu un Lamborghini sau ceva la fel de jos. A, plus ceva experienta in taiatul curbelor. O chestie ma tot pune pe ginduri. Nu am mai trecut din Ianuarie pe acolo insa sint aproape 100% sigur ca exista si niste bumpere inainte de curba pe sensul Bucuresti -> Rm. Valcea. Ma rog, nu chiar bumpere cum gasim prin orase, ceva mai mult de genul unui strat mai gros de vopsea. Restrictie si avertizare exista cu siguranta. Link to comment
Recommended Posts