Jump to content

Accidente... vazute sau suferite

SORAN

Recommended Posts

La Logan air-bagul se decupleaza manual dintr-un comutator de pe lateralul bordului(intre bord si usa din dreapta) si nu are treaba daca este cuplata sau nu centura.Eu unul nu-l decuplez niciodata ca e incomod sa tot cuplez si decuplez manual mai ales ca trebuie sa cobori din masina pentru manevra.

Edited by danutza

Astazi am comis-o... Ma-ntorceam spre casa - de fapt mergeam spre polivalenta- si pe la universitate un nene cu logan feislift a oprit. Viteza n-aveam, distanta era destula, dar nu suficienta pentru a ma opri. Dar m-am oprit, in spoilerul lui. Mi s-au blocat rotile (nu am calcat frana ca dobitocul, nu m-am speriat) pur si simplu au inghetat pe asfalt - anvelope de iarna.

Pagube: la el spoilerul spart, crapat rau si infundat; la mine suportul de numar rupt si cateva zgarieturi (fagurele);

Maine dimineata asigurari si alte prostii.

Din nou, pieton luat la tinta pe trecerea de pietoni in timp ce traversa regulamentar .

Si plusez, in urma cu cca. 30 minute, in zona Mall Vitan, 2 echipaje de Politie faceau masuratori si poze unui taxi in vecinatatea unei treceri de pietoni. Taxiul nu era avariat grav ceea ce ma face sa cred ca, din nou, a fost vorba de acrosarea unui pieton.

Inca una si gata: MOSul a fost usor sters ieri de un coleg grabit care s-a "refugiat" din fata traficului de pe Iuliu Maniu in bandourile laterale stinga. Din fericire, avarii minime insa momentul a fost prost

:) ) good one.

Ala din fata dubei opreste fara vreun motiv aparent, mitshubishiul franeaza dar nu ii mai merg toate stopurile, motociclistul franeaza violent... si babuta o ia. :rolleyes:

Nu inteleg insa de ce statea in plasa suv-ului.

irelevant.

Ma asteptam sa-l pocneasca careva din spate. Avea o gramada de timp sa schimbe banda.

asta e culmea. Pana la urma o fi vinovat motociclistul. Cine te obliga sa schimbi banda daca franeaza cel din fata? Sau afirma ca e mai sigur? Nici macar n-a fost o frana prea brusca

Edited by lucian107416

irelevant.

asta e culmea. Pana la urma o fi vinovat motociclistul. Cine te obliga sa schimbi banda daca franeaza cel din fata? Sau afirma ca e mai sigur? Nici macar n-a fost o frana prea brusca

Nu a zis nimeni ca e vinovat. Tu stii sa citesti sau raspunzi din fundul neuronului?

• Like 2

Evident ca cea care l-a pocnit e vinovata.

Nu numai. Vinovata este prin faptul ca nu a fost atenta la drum. Faptul ca celui din fata se aprind sau nu stopurile da frina, pe mine unu mai putin ma intereseaza, dat fiind ca cel din fata mea poate opri aproape de zero in frina de motor, unde avertizmentul frinarii este intirziat.

Era un banc vechi cu Bula, devenit referinta. Trebuia sa treaca mai multe probe, printre care sa rupa laba unei leoice si apoi sa reguleze o baba. Dupa ce iese din cusca leoaicei, Bula intreaba foarte hotarat: "unde-i baba, sa-i rup laba ?"

• Like 5

Nu inteleg insa de ce statea in plasa suv-ului.

Depinzand de stat, stii prea bine, nu ai voie sa schimbi banda prea brusc ca ti-o iei pentru wreckless.

Pe de alta parte, in dreapta avea masina (se vede oprita dupa). In stanga nu m-am uitat.

Ceva ma face sa cred ca nici printre benzi nu are voie in statul in care e asta.

Oricum, "nu a patit nimic", titlul cu care a aparut filmuletul peste tot, e o afirmatie hazardata. Daca a ramas in picioare nu inseamna ca nu a patit nimic.

Nu a zis nimeni ca e vinovat. Tu stii sa citesti sau raspunzi din fundul neuronului?

Oh, doamne, ce interesant! Tu esti foarte spiritual sau doar mi se pare mie?

Cand franezi , franezi. Nu sari peste 2 benzi in POSIBILE manevre de evitare a aluia care vine sa te loveasca din spate. Uita-te la ce replica am raspuns, desteptule, apoi poti sa-ti umfli muschii cat vrei. Mai bine ai incepe cu o lectura despre neuroni, ca e cam vaga reprezentarea ta mentala asupra lor. Oricum, cred ca ar trebui sa te intreb eu:

Tu intelegi ce citesti? Sau iti place doar sa te auzi urland ?

Edited by lucian107416
  • Like 5