Mircea Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 asa este, eu niciodata nu dorm cand sunt pasager in masina, indiferent cat de obosit sunt... si nici nu-mi las pasagerii sa doarma, decat daca sunt copii si intotdeuna las muzica sa mearga si nu CD-uri ci radio... asta e, viata e urata de cele mai multe ori... Link to comment
Kali Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 .. acel matiz nu avea casetofon.. Maura s-a plans de multe ori.. Mergea in delegatii si i se parea ingrozitor de plictisitor fara casetofon.. Link to comment
Shenck Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 @Kali, Iti fac rost de filmul de la Antena1. E tragic Pina atunci am cerut un cadru, sa vezi daca asta e. Imi pare rau pt cele intimplate ("> Link to comment
Lucian79 Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Yap .. pot confirma ca acela e accidentu. Daca se poate as vrea si eu o copie. 5 metri mai sus este un refugiu pe partea Matizului. Link to comment
Kali Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Confirm si eu... @Shenck, te rog din suflet... Link to comment
Shenck Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Kali, am scazut un pic calitatea imaginilor + am taiat din el si am lasat strict bucata care te intereseaza. Cind ne vedem iti aduc un CD cu versiunea MPEG. Sper sa poti sa-l vezi. Matiz.WMV Link to comment
ToPser Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 da..am vazut si eu la stiri ...d-zeu s-o irte pe pritena ta Kali ... nasol accident !...ufff Link to comment
Cristaky Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Groaznic accident...Dumnezeu sa o ierte! Link to comment
Senna Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Accident cu BMW-ul seria 7 cu nr de Giurgiu. Link to comment
alx Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ioi, de unde ai pozele si cum s-a intamplat? Link to comment
pankrator Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 (edited) accidentul sa intamplat mai demult, daca imi aduc bine aminte era postat si pe forum.Cinci oameni au murit,la stiri au zis ca acul era blocat la 260. moderator: pozele prea dure pentru acest forum au fost sterse Edited October 4, 2005 by VAXXi Link to comment
zack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 ce masina a fost aia ?? da-mi si mie site-ul de pe care ai luat pozele !!!plzzz Link to comment
Mircea Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 BMW seria 7.. uita-te si pe pagina anterioara... Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 bmw seria 7, accident petrecut in august, inconstientula ala avea in jur de 250 de km/h. Asa cum am mai zis.. pacat de fetele alea (de fapt de toti cei ce au murit fara vina), cred ca unii se vor gandi de 2 ori inainte sa se arunce la inconstiente pe drumul public. Pozele, puneti-le sub forma de link. Cine vrea sa se uite se uita, cine nu nu. Link to comment
Senna Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Adica acestea. Si inca o poza de la accident care arata inca o data cat de puternica a fost tamponarea. Individul din ultima poza este probabil "marele" sofer... Edited October 5, 2005 by Senna Link to comment
sebian Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Pacata de ele, ca erau frumushele foc...individul e arabete cumva?..ca asa mi se pare ...Senna, tu de unde ai pozele? Edited October 5, 2005 by sebian Link to comment
Mike1 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Da, frumusele foc, dar cand le-am vazut si in celelalte poze de la morga am ramas... blocat , literalmente. Mare pacat, viata este un lucru atat de pretios... Dumnezeu sa le odihneasca... Link to comment
zack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 frumusetea ca frumusetea,dar cel mai nasol e ca erau toti tineri...puteau sa mai traiasca Link to comment
DANNY WOO Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Pai dupa firma de pe TIR e turc cred!!! Link to comment
Lucian79 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Cika azi in Cluj o raba a ramas fara frane si a spulberat vreo 5 masini printre care si un Trabant care arata ca un acordeon strans acuma ... nu sunt victime. Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 pun pariu ca o fost pe feleac Link to comment
cristi.a Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Da ce are Feleacu' ala ca mereu se intampla cate o nasoala...si mie nu imi par curbe asa naspa... Link to comment
VAXXi Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Are inaltime ... si implicit panta/rampa. Prilej de testat franele, la coborare. Link to comment
pankrator Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 am vazut eu azi trabantul,era pe un trailer in centru,era sifonat rau ..mai rau decat ticoul ala din timisoara. Link to comment
ticolino Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 (edited) cica soferul din trabant n-a patit nimic am vazut si eu la stiri Edited October 6, 2005 by ticolino Link to comment
Recommended Posts