bybulu Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 CE SERVICE DAEWOO IMI RECOMANDATI???ADRESA SI NR. DE TELEFON DACA PUTETI SAU DACA CUMVA STITI NR. DE TELEFON DE LA CEI DE PE PLEVNEI Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 1. Nu mai scrie cu litere mari. 2. Completeaza-ti locatia. 3. Nu mai scrie mesaje unul dupa altul - foloseste functia "Editeaza" cand e disponibila. 4. http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1075 Link to comment
DANNY WOO Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Asta e ultimul lucru la care te astepti cand conduci un Matizel!!! Link to comment
van den plas Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Sper ca nu statea nimeni pe locul din dreapta. Link to comment
ticolino Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Aseara, pe la 18:45, la podul ciurel. Masina din imagine (spre rusinea mea, nu cunosc marca/modelu, as zice un vw vento vechi ) a avut ideea mareata sa intoarca in loc interzis (e semn mare de intoarcere interzisa) repede-repede, inaintea tramvaiului, ca e ultima sansa ! S-a auzit o busitura si masina a fost tarata vreo 10m. Nu au fost victime, desi am vazut niste pete rosii pe jos. Se pare ca era silicon , ca pe cei 2 din masina i-am vazut iesind fara probleme. Mai erau si niste scule intinse pe jos. Din pacate mi s-au descarcat acumulatorii imediat dupa prima poza ("> Pe partea cealalata era mai interesant, era infundata vreo 30-40cm. Link to comment
Mike1 Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 fftopic: Este (sau mai bine zis, era) un Reno 21 Nevada Link to comment
aztec Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 accident urat asta seara in statia de troleu din fata universitatii am vazut o dacie ce intrase pe trotuar chiar in statia d troleu.. se pare ca au fost si raniti, politia ce facea poze, am auzit ca au trecut si vre-o 3 salvari, o sa ma uit la "obositor" ca filmau pe acolo... nici sa astepti troleul nu e sigur Link to comment
ileana Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 la stirile de pe protv...cica erau doi soferi beti...faceau raliu..nici un mort...parca 3 raniti dusi la spital Link to comment
totti Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Aseara, aprox. 19:30 pe Mihai Bravu in dreptul spitalului Victor Babes, un berbec cu o Dacia Nova a incercat sa intoarca si a luat in plin un motociclist care mergea regulamentar (ce-i drept cam cu viteza) pe ultima banda. Rezultatul: l-a dat de vreo cateva ori de-a berbeleacu peste liniile de tramvai (bine ca nu circula nimeni pe-acolo), iar motorul, facut tandari, a intrat pe celalalt sens intr-un aro in spatele caruia ma aflam si eu (la vreo 50 m) Link to comment
Mike1 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 fftopic: Bravo, te poti considera un om norocos Link to comment
Yeti Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Am primit aceste poze prin email. N-am nici o informatie in plus. Poate cineva a vazut/auzit si ne poate comenta ce s-a intamplat. PS: n-am putut deschide link-ul lui maximus. daca este vorba de acelasi eveniment, imi cer scuze. Link to comment
Senna Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Am primit aceste poze prin email.<{POST_SNAPBACK}> Cursa ilegala de masini in Timisoara. Passat-ul scapat de sub control a presat un Tico parcat intr-un Mercedes de asemenea parcat. Link to comment
keluboss Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Stie cineva ceva despre accidentul din weekend de la Apusului? O dacie alba cu lamiie sifonata bine a stat pina ieri acolo? Link to comment
Lucian79 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Aseara la intoarcere din Bicaz pe drumu' european intre Cluj si Oradea am vazut un accident urat ..da urat de tot intre un Matiz si un tir VOLVO. Accidentu' s-a intamplat cu maxim 20 de min inainte de a trece pe akol'. Va dati seama cum arata Matizache daca partea stanga de la tir era varza binisor. Femeia din matiz era decedata si m-a pus draqu sa ma dau jos sa ma uit mai indeaproape ... grr ... fiarele erau imprimate in femeie exact ca si cum ai imprima forma unui cutit cald in unt. Am facut si o poza da era noapte si n-am cablu de date la telef. Nu stiu cum au reusit sa o scoata pe biata femeie de akol ca am trecut cu masina repede dinkol pina nu venea politia sa blocheze tot drumu'. Link to comment
Kali Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Aseara la intoarcere din Bicaz pe drumu' european intre Cluj si Oradea am vazut un accident urat ..da urat de tot intre un Matiz si un tir VOLVO. Accidentu' s-a intamplat cu maxim 20 de min inainte de a trece pe akol'. Va dati seama cum arata Matizache daca partea stanga de la tir era varza binisor. Femeia din matiz era decedata si m-a pus draqu sa ma dau jos sa ma uit mai indeaproape ... grr ... fiarele erau imprimate in femeie exact ca si cum ai imprima forma unui cutit cald in unt. Am facut si o poza da era noapte si n-am cablu de date la telef. Nu stiu cum au reusit sa o scoata pe biata femeie de akol ca am trecut cu masina repede dinkol pina nu venea politia sa blocheze tot drumu'. <{POST_SNAPBACK}> te rog frumos, daca poti, trimite-mi poza pe mail: kali@spt.ro. Daca matizul era albastru, atunci acea femeie era singura mea prietena... ("> Pe care am pierdut-o... ("> Link to comment
Mircea Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 si esti chiar atat de sigura ca vrei sa vezi poza aia, Kali?..... Link to comment
Lucian79 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 te rog frumos, daca poti, trimite-mi poza pe mail: kali@spt.ro. Daca matizul era albastru, atunci acea femeie era singura mea prietena... ("> Pe care am pierdut-o... ("> <{POST_SNAPBACK}> Imi pare extrem de rau ptr prietena ta .. si mai rau imi pare ca n-am apucat sa citesc decat acum postu tau iar poza am sters-o din telef. aseara ("> . Si da ... a fost un matiz albastru cu o singura femeie inauntru. Accidentu' a fost undeva in jurul orei 20.30 la vreo 20 km de Cluj .. sorry again. Link to comment
FLEX Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Cine a transmis stirea? ProTv Cluj? au arhiva? ProTVCluj: 0264.407.814/0264.407.840 Link to comment
Lucian79 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Nu stiu ..ca eu l-am vazut LIVE Link to comment
Kali Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Please, help... Vreau sa stiu ce s-a intamplat... Sotul ei este distrus... Iar eu nu-s genul care sa puna intrebari in astfel de momente. Mi-am amintit ca, acum vreo 2 saptamani, discutam despre motociclete si glumeam, spunand ca noi vom golani pe motoare, iar barbatii vor sta la cratita... Maine o voi insoti... N-am crezut ca voi ajunge sa turez motorul si pentru ea... ("> Sa planga el pentru mine, pentru ca ochii mei nu mai pot, m-am saturat sa-mi lipesc cioburile inimii... Dumnezeu mi-a luat aproape tot ce-am avut mai bun in viata... Tatal... si prietena... E crud. Si nu-l iert... @Mircea: Da, pot rezista sa vad acea poza. Am vazut si mai rau... PS: in masina erau 2 femei. Cealalta dormea, probabil, si intinsese scaunul. A scapat... Cateva coaste fracturate si ceva la splina... Dar traieste... Link to comment
FLEX Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Regrete pentru prietena ta, Kali. Se moare mult prea mult pe sosele ... Link to comment
Lucian79 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 PS: in masina erau 2 femei. Cealalta dormea, probabil, si intinsese scaunul. A scapat... Cateva coaste fracturate si ceva la splina... Dar traieste... <{POST_SNAPBACK}> 2 femei ? .. eu am trecut pe linga matiz la vreo 10 cm de el .. si era doar femeia de la volan akol decedata ..probabil ca pina sa ajung eu akol o scosesera pe cealata din el au plekat la spital cu ea. Ce pot sa-ti spun e doar ca ambele masini erau indreptate in aceeasi directie de mers (Cluj) ... tirul era cu vreo 10-15 metri mai in fata ca matizul. Usa din dreapta de la matiz era deschisa larg. M-am oprit 2 min sa ma uit si eu mai bine si era akol si soferu tirului care vorbea cu cineva iar din cate am inteles a fost vina soferitei. Acum imi pare rau ca n-am stat mai mult ..poate-ti dadeam detalii mai amanuntite insa m-am grabit sa trec repede ca urma sa vina politia si bloca drumul ... iar vreo 2-3 ore aveam ce astepta akol. Link to comment
Kali Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Nu ma pot impaca cu gandul... ("> Link to comment
van den plas Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Please, help... Vreau sa stiu ce s-a intamplat... <{POST_SNAPBACK}> Din ce au comentat la tv ,se pare ca a adormit la volan , deoarece Matizul si-a parasit fara nici un motiv sensul de mers si a intrat pe contrasens direct in TIR-ul care circula regulamentar. Din pacate cred ca foarte mult a contribuit la producerea accidentului si faptul ca cealalta femeie dormea. Link to comment
Recommended Posts