Jump to content

Accidente... vazute sau suferite

SORAN

Recommended Posts

asa este, eu niciodata nu dorm cand sunt pasager in masina, indiferent cat de obosit sunt... si nici nu-mi las pasagerii sa doarma, decat daca sunt copii si intotdeuna las muzica sa mearga si nu CD-uri ci radio... asta e, viata e urata de cele mai multe ori... :(

accidentul sa intamplat mai demult, daca imi aduc bine aminte era postat si pe forum.Cinci oameni au murit,la stiri au zis ca acul era blocat la 260.

moderator: pozele prea dure pentru acest forum au fost sterse

post-525-1128417744_thumb.jpg

post-525-1128417756_thumb.jpg

Edited by VAXXi

bmw seria 7, accident petrecut in august, inconstientula ala avea in jur de 250 de km/h. Asa cum am mai zis.. pacat de fetele alea (de fapt de toti cei ce au murit fara vina), cred ca unii se vor gandi de 2 ori inainte sa se arunce la inconstiente pe drumul public. Pozele, puneti-le sub forma de link. Cine vrea sa se uite se uita, cine nu nu.

Adica acestea. Si inca o poza de la accident care arata inca o data cat de puternica a fost tamponarea. Individul din ultima poza este probabil "marele" sofer...

post-498-1128507462_thumb.jpg

post-498-1128507625_thumb.jpg

post-498-1128507813_thumb.jpg

Edited by Senna

Da, frumusele foc, dar cand le-am vazut si in celelalte poze de la morga am ramas... blocat :( , literalmente.

Mare pacat, viata este un lucru atat de pretios... Dumnezeu sa le odihneasca...