Cumnatu Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Inca un logan rasturnat astazi pe la 7 dimineata pe autostrada soarelui. Cred ca le place astora. Link to comment
EM!L Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Pilotul Laurenţiu Moldovan a murit într-un accident la Campionatul Naţional de Raliuri. În vârstă de 74 de ani a murit după ce a ieşit în decor şi a nimerit cu maşina în copacii de pe marginea traseului. R.I.P "Moşule" Link to comment
ileana Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ma inspaimanta ca in "orasul unde nu se intapla nimic" , se abat de la un timp atatea nenorociri. Inca un tanar mort din cauza vitezei. Nu stiu multe amanunte, dar mi-a fost de ajuns sa vad cum arata masina. In locul accidentului e o curba la 90 gr. Mai multe amanunte. Link to comment
VAXXi Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ma hazardez eu sa presupun: BMW, numere de Italia, lipsa de experienta si precautie, exces de viteza, "ce masina tare am"... Link to comment
bebelushu Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 VAXXi said: ....numere de Italia... Ala e numar de Germania, e tol de cel putin 30 de zile. Link to comment
zet Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 VAXXi said: "ce masina tare am"... ... are tabla groasa si ţ stele-n cap, legea rutiera o rezolv cu o spaga, las ca nu ma doboara pe mine niste amarate de legi ale fizicii... Imi pare rau pentru baiatul acesta, condoleante familiei. In acelasi timp nu pot sa nu ma gandesc ca asemenea oameni uneori trimit pe lumea cealalta oameni nevinovati. Link to comment
alx Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 bebelushu said: Ala e numar de Germania, e tol de cel putin 30 de zile. E nr de "zoll" adica de export. Link to comment
ileana Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Am aflat ca masina o luase cu o zi in urma Link to comment
perfidus Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Dumnezeu sa-l ierte! Nu mai trageti asa usor concluzii pripite, o parte din vina poate fi pusa si in carca celor ce se ocupa cu semnalizarea drumurilor. Nu odata am ramas si eu surprins cat de stranse pot fi unele curbe slab semnalizate. La curbe de 90 trebuie puse vibratoare ca sa incetineasca chiar si berbecii cu BMW. Mai asteptam multe nenorociri la care sa dam vina pe victime pana sa ne dam seama ca pe drumurile noastre se moare mult mai des decat media pe Europa? De ce? Macar sper ca a fost singur in masina... Link to comment
Satori Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Permite-mi sa ma indoiesc ca este cazul asta aici. Mie mi se pare ca e vorba de "incarcarea noii achizitii". Link to comment
Leutzu Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited) http://www.mediafax.ro/social/accident-sol...ml?1688;2771327 http://www.gandul.info/societatea/accident...ml?3932;2771984 http://www.tvr.ro/articol.php?id=41991 Am fost acolo aseara...(am ajuns cam dupa 10-15 minute de la accident)...imagini de cosmar...soferul autobuzului a fost scos din masina dupa aproximativ 45 minute. Edited July 11, 2008 by Leutzu Link to comment
Alezz Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Tot un idiot cu un BMW a fost de vina... Link to comment
Raresh20 Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited) Sau NU mai incercati limitele BMW-ului Edited July 11, 2008 by raresh20 Link to comment
steph Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Sau nu il mai bagati in seama pe Alezz. E intruchiparea romanului care generalizeaza aiurea in targ. Soferi cretini ce fac accidente exista indiferent de masina condusa. Link to comment
augustinionut Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Mergeam azi linistit spre firma , cu Lada Niva de servici , cand observ ceva ciudat :un tir incadrat pe banda doi pe contrasens facea dreapta (dreapta lui ) , cu gand sa se incadreze in larg si sa intre pe o straduta la 90 grade.Deodata scartait de frane , si prin dreapta tirului apare un Cielo in deriva , se izbeste de bordura si se opreste in gard.Era unul ce depasise pe dreapta si se speriase de actiunea soferului de tir.Cert e ca nu avea doar 50 la ora. Link to comment
LYM Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 http://www.protv.ro/filme/doi-tineri-de-21...ile=57380#57380 Pasagerul masinii era un prieten de-al meu Avea un Logan de care era tare mandru si pe care il alerga cu fiecare ocazie. De data asta se pare ca la volan era prietena lui. La o trecere de cale ferata au derapat si au iesit de pe sosea. Abia dupa cateva ore a observat cineva accidentul, dar era prea tarziu. Ce sa mai zic ... Link to comment
Alezz Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Vineri in drum spre casa intr-o intresectie in forma de T eu veneam de jos sa fac dreapta iar din dreapta un pui de romulan se gandeste sa faca stanga cu un BMW vai steaua lui si fix in curba ii da blana sa ii impresioneze pe cei din masina lui,tot pui de romulani si aia.Au trecut la o palma de aripa mea spate Link to comment
Cumnatu Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Si s-a intamplat. La 2 km/h Neatentie din partea mea : Dau sa ies de pe o straduta in B-dul Timisoara. Ma asigur in stanga ( in fata mea o dubita, eu putin lateral fata de ea ca sa intru direct pe banda 2 ) Nu vine nimeni, ridic piciorul de pe frana si in timp ce masina incepe sa se deplaseze indrept privirea. In urmatoarea fractiune de secunda am intrat in respectivul care NU plecase inca. Ne-am uitat la masini, el nu avea nimic ( nimerisem in bandoul lui cu aripa mea ). Aripa mea pe o suprafata cat o farfurie e flocita. Data fiind frecarea dintre aripa si cauciucul lui nu a sarit vopseaua, nici macar nu s-a zgariat dar s-a infundat. Ce ma enerveaza cel mai tare este ca in toate goanele mele nebunesti prin trafic nu am patit nimic si m-am ars ca prostul plecand de pe loc cu 2 km/h. In sfarsit am si eu masina tunata ! Link to comment
zet Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 (edited) Cumnatu said: in toate goanele mele nebunesti prin trafic nu am patit nimic si m-am ars ca prostul plecand de pe loc cu 2 km/h. Stii ce se spune, ca iti sunt sortite un numar de accidente, nu si gravitatea lor, asa ca tocmai ai avut un mare noroc . Cei care bifeaza asa un incident in timpul unei goane nebunesti, banuiesc ca se enerveaza (cei care mai au in dotare organul utilizat pentru enervari) ca li s-a intamplat la viteza mare, si nu ca la altii mai norocosi, la 2 km/h. Edited July 14, 2008 by zet Link to comment
Cumnatu Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 (edited) Aripa stanga ( asa cum trebuie sa arate ) : Noua aripa dreapta. M-am gandit ca daca e mai patratoasa e mai agresiva mai tunata.. mama ei de prostie : Zgarieturile ( cele 2 ) sunt facute una de mine cu stergatorul de parbriz din neatentie si alta de un binefacator roman necunoscut. Ciudat cum la cat de indoita e tabla nu a sarit deloc vopseaua, nici macar nu s-a ajuns la grund. Se mai poate repara asa ceva ( data fiind curbura aripii ) fara sa ramana semne sau se recomanda schimbarea intregii aripi ? ( momentan , atata timp cat nu rugineste si nu o sa rugineasca pt ca nu are de ce nefiind sarita nicaieri vopseaua o sa o las asa ; poate o fac pe Casco , poate o fac cand voi vopsii toata masina, if ever ) Edited July 14, 2008 by Cumnatu Link to comment
hitman Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 (edited) Explozie baterie telefon mobil! Nu lasati mobilul in masina, in soare! In bateria Li-Ion se poate ascunde o energie foarte mare atunci cind este supraincalzita de soare! Niste poze primite de la un fost coleg care le-a primit pe emailul de la job. Edited July 16, 2008 by hitman Link to comment
zeneseu Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Pentru a diminua accidentele provocate de soferii incepatori, sindicatul instructorilor auto cere legi mai stricte pentru scolile de soferi. Link to comment
Cumnatu Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 ATENTIE MARE !!!!!!!!!!!!! Stiti acel zmoloz care il toarna lucratorii inainte sa puna bitumul pe jos ! Lipiciul ala . Daca ati trecut prin el conduceti cu infinita pridenta pana cand sunteti siguri ca s-au curatat rotile. Astazi am patit urmatoarea faza. Trecut prin lipici, mers calm si fara probleme pana cand pe Pantelimon, cu 30 km/h am vrut sa intorc . NU am bruscat masina NU am facut absolut nimic anormal si totusi m-am invartit de TREI ori a cate 360 grade . Noroc ca nu era trafic, ca doar ma asigurasem. Mi-am revenit si am continuat drumul dupa care am tras pe dreapta si m-am uitat. Rotile din spate aveau o pojghita de smoala cu pietricele si au devenit sanie totala. Nici macar nu au scartait cand s-a invartit. Cele din fata fiind tractoaer s-au curatat relativ repede. MARE ATENTIE !!! Link to comment
Recommended Posts