DGT Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Mai se poate, ce sa zic. Eu am avut accidentul in 2005. Daca au schimbat sistemul,nu stiu,poate fac RCA doar la cele ce ies mai des? Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Compilatie de "accidente" de la rusi, cu pietoni vanatori de recompense banesti http://englishrussia.com/2012/10/10/bumper-crime-in-russia/ Link to comment
augustinionut Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Offtopic: next target: DVR. Link to comment
VAXXi Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Mda. Da' la rusi pare sa fie ceva aparte, oricum Inca unu', unde se vede cum actioneaza karma: Link to comment
BZN Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Eu am remarcat faptul ca terminatia parapetului e "ingropata" in drum. Daca era la noi, nu mai scapa asa ieftin. Link to comment
VAXXi Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 La noi se rezolva ca nu mai e parapet deloc ... Si-nca una pentru speriat posesorii de Matiz: http://www.youtube.com/watch?v=tNjHnF2khKE Link to comment
BZN Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Se vede de la o posta ca-i facatura. Animatie. Link to comment
cristiangabi Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Accident Baba Novac Constanta; in aceasta intersectie este un accident in fiecare luna. Link to comment
cristiangabi Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Aceeasi strada, urmatoarea intersectie, azi: Link to comment
danutza Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Tu nu mai circula pe acolo. Nu vezi ca-i periculoasa strada aia. Link to comment
augustinionut Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Multumita strazii nemarcate am sarit la trambulina intr-o curba de pe langa Moldovita. Trambulina se continua cu drum de tara. Norocul meu. Ghinionul drumarilor:sa-i foot. Link to comment
Mircea Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Bdul Bucurestii Noi, intersectie cu Soseaua Chitilei, una bucata baiat destept da blana din Soseaua Chitilei sa intre catre Jiului si ia in plin o autoutilitara mica pe care o infige in marginea opusa a drumului, ranind grav ambii pasageri... Link to comment
VAXXi Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Inca unu' de la rusi... astia abia acum au primit Carmageddon in magazine, sau ce ? http://www.liveleak.com/view?i=442_1350878533 Link to comment
Corneda Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Stai sa dea si de Carmegeddon 2 si 3, atunci distractie . Dupa cate se pare si-a uitat franele acasa sau undeva pe drum Link to comment
adrian_r5 Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Pina atunci una reala de la noi ... tot cu rusi - Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei Link to comment
papie Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Eu tin cu dintii si aplic: nu alerg pe trecerea de pietoni si traversez doar dupa ce m-am asigurat ca autovehiculele (soferii) care se apropie mi-au inteles intentia aka incep sa franeze. Aceste reguli cred ca sunt predate (inafara de cele spuse de parinti) din clasa intai. Nu vreau sa inculp sau sa disculp pe nimeni (clar, masina circula cu viteza prea mare pt. acea zona) dar aici se ajunge la vorba "mori cu dreptatea in mana". Link to comment
Dj_Dark Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Nu e primul accident grav ce se intampla acolo. Pariu ca o vor semaforiza si pe asta. Link to comment
Wolfman Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Mda, mi-aduce aminte de "gazela" de vreo 16-17 ani ce mi-a aparut din spatele unui camion (ce se deplasa din sens invers), butonand la greu un telefon pe o trecere de pietoni din Busteni... Stiu doar c-am dat in frane cu disperare de mi-a zburat tot prin masina, fiica-mea sub scaun, etc; aveam vreo 30-40 maxim si am oprit la 2 metri de ea, noroc cu gumele Michelin de 225/17" si cu asfaltul uscat in zona aia... Am ajuns sa ma feresc ca de naiba de banda 1 prin oras, nici nu stii cum iti sare vreun zevzec de pe trotuar in fata, am observat multi care se arunca pe trecere fara macar sa arunce o privire in stanga... Link to comment
Dj_Dark Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 (edited) Pai "daca sunt pe trecere" ? Nu mai conteaza nimic altceva, ei "sunt pe trecere". Si fatuca de mai sus tot "pe trecere" a fost... La fel, nu neg vinovatia soferului, se vede clar faptul ca viteza lui este mai mare decat "media", cine cunoaste zona circula cu atentie, insa nu suport genul de gandire "sunt pe trecere", o siti prea bine, nu o mai exemplific. Am o singura vorba pentru ei: "pariezi cu viata ta ca eu pot opri pana in trecerea aia?". Gandirea este similara cu a unor motociclisti in preajma masinilor, si a unor automobilisti in preajma tirurilor, autospecialelor, microbuzelor...etc. Tot ceea ce conteaza in toate cazurile enumerate mai sus esta ca daca ala mai "mare" face o miscare neinspirata din varii motive, TU, ala mai mic esti cel care sufera. Restul e can-can. Edited October 23, 2012 by Dj_Dark Link to comment
Englishman Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 A traversat ca vita. Punct. Link to comment
augustinionut Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Oarecum oftopic: exista claxon cu zgomot de franare pe asfalt? Da' franare dinaia crancena, sa le sara inima din chept la astia de traverseaza ca vita. Link to comment
VAXXi Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Pai de ce nu ? daca nu exista, iti faci, Claz avea unul programabil Inca una de la rusi ... cand esti hotarat sa faci X1 din X5: Link to comment
sebian Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 http://romanikatube.ro/mika-romanika/vezifilm/408/mika-romanika/femeia-la-volan-accident Link to comment
Recommended Posts